Τζιούμης: Είμαστε υπερήφανοι που δημοπρατείται το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία

Τζιούμης: Είμαστε υπερήφανοι που δημοπρατείται το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία

Δεκέμβριος 03, 2019 - 10:35
6 σχόλια

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης όταν ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε τη «Διαρρύθμιση χώρων κτιρίου και δημιουργία νέου κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. Με. Α)» στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.

Η ίδρυση του ΚΔΑΠ –ΜΕΑ στο Δήμο Τρίπολης  έχει ως στόχο την υλοποίηση δράσεων για άτομα με ειδικές ανάγκες (8-30 ετών ) με σκοπό την δημιουργική απασχόληση τους μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου, ανάπτυξη  ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με την ψήφιση της εισήγησης δημιουργείται η πίστωση για να δημοπρατηθεί το έργο τις επόμενες μέρες.

Είμαστε υπερήφανοι που το Κ.Δ.Α.Π. Με. Α θα δημιουργηθεί και θα έρθει να δώσει λύση σε ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα


6 Σχόλια

Να είσαι υπερήφανος που στο ετοίμασε και αυτό ο Παυλης!! Πες μας επιτέλους για κάτι δικό σου και τότε υπερηφανέψου!!

10:41 Ζήτω ο Παυλής! Ο δήμαρχος που ετοίμαζε έργα, αλλά που δεν έκανε ούτε μισό μέσα σε 5 χρόνια θητείας. Άγαλμα στον Παυλή και στους χωριαταραίους συμβούλους που είχε. Μπράβο του. Ο δήμαρχος των no έργων. Παγκόσμια πρωτοτυπία, να μην έχεις κλείσει ούτε μία λακούβα σε 5 χρόνια. Όχι σε 1, 2 ή τρία. Σε πέντε. Μπράβο και σε σένα παπαγαλάκι, που τον έχεις καταπιεί και τον έχεις χωνέψει για τα καλά το σανό που σε κέρασε ο Παυλής. Εύγε!

@10:41 μήπως θες να εξηγήσεις και στον υπόλοιπο κόσμο τι ακριβώς ετοίμασε ο Παυλής; Γιατί με μια αναζήτηση στην Διαύγεια από το 2017 μισθώνουμε ένα ακίνητο, κάποιοι διαγωνισμοί έχουν βγει άγονοι και ένας χώρος του 11ου Δημοτικού έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ. Μελέτη δεν βλέπω. Μήπως θες λοιπόν να μας διαφωτίσεις σχετικά μιας και φαίνεσαι ενημερωμένος;

@11:46 Για να λειτουργήσει ένας τέτοιος χώρος χρειάζονται κάποια βήματα, και για να φτάσεις στην δημοπρασία θα πρέπει να έχεις τον κατάλληλο χώρο και φυσικά να τον έχεις αδειοδοτήσει που δεν είναι καθόλου απλό για όποιον γνωρίζει. Και φυσικά τα χρήματα!! Γκε γκε γατάκι που τα ξέρετε όλα!!!

Για να σας πω εγώ παπαγαλάκια την αλήθεια. Ο Παυλής είχε νοικιάσει ένα χώρο εδώ κι δυο χρόνια και δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα. Ο Τζιούμης σε δυο μήνες έβγαλε οικοδομική άδεια, έκανε τη μελέτη έφτιαξε τεύχη δημοπράτησης κι δημοπρατεί το έργο. Αυτή είναι η αλήθεια. Γιαυτο και πήρε 15% ο Παυλής στις εκλογές από το πολύ παραμύθι. Τα χαρτιά για όλα αυτά είναι στο δημαρχείο και στη διαύγεια για όποιον τα αμφισβητεί παπαγαλάκια

@15:03 προσωπικά ρώτησα με μεγάλο ενδιαφέρον επειδή αμφιβάλλω κι εγώ αν μέσα σε 2-3 μήνες θα γινόντουσαν όσα περιγράφει ο 15:05 αλλά απ' ότι φαίνεται ούτε τεκμηριωμένη απάντηση πήρα σε αυτό που ρώτησα και τα άκουσα ότι είμαι και γατάκι που τα ξέρω όλα. Σας ευχαριστούμε που διατρωνώνετε ολοένα και περισσότερο το γεγονός ότι καλά κάναμε και στείλαμε τον Παυλή στην 3η θέση και αν δεν υπήρχατε κι εσείς να τρώτε σανό θα τον είχαμε στείλει και σπίτι του ΕΝΤΕΛΩΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.