Τζιούμης: Μαυρογιαλούρικες τακτικές προεκλογικά από τη δημοτική αρχή Παυλή (vid)

Τζιούμης: Μαυρογιαλούρικες τακτικές προεκλογικά από τη δημοτική αρχή Παυλή (vid)

Μάρτιος 07, 2019 - 13:39
12 σχόλια

Τακτική «Μαυρογυαλούρου» ακολουθεί ο δήμαρχος ανέφερε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 7 Μαρτίου σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στην συνεδρίαση του ΔΣ.

Ο κ. Τζιούμης μίλησε για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Τρίπολης με αφορμή τα όσα καταγγέλθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το κλειστό εργοστάσιο της Ηλιόσφαιρας και για τον κίνδυνο ανάφλεξης.

Μεμφόμαστε τη δημοτική αρχή γιατί ένα χρόνο τώρα γνωρίζει και δεν μας ενημέρωσε, τώρα πρέπει να ασκήσει πιέσεις καθώς δυνητικά υπάρχει κίνδυνος για την ΒΙΠΕ αλλά και για την ευρύτερη περιοχή

Μεταξύ άλλων τα θέματα τα οποία έθεσε ο κ. Τζιούμης είχαν να κάνουν με το χειρόγραφο του Κολοκοτρώνη, το οποίο σημείωσε ότι πρέπει πάση θυσία να έρθει στην κυριότητα του δήμου, καθώς επίσης και το θέμα της ΚΕΔΗΤ, αλλά και της χωματερής του Αγίου Βλάση.

Σαφείς είναι οι ευθύνες της διοίκησης για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ

«Παρών» ψήφισε η παράταξη του κ. Τζιούμη στην εισήγηση για τις δράσεις των αποκριών καθώς πιστεύει ότι για ακόμα μία χρονιά ο δήμος Τρίπολης θα απουσιάζει από τον χάρτη των αποκριών σε σχέση με τους κοντινούς δήμους.

Το τελευταίο θέμα που σχολίασε ο κ. Τζιούμης ήταν η «έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την σύναψη συμβάσεων για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών συνολικού προϋπολογισμού 350.000,00 € με ΦΠΑ».

Όπως είπε ο κ. Τζιούμης, ο δήμαρχος Τρίπολης προεκλογικά επιλέξει να κάνει έργα στα χωριά τα οποία μέχρι πρότινος ήταν ξεχασμένα.

Μαυρογιαλούρικες τακτικές προεκλογικά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τζιούμης: Μαυρογιαλούρικες τακτικές προεκλογικά από τη δημοτική αρχή Παυλή


12 Σχόλια

ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ είσαι και εσύ Κωστάκη που ανέβηκες μαζί τους πάνω στην εξέδρα και τους χειροκροτούσες και τους ψήφιζες όλα τα θέματα στα συμβούλια. Τους τελευταίους μήνες πριν τις εκλογές το θυμήθηκες να τους αμφισβητήσεις?

Ακομα εκει εχεις μεινει στις πολιτικες αυτες. Τις ξερεις αυτες τις τακτικες απο πρωτο χερι βλεπω. Μια απο τα ιδια εισαι και εσυ Κωστακη!!!

16:01 Σε διαβεβαιώ ότι ο Τζιούμης είναι μια χαρά και δεν έχει το παραμικρό άγχος. Άλλοι είναι που αγχώνονται (καλή ώρα) και τους κάθεται ο Τζιούμης στο λαιμό..Θα πρέπει να το συνηθίσουν όμως, γιατί μάλλον θα τους κάθεται για αρκετά χρόνια..Τώρα για κάποιους από εσάς, τί να κάνουμε; Ξυδάκι..

ΠΙΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΙ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

8:37 Επειδή αυτή η καραμελίτσα με το ότι ο Τζιούμης δεν μιλάει σε κανέναν έχει αρχίσει να μην πουλάει πια, έχω να σου πω ότι τόσα χρόνια που τον γνωρίζω, όπως και πολλοί άλλοι, μια χαρά χαιρετάει όλους και μια χαρά μιλάει σε όλους. Προφανώς, σε κάποιον που είναι μ@λ@κας, δεν θα μιλήσει. Ούτε κι εγώ θα το έκανα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μιλάει σε άνθρωπο. Προσωπικά πάντως, θα προτιμούσα έναν δήμαρχο τίμιο και ηθικό κι ας μη μου λέει "καλημέρα", από έναν δήμαρχο απατεώνα, κλέφτη και λαμόγιο (ποιον άραγε;), που σε χαιρετάει και αμέσως καταλαβαίνεις ότι σε δουλεύει κατάμουτρα...

Ρε συ 08:37 και 08:41 γιατί δεν τα γράφεις όλα σε ένα σχόλιο? Αφού ο ίδιος είσαι και στα δυο. Και ακόμα καλύτερα γιατί δε γράφεις και το όνομά σου προκειμένου να αρχίσει να σου μιλάει ο Τζιούμης αφού έχεις παράπονο. Αγάπη μόνο...

και μονο που εχει ο τζιουμης τοσα σχολια καθε φορα που δημοσιεύει κατι αυτο τα λεει ολα,χτυπατε τον για να συνηθίζει μιας και αυτος θα ειναι ο δημαρχος Τριπολης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.