Τζιούμης: Τι γίνεται με τους λαμπτήρες στα χωριά του Δήμου;

Τζιούμης: Τι γίνεται με τους λαμπτήρες στα χωριά του Δήμου;

Φεβρουάριος 21, 2017 - 21:06
6 σχόλια

Τι γίνεται με τους λαμπτήρες στις τοπικές κοινότητες, ρώτησε ο κ. Τζιούμης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, καθώς ο ίδιος έχει γίνει δέκτης παραπόνων από τους προέδρους, όπως είπε, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν λάβει τίποτα.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι όλες οι διαδικασίες έχουν κινηθεί κανονικά και σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου έχει γίνει η παραλαβή τους, τονίζοντας ότι σύντομα θα γίνει και η τοποθέτησή τους.

Υπάρχουν κάποιοι λαμπτήρες που δεν είναι για την Τρίπολη η οποία θέλει μία επιπλέον ενίσχυση στους λαμπτήρες, στα φανάρια και στις κολόνες.

«Είναι γνωστά όλα στην υπηρεσία και συντάσσεται μελέτη», απάντησε ο κ. Παυλής. «Οι λαμπτήρες παρελήφθησαν, υπήρξε μια εμπλοκή με τις προδιαγραφές, αλλά από αύριο θα ξεκινήσει η τοποθέτησή τους. Υπάρχουν κάποιοι λαμπτήρες που δεν καλύπτονται από αυτή την προμήθεια, είναι και κολόνες που λείπουν, φανάρια, όλα αυτά έχουν καταγραφεί και συντάσσεται μελέτη, καθώς και στην πλατεία του Άρεως υπάρχουν προβλήματα.

Ετοιμάζεται καινούριος διαγωνισμός των 60.000 ευρώ για την προμήθεια λαμπτήρων.

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Παιδιά σας το είπα και το ξαναείπα: Μην φωνάζετε θα ξυπνήσει ο Τζιουμης.Νατος ξύπνησε...Χι!

ΗΛΙΘΙΕ 22,52 ,Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΟΝΟ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΣΗ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ,ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κ.Λ.Π ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΜΗ ΤΩΝ 11:50(ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ"ΗΛΙΘΙΕ") ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ.ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Καλά ότι δεν συγκρίνεται η μόρφωση και το επίπεδο του Τζιούμη με τους υπόλοιπους αυτό είναι γνωστό. Τώρα γι το δικό σου επίπεδο από το "σύμφωνει"καταλαβαίνουμε όλοι έχεις δεν έχεις τελειώσει την Τρίτη Δημοτικού. Τώρα για τις λάμπες και το πρόβλημα που υπάρχει στην παραλαβή τους μόνο ο Τζιούμης το έχει αναδείξει. Από την άλλη χθες ο Τζιούμης ανέδειξε 5-6 θέματα πολύ σοβαρά εκτός από αυτό.

Μήτσο γιατί δεν σπας τις 60000 σε 3 Χ 20000 και να το κανεις απευθείας ανάθεση;;. Κάποιοι άλλοι έτσι θα έκαναν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.