Τζιούμης: Η διάθεσή μας είναι να συνεργαστούμε σε επίπεδο ΔΣ

Τζιούμης: Η διάθεσή μας είναι να συνεργαστούμε σε επίπεδο ΔΣ

Σεπτέμβριος 08, 2019 - 20:22
0 σχόλια

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης με τη νέα του σύνθεση.

Στο προεδρείο κάθησε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, και εκ δεξιών του ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» κ. Χατζόπουλος, ο οποίος προήδρευσε της συνεδρίασης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι έλαβαν τις θέσεις τους και ευχές για καλή και εποικοδομητική θητεία ακούγονταν σε όλη την αίθουσα.

Ο κ. Χατζόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους και ευχήθηκε καλή επιτυχία, κηρύσσοντας την έναρξη της συνεδρίασης, καθώς και «καλό έργο» στον κ. Τζιούμη. Αμέσως μετά ακολούθησε η εκφώνηση των ονομάτων για την απαρτία.

Ο προεδρεύων ευχαρίστησε τους πολίτες που ήταν παρόντες και έδωσε τον λόγο στον Κώστα Τζιούμη, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, και κυρίως τους νεότερους που για πρώτη φορά ξεκινούν την παρουσία τους.

Ευελπιστούμε η λειτουργία του ΔΣ να γίνεται στο πλαίσιο που ορίζει ο Κανονισμός, με ευπρέπεια και ηπιότητα.

«Η διάθεση και η δική μου και της παράταξης, είναι να συνεργαστούμε σε επίπεδο ΔΣ για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας».

Ακολούθως, ευχαρίστησε τους πολίτες και, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, τους διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει συνεργασία και επικοινωνία για την ενημέρωση των πολιτών. Όπως επεσήμανε, θα γίνει προσπάθεια να μεταδίδονται οι συνεδριάσεις ζωντανά, για να τις παρακολουθούν οι πολίτες.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.