Τζιούμης: Οι αγρότες της περιοχής μας χρειάζονται στήριξη για να επιβιώσουν

Τζιούμης: Οι αγρότες της περιοχής μας χρειάζονται στήριξη για να επιβιώσουν

Απρίλιος 28, 2016 - 20:34
1 σχόλια

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε ο παγετός της Τετάρτης στην περιοχή της Μαντινείας του Δήμου Τρίπολης.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά οι καιρικές συνθήκες προκάλεσαν σημαντικότατη ζημιά στους αγρότες της περιοχής μας.
Χιλιάδες στρέμματα αμπέλια,αχλάδια,κεράσια και μήλα υπέστησαν σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή. Μετά το περσινό χαλάζι, ο πρωτογενής τομέας του δήμου μας δέχθηκε προχθές άλλο ένα σοβαρό πλήγμα με τον παγετό.

Είναι αυτονόητο ότι οι αγρότες της περιοχή μας χρειάζονται στήριξη για να μπορέσουν να επιβιώσουν,γιατί εκτός όλων των άλλων,έχουν να αντιμετωπίσουν και τη μανία της φύσης. 
Ζητάμε την άμεση ,πλήρη και αντικειμενική εκτίμηση της ζημιάς απο τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ,καθώς και τη αποζημίωση των αγροτών το συντομότερο δυνατόν.

Ζητάμε από τους γεωπόνους και τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου μας να σταθούν δίπλα και να συνδράμουν ,με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους παραγωγούς της περιοχής μας. 
Τέλος ζητάμε την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου τις αμέσως επόμενες ημέρες,ώστε να αποφασίσουμε ένα πλέγμα δράσεων για την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη στήριξη των πληγέντων περιοχών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ
Κώστας Τζιούμης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.