Τζιούμης: Πολλά τα προβλήματα στα σχολεία της Τρίπολης

Τζιούμης: Πολλά τα προβλήματα στα σχολεία της Τρίπολης

Οκτώβριος 10, 2017 - 21:14
5 σχόλια

Παυλής: Μπορώ να πάρω κεφάλια για τα λάθη

Ο κ. Τζιούμης επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας μεταξύ άλλων επεσήμανε ένα θέμα για την κατάσταση στην οποία είναι τα σχολεία του Δήμου αναφέροντας ότι η παράταξή του ήρθε σε επικοινωνία με όλους τους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων και έχουν καταγραφεί όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στα κτίρια.

Ο κ.Τζιούμης έθεσε υπόψη της διοίκησης τις δέκα περίπου σελίδες με τα προβλήματα που έχουν συγκεντρωθεί. Μερικά από τα ζητήματα που έθιξε είχαν να κάνουν με την αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου, με τα προαύλια που πλημμυρίζουν, με κάγκελα που λείπουν όπως επίσης και με την σπατάλη που γίνεται στο πετρέλαιο.

Όσο ο καιρός είναι καλός να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες

Ο κ . Παυλής ανέφερε πως αν ο κάθε διευθυντής θέλει έναν προϋπολογισμό μόνος τους είναι γελασμένος.

«100.000 ευρώ είναι τα χρήματα για τα σχολεία. Έχουμε παρέμβει σε πάρα πολλά σχολεία, έχουν γίνει πολλές εργασίες» ανέφερε σε έντονο τόνο ο κ. Παυλής καυτηριάζοντας τις κακοτεχνίες που έχουν γίνει σε καινούργια σχολεία.

Για το δεύτερο θέμα που έθεσε ο κ. Τζιούμης σχετικά με το μεθύδριο ο δήμαρχος απάντησε ότι όσων αφορά τη χρηματοδότηση για το Μεθύδριο, ο κ. Παυλής είπε πως δεν κατέστη δυνατό για τυπικούς λόγους να εισαχθεί στο ΕΣΠΑ αφήνοντας αιχμές για τους αρμόδιους στην ΔΕΥΑΤ που είχαν αναλάβει την διαδικασία.

Μπορώ να πάρω κεφάλια για τα λάθη

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Κακοτεχνίες στα καινούργια σχολεία λες... ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ;;;; ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;;;;

Τα παραπονα των διευθυντων ειναι πραγματι εντονα. Γιατι δεν ειχαν παραπονα κα με την προηγουμενη δημοτικη αρχη. Αληθεια ποιοι ειναι προεδροι των σχολικων επιτροπων; Αυτοι γιατι δεν μιλανε; Μαλλον ειναι ανυπαρκτοι. Κριμα για την νεολαια μας.

100.000 ο προϋπολογισμός για ΟΛΑ τα σχολικα κτίρια του Δήμου (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια). 75000 plus η δαπάνη για την Άλωση. Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΠΟΙΕΣ 100000 ΕΥΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ 10 ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Οι σχολικές εγκαταστάσεις είναι επικίνδυνες και ακατάλληλες για τους παρευρισκόμενους. Η σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης άφαντη και η πρόεδρος της αδιαφορη. Πλήρως ανεύθυνη, έχει έρθει σε ρήξη με όλους τους διευθυντές των σχολείων και ανίκανη να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα. Βασικες εργασίες στα κτίρια δεν γίνονται και πολλοί προμηθευτές είναι απλήρωτοι μηνες. Δεν κάνει ούτε αποδοχή δωρεών. Πλήρης διάλυση...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.