Τζιούμης: Οι πολίτες δεν μπορούν να παραπλανηθούν

Τζιούμης: Οι πολίτες δεν μπορούν να παραπλανηθούν

Φεβρουάριος 14, 2019 - 12:02
13 σχόλια

Σχόλιο του Κώστα Τζιούμη για την επιστολή του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας  που αναφέρεται στη μηδενική επισκεψιμότητα, ερήμωση και υπολειτουργία των καταστημάτων της Τρίπολης.

Στο σχόλιό του μιλά για ευθύνες τις οποίες επιρρίπτει στις τελευταίες δημοτικές αρχές, αλλά και τονίζει ότι η παράταξή του θα καταθέσει τις προτάσεις της και θα ζητήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Ο κ. Τζιούμης αναφέρει:

"Η ανακοίνωση του συλλόγου εστιατόρων και η παράθεση των στατιστικών στοιχείων, επιβεβαιώνει αυτό που βλέπει ο κάθε συμπολίτης μας που κυκλοφορεί στην πόλη και τα χωριά μας.. Μηδενική επισκεψιμότητα, ερήμωση ,υπολειτουργία των καταστημάτων και γενική κατήφεια.

Τα αίτια για την παραπάνω κατάσταση είναι πολλά. Όμως και οι ευθύνες των τελευταίων δημοτικών αρχών είναι τεράστιες.
Ελάχιστες είναι οι δράσεις κι αυτές αποσπασματικές, που έγιναν τα τελευταία χρόνια, από το δήμο, προς την κατεύθυνση αυτή και δυστυχώς , όπως φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία που παραθέτει ο σύλλογος εστιατόρων, τα αποτελέσματα είναι πενιχρά.

Οι προτάσεις που κατέθεσε ο σύλλογος εστιατόρων, για την αύξηση της επισκεψιμότητας, είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Εμείς, σαν παράταξη, θα καταθέσουμε δημόσια τις προτάσεις μας και θα ζητήσουμε από τους πολίτες να μας εμπιστευθούν, για να τις υλοποιήσουμε.
Αυτοί όμως, που έχουν διατελέσει δήμαρχοι θα κριθούν από τα πεπραγμένα της θητείας τους κι όχι από τα προεκλογικά τους λόγια και υποσχέσεις.
Οι πολίτες δεν μπορούν να παραπλανηθούν! "


13 Σχόλια

κ. Τζιούμη εσείς αυτή την στιγμή παραπλανείτε τον κόσμο. Στην θητείας σας με τον Κοτσιάνη δεν σας είδα να κάνετε τίποτα για τον τόπο όταν κυκλοφορούσαν εκατομμύρια ευρώ για αναπτυξιακά έργα. Άφαντος ήσασταν και τώρα θέλετε να μας πείσετε ότι η Αρκαδία δεν έχει τουρισμό γιατί φταίνε οι προηγούμενες δημοτικές αρχές υπονοώντας Σμυρνιώτη και Παυλή. Με την στάση σας αυτή δείχνετε ότι είσαστε επικίνδυνος και λαϊκιστής.

Ρε Κωστα..... Εσυ τι εκανες? Τωρα θα βγητε ολοι και θα λετε το κοντο και το μακρυ σας. Προεκλογικο αγωνα στις πλατες των επιχειρησεων που διαλυσατε? ΟΛΟΙ οσοι σημερα ειστε στο Δημοτικο Συμβουλιο πρεπει να πατε σπιτι σας και να ζητησετε και συγνωμη απο τον κοσμο. Πελατακια φτιαχνετε οχι την πολη.

Ο Σμυρνιωτης μην ξεχνας ηταν αυτος που εφτιαξε την πολη .Αυτη η φωτογραφια που εχεις σημερα την εφτιαξε ο Σμυρνιωτης και εσυ για να παει η πολη μπροστα στηριξες με ολες σου τις δυναμεις Παυλη.Αυτος που εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης μετα τον Παυλη εισαι εσυ με τις επιλογες σου.

Κωστα ασε τις προτασεις γιατι απο την τελευταια φορα που μας προτεινες να στηριξουμε Παυλη δεν μπορουμε ακομα να συνελθουμε

Και γιατι θα μας φερεις τωρα τις προτασεις σου και δεν ελεγες πεντε χρονια τωρα στο ΔΣ?Οχι αλλο καρβουνο Κωστα

Αυτοί που παίρνουν παραγγελία με το τσιγάρο στο χέρι ή και στο στόμα και οι δημοτικοί νταβάδες τους ας μάθουν ότι οι πραγματικές πόλεις κυνηγάνε χορτάτους επισκέπτες. Πεινασμένους έφερε και ο Παυλής

16:55 Θα πρέπει κάποια στιγμή μερικοί να τελειώσετε με την καρσμέλα περί στήριξης του Τζιούμη στον Παυλή στις προηγούμενες εκλογές. Εξάλλου το έχει πει και ο ίδιος ότι έχει αναγνωρίσει το λάθος του και ότι είχε στείλει λάθος μήνυμα. Τί άλλο πρέπει να κάνει δηλαδή, να καθίσει να τον πηδ#ξ#τε; Και εσένα πώς ακριβώς σου πρότεινε να ψηφίσεις Παυλή; Σου κόλλησε το πιστόλι στον κρόταφο και σε εκβίασε; Να ψηφίσεις κατά συνείδηση σου είπε. Μπορούσες και να μην τον ψήφιζες όρνιο, αν καταλάβαινες ότι δεν σου έκανε. Τί είσαι, κανένα μικρό παιδάκι; Όποοιος δεν γούσταρε Παυλή δεν τον ψήφισε, πανηλίθιε...

Η φωτογραφία δείχνει ένα αυνάρτητο σύνολο κλασσικής αρχιτεκτονικής περιστοιζόμενης από περίπτερα και λοιπές παράγκες με έμφαση στο μοντέρνο γυάλινο στέγαστρο από άλλο αρχιτεκτονικό ανέκδοτο.

..ασυνάρτητο ... περιστοιχιζόμενης.. τα έφαγε η ταχύτητα

@17:46 - Στην κεντρική ομιλία του Παυλή είχε πάει ο Τζιούμης και αγκαλιαζόντουσαν. Τι άλλο ήθελες να κάνει για να τον στηρίξει; Πλάκα μας κάνεις; Μας φόρτωσε έναν από τους χειρότερους, αν όχι τον χειρότερο δήμαρχο, που έχουν περάσει τα τελευταία 40 χρόνια. Τεράστιες οι ευθύνες του. Πέρα από αυτό, δεν κάνει. Γιατρός δήμαρχος δεν έχει πετύχει ποτέ, ούτε στην πόλη μας, ούτε αλλού. Μπορεί να έχει δημοφιλία ένας γιατρός, αλλά δεν έχει τις ικανότητες για δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμία συνάφεια με το αξίωμα. Καμία όμως. Ο Δήμος δεν έχει καμία υπηρεσία υγείας. Ας μείνει στο πιεσόμετρο. Εκεί μάλιστα.

Πασοκοσυριζαίοι τελειώσατε για το Δήμο Τρίπολης. Στα χωριά σας και στις αγροτικές δουλειές σας, τώρα και γρήγορα !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.