Τζουγκαράκης: Μπροστά μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα... η νίκη

Τζουγκαράκης: Μπροστά μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα... η νίκη

Ιανουάριος 12, 2018 - 23:45
0 σχόλια

Ο Σάββας Τζουγκαράκης λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του καθοριστικού αγώνα με τον Δούκα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου arcadikos.gr τονίζοντας πως για την ομάδα του υπάρχει μόνο ένα αποτελέσμα και αυτό είναι η νίκη στέλνοντας μήνυμα και στον φίλαθλο κόσμο για γεμάτο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Τζουγκαράκης

Για την αναμέτρηση με τον Δούκα: ''Είναι ένας αγώνας  στον οποίο υπάρχει μόνο ένα αποτέλεμα, η νίκη, η οποία θα μας δώσει βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα τον τελευταίο καιρό παίζει καλό μπάσκετ, και το μόνο που μένει είναι να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα που θα μας κρατήσουν μακρυά από την επικίνδυνη ζώνη.

Θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σε αυτό το πολύ κρίσιμο κόντρα στον Δούκα θέλουμε και πάλι ο κόσμος να γίνει ο έκτος παίκτης μας και να μας βοηθήσει να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Κοιτάμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε το στόχο μας''.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.