Τζιούμης: Ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις από τη δημοτική αρχή Παυλή (vid)

Τζιούμης: Ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις από τη δημοτική αρχή Παυλή (vid)

Φεβρουάριος 02, 2018 - 13:41
37 σχόλια

Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση ανέλυσε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Κώστας Τζιούμης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε στα θέματα που η παράταξή του έθεσε στο ΔΣ τα οποία είχαν να κάνουν με τον καθορισμό των αντικειμενικών αξιών, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να κάνει μια μελέτη που να κατατεθεί στην επιτροπή του υπουργείου.

Άλλα θέματα που έθεσε η παράταξη είχαν να κάνουν με τη δικαστική διεκδίκηση των ιδιοκτητών της χωματερής του Αγίου Βλάση, αλλά και με τις μετρήσεις ακτινοβολίας από κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Τρίπολη. 
Ως ρουσφετολογική πρακτική  χαρακτήρισε τον τρόπο χειρισμού του δημάρχου Τρίπολης Δ. Παυλή όσον αφορά σε μια μεταφορά περιπτέρου στην Τρίπολη.  

Αν πρέπει να μεταφερθεί κάποιο περίπτερο, θα πρέπει να υπάρχει δημοσιότητα  και να γίνει ένας διαγωνισμός έτσι ώστε να υπάρχουν και άλλοι συμπολίτες μας που να διεκδικήσουν αυτή τη θέση

Ο κ. Τζιούμης μίλησε για την κατάσταση που παρουσιάζει ο Δήμος χαρακτηρίζοντάς την δραματική, όπως και οι πολίτες αναφέρουν, με αγέλες αδέσποτων, γκράφιτι στα κτίρια και πινακίδες πεσμένες.

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει ο Δήμος Τρίπολης και ενώ υπάρχει αυτή η κατάσταση έχουμε τον δήμαρχο να παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις και να κάνει ανακοινώσεις μεγάλων έργων

Κλείνοντας, ο κ. Τζιούμης κάλεσε τον δήμαρχο να σοβαρευτεί, να σταματήσει να τάζει έργα στους πολίτες και τις αστειότητες, επίσης.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τζιούμης: Ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις από τη δημοτική αρχή Παυλή


37 Σχόλια

Εδω ο δημος χανεται και ο Κωστας ασχολειται με το περιπτερο.Σε λιγο βλεπω να ζητας ειδικη συνεδριαση του Δ Σ με μοναδικο θεμα το περιπτερο.

Γιατι κατηγορεις τον δημαρχο για ρουσφετια Κωστα? αφου και εσυ για να τον στηριξεις κατι σου ειχε υποσχεθει, αλλο εαν δεν κρατησε τον λογο του.

Ενα δεν έχω καταλάβει!Γιατί θα έπρεπε ο Τζιούμης να στηρίξει τον χρισματούχο δεξιό Σμυρνιώτη και όχι τον Παυλή που κινείται στο χώρο του.Ας τον στηρίζανε οι δεξιοί Γιατί άραγε του φύγανε τη δεύτερη Κυριακή;Αχ ρε Γιάννη.........όλα τα ξέρεις αλλά.......

ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΩΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑΑΝΑΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

έχετε δίκιο παιδιά. Επειδή τον στήριξε δεν μπορεί να τον κριτικάρει. ό,τι να ναι λογική. Σαν να λες στην γυναίκα εσύ τον παντρεύτηκες τι τον χωρίζεις τώρα;

Κωστακη εχουν δικιο οι παραπανω.Η μονη σου επιλογη ειναι να πας με τον Τσιαμουλο

οτι και να λετε οσο και να κραζετε βλεπετε τον επομενο ΔΗΜΑΡΧΟ ,κραχτε οσο θελετε μπας και επηρεασετε τον κοσμο τρομαρα σας,τρεμει το φυλοκαρδυ σας με τον Κωστα ,τα λεμε το βραδυ τον εκλογων,μη χαθουμε !!!!!!!!!!

Του είχε υποσχεθεί του Τζιούμη ο Παυλής να του διορίσει τα παιδιά του.Ε ρε γέλια πολλά που λέει και ο Γιαννάκης. Τί άλλες μακακίες θα ακούσουμε.

Καλά θα δείτε τον Τζώννυ τον τρομερό τί ποσοστά θα φέρει τις επόμενες εκλογές .Θα τρίβετε!!! τον κ... σας.....

Η επιλογή Τζιούμη να στηρίξει τον Παυλή είχε σαν συνέπεια να υποστεί η Τρίπολη αυτή την άθλια θητεία Παυλή που η πόλη μπήκε στο ψυγείο. Τώρα λέει ότι άλλαξε γνώμη. ΟΚ, αλλά μας χαντάκωσε πρώτα. Αυτό έχει συνέπειες. Ας πάει στον συνδυασμό Παυλή να τους δώσει τεχνογνωσία να γίνουν καλύτεροι. Πριν από αυτό ας απολογηθεί στους δημότες για το γεγονός ότι στήριξε τον Παυλή. Οφείλει μια ειλικρινή συγγνώμη. Όσο για το σχόλιο περί δεξιών, κεντρώων και αριστερών, ανήκει μερικές δεκαετίες πίσω. Σημασία έχει να είσαι χρήσιμος για τον Δήμο και όχι ο δήθεν χώρος που ανήκεις. Στηρίζεις τον αξιότερο, πάντα.

παυλακη λουκουμα ,ασε μας παιδακι μου με τις παπαρολογιες σου,πηγαινε στα γραφεια της νδ που κοβεις ωρες και μεροκαματο και ασε να βγαλει τα συμπερασματα του ο κοσμος,απο το τι λενε οι γιαννακης-παυλης-τζιουμης και απο προσωπικη αποψη,εσενα περιμεναμε ,εχεις να μας πεις κατι για το γιαννακη και τη κανονιστικη που εφερε (ιδια κανονιστικη ισχυει και τωρα) πχ που με τα νεα που εχουμε δει το τλτ διαστημα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ?

14.18 Το ενδεχόμενο να έχει καταλάβει τη μακακία που έκανε που τον στήριξε και να το έχει σκυλομετανιώσει, δεν περνά από το ηλίθιο μυαλουδάκι σου, ε;

Άμα στηρίζατε τον αξιότερο ρε νούμερα θα ειχε βγει απο το 2014 ο Τζιούμης. Αλλά ψηφίζετε τους αποτυχημένους

Δεν επικαλεστηκε ποτε ο τζουμης οτι ειναι προφητης.....που να ηξερε ο ανθρωπος τι θα ακολουθουσε με τη δημαρχια παυλή...... Ποιο μπορούσε να το φανταστεί??? Μόνος εκεινος μπορει να ασκήσει κριτική....αλλά και πάλι.....τι να κριτικάρει.... Η δημοτική αρχή δεν παίζεται.....κατάντια....

Το ωραίο είναι ότι κατηγορούν τον Κώστα που στήριξε παυλη,λες και ήξερε τι θα επακολουθούσε,το ότι πολλοί ψηφοφόροι έχουν μετανιώσει για την επιλογή και ψήφο τους είτε σε δημοτικές είτε σε βουλευτικές δεν το λένε,Δεν το παραδέχονται και έχουν το αλάθητο,Δεν έχω ακούσει από κανένα να πει τους ψηφίσαμε,όλο εσεις τους ψηφίσατε ακούμε,έλεος πια

Ηλίθιο είναι το δικό σου μυαλουδάκι. Αντί να ψάχνεις να βρεις ποιός στήριξε γιατί τον στήριξε ,γιατί έτσι γιατί γιουβέτσι και βγήκε ο Παυλής ας ψάξεις εσύ και ο Γιαννάκης γιατί δεν τον στήριξαν οι δικοί του άνθρωποι και τα αίτια που δεν τον στήριξαν ,φέρνοντάς τον στην αντιπολίτευση.Η αποτυχία είναι ευθύνη του Γιάννη και των σφουγκοκωλάριων που τον παραπληροφορούσαν..

Η ανικανότητα του Σμυρνιώτη να διαχειριστεί το μεγάλο ποσοστό που έφερε στις δημοτικές εκλογές και διάφορες λάθος κινήσεις που τις ξέρει αυτός και οι παρά τω πρώην δημάρχω κολλητοί του μας έφεραν δήμαρχο τον κ.Παυλή.τα αποτελέσματα των εκλογικών κέντρων δήμου και κοινοτήτων Τρίπολης πρώτης και δεύτερης Κυριακής το επιβεβαιώνουν.

τα γλυφτακια του σμυρνιωτη εχετε παραμιλησει γιατι ξερετε οτι η φολα που εφαγε ο γιαννης δεν εχει γυρισμο και κραζετε τους παντες. σας ποναει και δεν περναει λαμογια

Ο Σμυρνιώτης έδωσε στην πόλη το πεζοδρομημένο κέντρο που το απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες. Μετακόμισε το δημαρχείο στην παρούσα θέση του και αποδείχτηκε περίτρανα ότι ήταν πετυχημένη κίνηση. Θυμάστε τα τέρατα που είχαν γραφτεί τότε. Ο συνδυασμός Σμυρνιώτη έφτιαξε τρία νέα σχολεία που τα απολαμβάνουν σήμερα τα παιδιά μας. Τον χώρο στάθμευσης στην κάτω αγορά. Τα πεζοδρόμια στην Γρ. Λαμπράκη. Το πράσινο νηπιαγωγείο. Το γήπεδο beach volley στο ΔΑΚ. Εργασίες οδοποιίας καθώς και πάρα πολλά άλλα έγιναν σε 3,5 χρόνια. Προφανώς δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με Παυλή, ούτε με Τζιούμη. Έργα, έργα, έργα!

ναι ρε παυλακη λουκουμα,εφτιαξε μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ κανονιστικη και κατεστρεψε ενα κεντρο πεζοδρομημενο που το λυμενοντε οι καφετεριες ,εφτιαξε μπιτς βολευ στο σταδιο,ακουσον ακουσον μπιτς βολευ στη τριπολη,δε μου λες ποσσες φορες εχεις δει να παιζουν εκει? οι γατες χεζουν και απολαμβανουν ,ασε μας ρε λακαμα παυλαακη σουργελο

ΠΑΥΛΑΚΟΛΟΥΚΟΥΜΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Γεισ σου Γιάννη κουκιά σπέρνω.Ετοιμα ήταν όλα για τα έργα και με καυτό έτοιμο χρήμα.Οσο λυσσάτε με τον Τζιούμη τόσο τον διαφημίζετε και τόσο συσπειρωνόμαστε υπέρ του.Πείτε κι σλλα για τη στήριξη στον Παυλή σλλα τόσα θα λέμε για την ανικανότητα του Σμυρνιώτη.

Σύγκριση με τον Τζιούμη γιατί; Ήταν δήμαρχος ο Τζιούμης;Σάμπως έχετε μπερδέψει τη β...... με την ...άντε μην πώ. Τις επόμενες θα είναι δήμαρχος οπότε όταν τελειώσει τη θητεία του να τον συγκρίνετε με το Σμυρνιώτη.

ΚΑΝΕΝΑ από τα έργα του συνδυασμού Σμυρνιώτη δεν ήταν ενταγμένο σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα από προηγούμενους δημάρχους. Αυτή η καραμέλα με τα λεφτά που βρήκε έτοιμα, θυμίζει τα ψέματα του Σύριζα. Ο Σμυρνιώτης έκανε έργα γιατί είναι μηχανικός και έχει ικανότητες. Είχε και άξιους συνεργάτες και τον βοήθησαν. Δεν είναι ούτε γιατρός που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα, ούτε ...λογιστής. Ο Τζιούμης έχει διοικήσει τον δήμο όταν ήταν ο Κοτσιάνης δήμαρχος και είδαμε το ...απόλυτο μηδέν. Η μόνη προσφορά του μέχρι τώρα είναι η δημαρχία Παυλή.

Ρε Παύλο τότε γιατί ο κόσμος μαύρισε και έστειλε το Σμυρνιώτη στο σπιτάκι του με τα τόοοοοοοσα έργα;Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ο μηχανικός δήμαρχος και οι ικανοί συνεργάτες του τις κακοτεχνίες στον πεζόδρομο της εθνικής αντίστασης δεν τις βλέπανε;.Σπάσανε πόδια χέρια βγήκανε ώμοι και ο πρώην καμαρώνει τρομάρα του.

Αποφασίστε τελικά, αν βρήκε έτοιμες τις μελέτες ο Σμυρνιώτης και σπάνε πόδια χέρια και βγαίνουν ώμοι τότε μ.....ες μελέτες έκανε ο Κοτσιάνης!!!

@20:44 - "Μαύρισμα" είναι να χάνεις για 140 ψήφους για την επανεκλογή σου; Έχασε, έστω με τις 140 ψήφους, γιατί επικράτησε εφησυχασμός την δεύτερη Κυριακή. @21:06 - Σιγά μην είχαμε και νεκρούς στην ΙΒ. Όταν κάνεις έργα θα γίνουν και λάθη. Όταν δεν κάνεις έργα, δεν υπάρχει κανένα λάθος, πέρα του ότι είσαι ανίκανος. Η πόλη απολαμβάνει την πεζοδρόμηση του κέντρου της. Τώρα αν μιλάς για κάποιος γραφικούς που τους ενοχλούσαν ακόμα και τα έργα του ΟΤΕ που αναβάθμισε τα καφάο, είναι αδιάφοροι. Το μόνο πρόβλημα στο κέντρο είναι τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν παράνομα και προκαλούν φθορές.

Εφησύχασε ο Σμυρνιωτης γιατί είχε στο τσεπάκι του σίγουρο το 60% και παρέσυρε και τους υποψήφιούς του να μην κινηθούν για τη δεύτερη Κυριακή γιατί η νίκη ήταν εξασφαλισμένη.Ανίκανος και άχρηστος.Κάτσε ένα μήνα Παύλο με τον ώμο βγαλμένο και ύστερα μου λες για νεκρούς στην ΙΒ.Να τον βάλουμε το Σμυρνιώτη που είναι μηχανικός να χτίσει κανένα γεφύρι.Ακου γίνονται και λσθη στα έργα και μάλιστα από άξιο μηχανικό!

Η διαφορά των 140 ψήφων που έχασε ο Σμυρνιώτης οφείλεται στην καταψήφιση του από τους ψηφοφόρους του στην Τεγέα Λεβίδι Λουκά.....Αλήθεια με την ίδια διαφορά δεν έχασε ο Παυλής τις προηγούμενες εκλογές;

Ανώνυμε 9:45 Δεν μας γράφεις γιατί τον καταψήφισαν;Κάτι θα μεσολάβησε .Και πολλά άκυρα του Σμυρνιώτη.Γιατί τον ακυρώσανε;

ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΛΩΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΖΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

@15.27 Να μην τα διαβάζεις τότε αν δεν σ' αρέσουν κουτσομπόλη. Κατιναριό, που κάνεις και κριτική. Με το ηλίθιο σκεπτικό σου, ούτε και με τις δικές σου π@π@ριές γελάει κανείς. Μόνο με τα χάλια σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.