Τζιούμης: Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι και δεν ζητάμε καμία στήριξη από τα κόμματα στις εκλογές (vid)

Τζιούμης: Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι και δεν ζητάμε καμία στήριξη από τα κόμματα στις εκλογές (vid)

Φεβρουάριος 01, 2019 - 19:37
21 σχόλια

«Δεν υπάρχει καμία στήριξη από το ΚΙΝΑΛ για τον κ. Παυλή»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τριπολη Αύριο» κ. Κώστας Τζιούμης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, κατά την οποία σχολίασε τα θέματα της συνεδρίασης του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε το βίντεο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

Κ Τζιούμης: Οι αριθμοί λένε την αλήθεια, ανύπαρκτο το έργο Παυλή


21 Σχόλια

Κωστακη μας έπεισες τώρα!! Όταν παρακάλαγες την Φωφη και τον Παπαζαχαρία για στήριξη, τότε τι ήθελες; Δεν σου βγήκε όμως και τώρα δεν θες κάτι που δεν μπορείς να έχεις!! Τέταρτος θα είσαι και πάλι και ιδρωμένος!!!

Εσυ αν και παρακαλουσες να σε στηριξουν δεν ασχοληθηκε κανενας μαζι σου'Καληνυχτα Κ Τζιουμη

ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ ΕΠΑΘΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΗ?ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ

Αφου εσυ δεν θες στηριξη απο το ΚΙΝΑΛ γιατι σε ενδιαφερει εαν στηριζουν τον Παυλη?Εισαι σε πανικο

@22:51 Όντως θα κλαίει, αλλά από τα γέλια, με τις σφαλιάρες που θα έχετε φάει όλοι σας και ο σβέρκος σας θα είναι κόκκινος σαν τον κ@λο της μαϊμούς!

Τζιούμης 24%, Παυλής 13% (Marc). Άντε κλάψετε παπαγαλάκια του Παυλή. Ας σας δώσει στήριξη κι ο θεός ο κόσμος θα σας μαυρίσει , γιατί είστε οι πιο άχρηστοι που πέρασαν ποτέ. Άντε γεια

Όταν κλειστούνε οι λακούβες έλα να ξαναμιλήσουμε Παυλή. Έν τω μεταξύ μάθε να μιλάς Ελληνικά αστοιχείωτε δήμαρχε.

Εσείς του Παυλή περιμένετε κάθε μέρα να ακούσετε τις ανακοινώσεις του ΚΙΝΑΛ για να σας δώσει στήριξη. Χα χα χα έχει δώσει σε εκατοντάδες δημάρχους αλλά όχι σε εσάς. Σας έχουν καταλάβει όλοι ότι είστε άχρηστοι.

Εσεις του Τζιουμη περιμενετε καθε μερα τις ανακοινωσεις του ΚΙΝΑΛ μηπς παρει το χρισμα απο τον Παυλη και το δωσει στον Τζιουμη. Χα χα χα εχει δωσει μονο σε δημαρχους και ποτε σε τριτους τεταρτους.Σε εχουν καταλαβει ολοι ποσο αχρηστος εισαι Κωστα

Για κοιτα Κωστακη με ποιον ειναι ο Παυλης στην Καλαματα?Με αυτην που τον στηριζει.Κατσε εσυ στην πλατεια και πιες καφε με τον Παρα και τον Στεφανο.

17:44 Ρε βλαμμένε επειδή χαιρέτισε ο Παυλής τη Γεννηματά σημαίνει ότι τον στηρίζει το ΚΙΝΑΛ; Και τί θα πει με ποιον είναι ο Παυλής στην Καλαμάτα; Προσκεκλημένη του δήμου για τη γιορτή της Υπαπαντής ήταν, δεν πήγε για να δει τη μάπα του Παυλή βλακόμουτρο!

ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑΝΗ ΡΕΚΚΑ ΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗ ΦΩΦΗ ΤΩΡΑ !! ΣΤΕΙΛΕ ΚΟΥΦΑΡΓΥΡΗ ΜΕ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΥΡΟΒΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΤΙΛ

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗΗΗΗ. ΓΗΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΥΜΗΡΟΠΑΘΕΙΣ ΑΓΡΟΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατρέ έχεις μεγάλες ευθύνες για την κατάντια της πόλης μας και των χωρίον μας έδωσες δεκανίκι στον Παυλη και οι Δημότες δεν το ξεχνούν αυτό είσαι συνυπεύθυνος για την κατάντια του Δημου μας!!!

Θες στήριξη απο Παυλή στο χρωστάει αστα αυτα ..το 2014 τον βοήθησες και είδαμε ανάπτυξη και ευημερία ..Χαχαχα..Τελικά δεν έχεις μυαλό ..συνεχισε να μασάς παρά να μιλάς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.