Τζιούμης: Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του Δήμου για την κακοκαιρία, αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα (pics)

Τζιούμης: Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του Δήμου για την κακοκαιρία, αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα (pics)

Οκτώβριος 04, 2019 - 13:11
6 σχόλια

Μικρής έκτασης ζημιές είχαμε στην Τρίπολη από τη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή μας το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, κάποια υπόγεια σπιτιών πλημμύρισαν και τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα.

Ο δήμαρχος ακόμα μάς είπε ότι όλα τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης βρίσκονται επί ποδός και επεμβαίνουν στους κεντρικούς δρόμους οι οποίοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Όπως υπογράμμισε, τα φρεάτια ήταν καθαρά, ωστόσο τα ορμητικά νερά έφεραν σκουπίδια, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να βουλώσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνεργεία της ΔΕΥΑΤ ήταν συνεχώς σε επιφυλακή και έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες.

Ο κ. Τζιούμης αφού επεσήμανε ότι τα φρεάτια πρέπει να καθαρίζονται και θα καθαρίζονται συχνά από τα συνεργεία, ζήτησε από τους πολίτες να σέβονται την καθαριότητα της πόλης, αφού είναι υπόθεση όλων μας.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν ζημιές σε καλλιέργειες, μας απάντησε ότι δεν έχει ενημέρωση για κάτι τέτοιο.


6 Σχόλια

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!! ΠΟΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ? ΤΟ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΞΩ ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΒΡΟΧΗ!!

Καλά τι θέλατε, δεν είδατε το χαλασμό που έκανε; Πού να βγουν οι άνθρωποι με τέτοιο χαλάζι; Να γίνουν μούσκεμα; Χρειαζόσουν μπρατσάκια. Άσε να περάσει η κακοκαιρία και βλέπουμε.

Σοφίας κ παλαντιου ζητήσαμε να επέμβη η δεηατ λόγω πλημμυρας αλλά ο υπάλληλος απλά κατέγραψε την κλήση όπως μας ειπε ...Η απάντηση ήταν ότι κ να έρθουν δε θα γίνει τίποτα γιατί το νερό ήταν πολύ...άρα θα πρέπει οι πολίτες να καθαρίσουμε τα φρεάτια...

Ανακριβες οι δηλωσεις του δημαρχου εχω ναγαζι στην εθνικης αντιστασεως και πλυμμηρισαμε στο υπογειο εβγαιναν ακαθαρρα νερα απο τα σιφωνια και την τουαλετε και παθαμε ζημια σε εμπορευματα αυτο εγινε σχεδον σε ολα τα μαγαζια της εθνικης αντιστασεως

Αχρηστοι.... Γιατρούς στα ιατρεια τους δεν θελατε? Θα τους λουστειτε τωρα!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.