Τζιούμης: Τα εξωτερικά χειρουργεία του Παναρκαδικού δουλεύουν μόνο με τα δαγκώματα από αδέσποτα

Τζιούμης: Τα εξωτερικά χειρουργεία του Παναρκαδικού δουλεύουν μόνο με τα δαγκώματα από αδέσποτα

Νοέμβριος 29, 2018 - 21:19
5 σχόλια

Τις απανωτές επιθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πόλη της Τρίπολης από τα αδέσποτα έθιξε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του ΔΣ Τρίπολης Κώστας Τζιούμης καταγγέλλοντας ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Κάθε μέρα υπάρχουν κρούσματα με επιθέσεις  σκύλων

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Τζιούμης, τα εξωτερικά χειρουργεία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης απασχολούνται μόνο με τα δαγκώματα από αδέσποτα.

Είναι πιο επικίνδυνο να διαβείς την πλατεία Πετρινού, από το να περάσεις από τη ζούγκλα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιούμης.

Ένα ακόμα θέμα που έθεσε, είχε να κάνει με το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων που έχει εξήγγειλε  ο δήμαρχος σημειώνοντας ότι ούτε μία μέρα δουλειά δεν έχει γράψει ο εργολάβος στο Μεγαβούνι.

Τέλος ο κ. Τζιούμης κατήγγειλε ότι ο δήμος Τρίπολης κωλυσιεργεί και παραμένει ουραγός στους δήμους της Αρκαδίας στις χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου και το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος».

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

που τα λες ρε δημαρχε,στα μπαστουνια του παυλη?αυτοι ξερουν απο καλη γουρνοπουλα

Πού έχουμε καταντήσει, το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στην πόλη να είναι τα δαγκώματα από αδέσποτα λες και είμαστε σε κάποια τριτοκοσμική αφρικάνικη χώρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.