Τζιούμης: Οι πολίτες θεωρούν τις εξαγγελίες Παυλή αστειότητες

Τζιούμης: Οι πολίτες θεωρούν τις εξαγγελίες Παυλή αστειότητες

Φεβρουάριος 08, 2018 - 13:45
7 σχόλια

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την προηγηθείσα συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης στις 6 Φεβρουαρίου παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αύριο» Κώστας Τζιούμης την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που ετέθησαν στη συνεδρίαση της Τρίτης, και στάθηκε ιδιαιτέρως στα προβλήματα της καθημερινότητας για τα οποία η δημοτική αρχή Παυλή αδιαφορεί, όπως ο ίδιος έχει επισημάνει πολλές φορές.

Κατ' αρχάς, επανέλαβε την πρόταση της παράταξής του, εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού για το αναπτυξιακό συνέδριο, να συγκληθεί υπό τον δήμαρχο μια συνεδρίαση των παρατάξεων, ώστε να ιεραρχηθούν τα προβλήματα και να τεθούν στους υπουργούς και στον Πρωθυπουργό. Σημειωτέον ότι η π΄ροταση αυτή έγινε αποδεκτή.

Στα σοβαρά θέματα δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις παρατάξεις.

Ακόμη, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στο καυτό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι:

Θα παρακαλούσα ο κ. δήμαρχος να μιλάει για τα απορρίμματα όταν έχει συγκεκριμένα πράγματα να πει.

Στη συνέχεια, ζήτησε από τη δημοτική αρχή να μην μιλάει ο κ. Παυλής για μεγάλα έργα αν δεν ε΄χουν εξασφαλιστεί χρηματοδοτήσεις και αν δεν υπάρχει σχεδιασμός:

Ο κ. Παυλής είναι ήδη 4 χρόνια δήμαρχος. Δεν είναι καινούριος. Να σταματήσει τα μεγάλα λόγια.

Κάλεσε τη δημοτική αρχή να ασχοληθέι με τα θέματα της καθημερινότητας, επαναλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά τα ξύλινα παγκάκια στην Αγία Βαρβάρα, που έχουν σπάσει εδώ κια έξι μήνες και, παρά τις οχλήσεις,η δημοτική αρχή δεν τα έχει αποκαταστήσει, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν οι παιδικές χαρές.

Δεν είναι δικαιολογία η μη πιστοποίηση των παιδικών χαρών για τις φθορές που παρουσιάζουν και για την μη επιδιόρθωσή τους.

Σε αυτό το σημείο, ο κ. Τζιούμης κάλεσε για ακόμα μία φορά τον κ. Παυλή να αφήσει στην άκρη τα έργα που φαντασιώνεται, και να επικεντρωθεί στα καθημερινά προβλήματα καθώς, όπως επεσήμανε, «ο κ. δήμαρχος θα κριθεί μόνον από τα έργα του».

Ως προς το κόστος των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ο κ. Τζιούμης, όπως είχε πει και στο ΔΣ, κάποιες τιμές έχουν εξορθολογιστεί σε σχέση με τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων.

Η εκλογίκευση των τιμών τώρα αποδεικνύει το ότι στις προηγούμενες εκδηλώσεις ήταν εξωπραγματικές.

Γαλανιάδη Εύα


7 Σχόλια

Τον Παυλη Κωστα θα τον σταματησει ο Λαος στις επομενες εκλογες θελει δεν θελει,κοιτα εσυ να μην κανεις βλακεις παλι και τον ξαναβγαλεις εξυπνακια.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΥΛΗ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.

Στα σοβαρα θεματα Κωστα θα πρεπει να υπαρχουν σοβαρες αποφασεις απο σοβαρους ανθρωπους.Αυτο που μας χαρακτηριζει ειναι αυτα που λεμε αλλα και αυτα που κανουμε στην πραξη.Συνηθως αυτα που κανουμε τα κουβαλαμε μαζι μας για μια ζωη.........

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΕΡΟΥΛΑΣ.ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΓΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΚΟΜΑ?

Περιμενω τον νερουλα να γραψει οτι δεν στηριξες τον Παυλη, οτι δεν τον εβγαλες εσυ, οτι εσυ γενικα δεν εχεις ευθηνες για τιποτα, ουτε οταν ησουν προεδρος Δ Σμε Κοτσιανη ,ουτε οταν ψηφισες να πανε τα σκουπιδια στον Αγιο Βλαση κλπ κλπ. Ζητω ο κωστας και ο νερουλας.

Η σιδηρά κυρία σας υπέδειξε και άρατε τα ήδη δημοσιευμένα στο πόρταλ σας σημερινά πρωινά σχόλια ;Και πόσα δεν έχετε δημοσιεύσει.!Τουλάχιστον να τα διαβάζει με τον σύζυγο προτού τα διαγράψετε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.