Τζουγκαράκης: Με τον κόσμο μας για την πρώτη νίκη

Τζουγκαράκης: Με τον κόσμο μας για την πρώτη νίκη

Οκτώβριος 12, 2017 - 21:33
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός προετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με την Λάρισα στην Τρίπολη το Σάββατο (14/10, 17:00) με την νίκη να αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ομάδας του Τζίμη Κουστένη.

Ο Σάββας Τζουγκαράκης μιλώντας στο ArcadiaPortal.gr τόνισε πως  το ροζ φύλλο σε τέτοια παιχνίδια καο κόντρα σε αυτούς τους αντιπάλους έχει ξεχωριστή σημασία, στάθηκε στο κομμάτι της ετοιμότητας της ομάδας και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους για ένα γεμάτο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Τζουγκαράκης

Για τα πρώτα συμπεράσματα και το παιχνίδι με την Λάρισα: Ακόμα είναι πολύ νωρίς για ουσιαστικά συμπεράσματα αφού η ομάδα δεν έχει δείξει το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων της. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια μια νίκη αφού παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα μας και είναι από τους αγωνας εκείνους που το ροζ φύλλο έχει την δική του ξεχωριστή σημασία.

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: Στον πρώτο αγώνα προς το τέλος του μείναμε από δυνάμεις και δεν είμασταν ανταγωνιστικοί στον βαθμό που θα θέλαμε σε όλο το 40λεπτό και γι' αυτό ήρθε και η ήττα. Από κει και πέρα θεωρώ ότι η ομάδα για να είναι έτοιμη στον βαθμό που πρέπει έχει μπροστά της αρκετή δουλειά και χρειάζεται να πάει βήμα, βήμα σε κάθε αγώνα και ασφαλώς μέσα από τις προπονήσεις. Θεωρώ ότι υπάρχει αρκετή διάθεση από όλους και πολύ ταλέντο και δουλεύουμε για να είναι σύντομα ο Αρκαδικός αυτός που πρέπει.

Το μήνυμα του στον κόσμο: Όπως και πέρυσι, όπως και κάθε χρονιά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και να συνεχίσει να είναι ο έκτος παίχτης μας. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο και εμείς από τξν πλευρά μας να ανταμείψουμε τους φιλάθλους μας με ωραίο μπάσκετ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.