Τζόρτζεβιτς: «Σκεφτόμαστε μόνο το Ψυχικό»

Τζόρτζεβιτς: «Σκεφτόμαστε μόνο το Ψυχικό»

Απρίλιος 27, 2015 - 19:28
0 σχόλια

Ο 26χρονος Σέρβος σέντερ του Αρκαδικού ήταν ο πρώτος σκόρερ του Αρκαδικού στο Μετς, σημειώνοντας 20 πόντους (2/4 βολές, 9/12 σουτ δύο πόντων), ενώ παράλληλα κέρδισε 11 ριμπάουντ, έχοντας ακόμα μία ασίστ και ένα κλέψιμο, συγκεντρώνοντας παράλληλα τον υψηλότερο δείκτη αξιολόγησης (0. 928).

1. Συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη της ομάδος, αλλά και την προσωπική σου απόδοση. Ποιο ήταν το κλειδί της σημερινής αναμέτρησης και νίκης;

Το κλειδί ήταν να είμαστε όλοι οι παίχτες συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού για να βγάλουμε στο παρκέ όλα όσα δουλέψαμε και προετοιμάσαμε στην προπόνηση και πράγματι το πετύχαμε. Θέλαμε πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι και το δείξαμε αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ.

2. Το μόνο δεκάλεπτο, που το Παγκράτι σας απείλησε ήταν το 2ο, στις αρχές του οποίου τραυματίστηκε ο Πέτρος ο Νοέας; Σας επηρέασε καθόλου αυτός ο τραυματισμός;

Σίγουρα μας επηρέασε, αφού κάθε θέση χρειάζεται από δύο τουλάχιστον παίχτες και ο Πέτρος είναι βασικό 4άρι της ομάδος. Παράλληλα, ήταν και ψυχολογικό για μας πλήγμα, διότι ο συμπαίκτης βγήκε υποβασταζόμενος και φάνηκε ότι τον χάσαμε από το παιχνίδι οριστικά. Όμως, τόσο ο Καλλινικίδης, στην ίδια θέση, όσο και οι υπόλοιποι προσπαθήσαμε σκληρά και ακόμη περισσότερο για να καλύψουμε το κενό, που άφησε και ευτυχώς τα καταφέραμε. 

3. Επόμενος αγώνας με το Ψυχικό, τι έχεις να πεις;

Φεύγοντας από εδώ και μπαίνοντας στο Λεωφορείο του γυρισμού και έως το επόμενο Σάββατο η σκέψη και η δουλειά μας εδράζεται εκεί. Παρότι η σημερινή μας νίκη είναι μεγάλη, δεν πανηγυρίζουμε ούτε γιορτάζουμε, αφού δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη, δεν έχουμε εκπληρώσει τον στόχο μας. Μπροστά μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, που δεν είναι σαν, αλλά αποτελεί έναν τελικό για μας, είναι δηλαδή το παιχνίδι της χρονιάς, το οποίο κατ’αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπίσουμε.

4. Έχετε να πείτε κάτι στους φιλάθλους του Αρκαδικού για το παιχνίδι με το Ψυχικό;

Δεν θα τους πω, απολύτως, τίποτα και δεν θα κάνω κανένα κάλεσμα, διότι γνωρίζω ότι και αυτοί αισθάνονται ακριβώς ό,τι και εμείς στην ομάδα. Οι παίχτες, οι προπονητές, η ομάδα και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής είμαστε ήδη ψυχολογικά προετοιμασμένοι και έτοιμοι να δώσουμε όλοι μαζί τα πάντα στο γήπεδο ο καθένας από το πόστο του για το επικείμενο παιχνίδι της χρονιάς.   

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.