Τζιούμης: Υπόλογος ο Δήμος για τη «ζούγκλα» που επικρατεί με τα τραπεζοκαθίσματα (vid)

Τζιούμης: Υπόλογος ο Δήμος για τη «ζούγκλα» που επικρατεί με τα τραπεζοκαθίσματα (vid)

Ιανουάριος 30, 2017 - 14:27
16 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Κώστας Τζιούμης ο οποίος σχολίασε τα όσα έγιναν στο τελευταίο ΔΣ Τρίπολης, κάνοντας αρνητική κριτική στη δημοτική αρχή Παυλή.

Αρχικά, ο κ. Τζιούμης μίλησε για τους δρόμους του Δήμου, αναφέροντας ότι είναι στη χειρότερη δυνατή κατάσταση. Οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι, είπε, και η δημοτική αρχή δεν δίνει καμία απάντηση για το πότε θα βελτιωθούν, αλλά ούτε και στα ερωτήματα του τίθενται.

Η κανονιστική και συγκεκριμένα η ακύρωση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη σχολιάστηκε επίσης, με τον κ. Τζιούμη να κάνει λόγο για θεσμικό ατόπημα του δημάρχου, ο οποίος κατηγορεί τους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης της Περιφέρειας.

Δυστυχώς η πραγματικότητα σε τέτοιου είδους κατηγορίες τον έχει διαψεύσει.

Ένα ακόμη θέμα το οποίο έθιξε, είχε να κάνει με τα υπέρογκα ποσά τα οποία δαπανήθηκαν για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, οι οποίες, όπως τόνισε, δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα καθώς ελάχιστες μέρες υπήρχαν δραστηριότητες στην πλατεία Πετρινού και στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Ως προς τα Κέντρα Κοινότητας και την ακύρωση του θέματος, ο κ. Τζιούμης συμφωνεί, καθώς, όπως ανέφερε, το ζήτημα αυτό είναι πολύ σοβαρό και πρέπει σε κάθε περίπτωση να εξασφαλιστεί το έργο και να μην χαθεί.

Το γήπεδο της Τεγέας και η αποχώρηση του Δήμου από το έργο αναφέρθηκε στη συνέντευξη με τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας να αναφέρει ότι τον ενδιαφέρει να κατασκευαστεί το γήπεδο που θα εξυπηρετήσει όλους τους δημότες.

Τέλος, έκρινε αρνητικά τη δημοτική αρχή, αναφέροντας ότι εδώ και 2,5 χρόνια θα έπρεπε να είχε φανεί κάποιο αποτέλεσμα από τη διοίκηση.

Είναι υπόλογος ο δήμαρχος για τη «ζούγκλα»  που επικρατεί στους κοινόχρηστους χώρους.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Συνέντευξη Τζιούμη με σχολιασμό για το ΔΣ Τρίπολης


16 Σχόλια

Πόσο βλάκες πρέπει να είμαστε ώστε να μην καταλαβαίνουμε την "αταλεσφορη διαδικασία" γύρω στην κανονιστικη και το ποιοι κερδίζουν με τις καθυστερήσεις. Πόσα λεφτά έχει χάσει ο Δήμος και ποιοι κερδίζουν παρανομουντες "νόμιμα"; Η δημοτική αρχή συμβάλει στις καθυστερήσεις ώστε να κερδίζουν οι παρανομουντες και να μην φταίει κάνεις. Απλά ο Δήμος χάνει λεφτά. Αλλά ποιος @@στηκε για το συμφέρον του Δήμου;

Κώστα μου αυτούς που κατηγορείς εσύ τους έβγαλες τη δεύτερη Κυριακή. Δεν ήξερες τι ψήφιζες και που οδηγούσες την πόλη? Είσαι συνυπεύθυνος για όλα αυτά που γίνονται

Οποιος δίνει έστω και μισό ευρώ στους ασχημονούντες με την δημοτική κάλυψη (συνειδητή ή ένεκα ανικανότητας) δεν δικαιούται δια να ομιλεί (οk πασοκάκια;)

Καλά ρε παπαγαλάκια το παραμυθάκι ότι είναι συνυπεύθυνος ο Τζιουμης έχει κουράσει. Δεν σας ακούει κανείς πια. Γελάει ο κόσμος

Εσύ Κώστα θα ψήφιζες κάτι το οποίο είναι εναντίων συγγενικού σου προσώπου; Γιατί αν δεν κάνω λάθος, και απο τις 2 πλευρές (δήμος/αντιπολίτευση) υπάρχουν "συγγενολόγια" με ιδιοκτήτες/μετόχους της συγκεκριμένης κατηγορίας καταστημάτων.

ΕΣΥ τι έκανες για την κανονιστική? την καταψηφισες!!! Έτσι απλά...εχεις πολυ μεγάλη ευθύνη.

Προς παπαγαλάκι 16'.04 Υπάρχει ψηφισμένη κανονιστική εδώ και τρία χρόνια. Μπορείς να μας πεις γιατί δεν την εφαρμόζει ο Παυλής; Προβλέπει τα πάντα γιατί δε την εφαρμόζει ; Κώστα κακώς κάθεσαι και ασχολείσαι με τα νούμερα

Για τα 18000 ευρώ για τους 10 Κλόουν θα απαντήσει ο δήμαρχος. Τι λέτε πληρωμένα παιδάκια του Παυλή; Αφήστε θα το ρωτήσει ο εισαγγελέας.

ΡΕ ΤΖΙΟΥΜΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΦΡΑΠΕΔΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΥΘΥΝΗ ? ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ !

ΠΡΟΣ anonymous 17.57 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ !!! ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Προς παπαγαλάκι Τζιούμη 15:17 .Η στήριξη Παυλή όπου έγινε και Δήμαρχος με τον Τζιούμη και Κούρο δίπλα του θα τον κυνηγάει μέχρι και τις επόμενες εκλογές και για πάντα για τα χάλια που μας οδήγησε ουσιαστικά ο Τζιούμης.Τώρα που κατάλαβε ότι ο Παυλής θα ξανα βάλει για Δήμαρχος μετά από δήλωσή του, βγήκε μετά από 2,5 χρόνια να φωνάξει και να θυμηθεί ότι είναι αντιπολίτευση.Είναι αργά φίλε μου.ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ για πάντα.Ας πρόσεχε.

@Anonymos Δευ, 30/01/2017 - 19:51 Και που θα ξαναβάλει για δήμαρχος ο Παυλής αδερφέ, χ@$τηκε η φοράδα στο Γενί Τζαμί...Θα γελάσουν και τα τσιμέντα της Πετρινού αλλά κι όλα τα αδέσποτα, μέχρι να βγει η ψυχή τους...Μιλάμε για γέλιο μέχρι δακρύων...Έχεις δει σκύλο να χαχανίζει; Ε, ένα τέτοιο πράγμα...

@Anonymous Δευ, 30/01/2017 - 15:17 Οι φωτογραφίες με τα χαχανητά και τις αγκαλίτσες τη δεύτερη Κυριακή λένε άλλο παραμυθάκι πάντως...Τράβα ρούφα τ' αυγουλάκι σου τώρα και μην ανακατευτείς πάλι στις κουβέντες των μεγάλων...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.