Τζιούμης: Ούτε καν άνθρακες ο θησαυρός!

Τζιούμης: Ούτε καν άνθρακες ο θησαυρός!

Αύγουστος 30, 2017 - 12:19
6 σχόλια

Με τίνος εντολή δούλεψαν μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου στην ανασκαφή ρωτάει ο επικεφαλής της «Τρίπολη Αύριο»

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης τα αποτελέσματα της έρευνας στο πάρκο στην πλατεία Άρεως για την ανεύρεση του θαμμένου θησαυρού, ενώ σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λλογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στηλίτευσε το γεγονός ότι μηχανήματα του Δήμου Τρίπολης και προσωπικό του Δήμου εργάστηκε στην ανασκαφή, ερωτώντας με τίνος την εντολή επετράπη κάτι τέτοιο, ενώ αναφέρθηκε και στις σχεδόν κοροϊδευτικές, όπως λέει, αναρτήσεις πανελλαδικά στα μέσα ενημέρωσης:

«Τελικά όχι μόνο δεν βρέθηκε θησαυρός στο πάρκο της πλατείας Άρεως αλλά ούτε καν άνθρακες, αντίθετα ευρέθησαν υπολείμματα δημόσιας τουαλέτας (καζανάκια, σωληνώσεις κ.λ.π.)!

»Και να ήθελα να το ξεπεράσω, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στις ειρωνικές, σχεδόν κοροϊδευτικές, αναρτήσεις σε όλα τα ηλεκτρονικά, πανελλαδικά ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα, που δυστυχώς δυσφημούν το δήμο μας. (Θα καταλάβει επιτέλους η δημοτική αρχή ότι έχει ευθύνη να προστατεύει το δήμο;).

»Θα αναφερθώ όμως στο οικονομικό θέμα το οποίο αφορά όλους τους συμπολίτες μας. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία εμείς είχαμε καταψηφίσει, που συναινεί για τη διενέργεια αυτής της έρευνας, αναφέρει ξεκάθαρα πως το κόστος για την έρευνα και την αποκατάσταση του χώρου το αναλαμβάνει ο ιδιώτης. Πώς λοιπόν χθες δούλευαν μηχανήματα και προσωπικό του δήμου;

»Ρωτάμε λοιπόν τον κ. Δήμαρχο, με τίνος εντολή, κατά παράβαση της απόφασης του δημ. συμβουλίου, τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου εργάζονταν εκεί και ποιος επωμίζεται το κόστος;

»Όταν σας ζητάνε τα χωριά μηχανήματα και προσωπικό για να λύσουν βασικότατα προβλήματά τους τους λέτε ότι δεν έχετε, ενώ τώρα βρήκατε αμέσως.

»Αναμένουμε απαντήσεις»

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Τι ρωτάει ο κύριος.......την λύση θα την βγάλει από το τσεπάκι ο κ.κ.δήμαρχος, όχι παίζουμε!

Ναι ρε ασχετε έπρεπε να τρέξει να βγάλει ανακοίνωση πρώτος. Έχει κι άλλη δουλειά να κάνει

Δίκιο έχει ο Τζιούμης σε αυτά που λεει. Δεν είδα όμως να αναφέρεται στην καταστροφή του πάρκου ΚΑΙ λόγω "ανασκαφών". Δεν τον απασχολεί το θέμα; Μήπως λόγω εκκλησίας θα αυξήσουν το χώρο για αυτοκίνητα και συνεπώς δεν "μας" ενοχλεί;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.