Τζιούμης: Έχουμε σταματήσει να σχολιάζουμε τις φαντασιώσεις του κ. Παυλή (vid)

Τζιούμης: Έχουμε σταματήσει να σχολιάζουμε τις φαντασιώσεις του κ. Παυλή (vid)

Μάρτιος 29, 2018 - 13:21
9 σχόλια

Λίγες ημέρες μετά την διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης Κώστας Τζιούμης σχολίασε τα όσα ελέχθησαν στη συνεδρίαση.

Τα θέματα τα οποία ανέπτυξε, είχαν να κάνουν με το έργο του κ. Παυλή για το 2016 το οποίο και χαρακτήρισε ως απειροελάχιστο.

Μεταξύ άλλων, έθεσε ζητήματα που είχαν να κάνουν τις λακκούβες στους δρόμους, με το ΔΑΚ και με το έργο στο Μεγαβούνι.

Ο κ. Τζιούμης μίλησε για το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης και για την έγκριση του ισολογισμού - απολογισμού για το έτος 2016, τονίζοντας ότι η εισήγηση αποκάλυψε την παντελή ανυπαρξία έργου της δημοτικής αρχής.

Ως προς τη δεύτερη συνεδρίαση, ο κ. Τζιούμης μίλησε για τα θέματα προ ημερησίας διάταξης που είχαν να κάνουν με την διόλου κολακευτική εικόνα που είχε το ΔΑΚ με τη σκεπή να στάζει νερό.

Επίσης στηλίτευσε για ακόμα μία φορά το γεγονός ότι ο δήμαρχος απέκλεισε μέσα μαζικής ενημέρωσης από την παρουσίαση του έργου διαχείρισης απορριμμάτων στο Μεγαβούνι που πραγματοποίησε στο Πνευματικό Κέντρο. Όσον αφορά στο έργο των απορριμμάτων ανέφερε: «Έχουμε σταματήσει να σχολιάζουμε τις φαντασιώσεις του κ. Παυλή, το μόνο έργο που έχει κάνει είναι η χωματερή του Αγίου Βλάση».

Επεσήμανε ότι μερικά έργα δεν έχουν πραγματοποιηθεί και έχουν μείνει μόνο στα λόγια από πλευράς δημοτικής αρχής και αυτά είναι η διεκδίκηση του μειωμένου ρεύματος για τον Δήμο Τρίπολης, οι μετρήσεις ακτινοβολίας από τις κεραίες, καθώς και οικονομικός έλεγχος της ΚΕΔΗΤ.

Ως προς τον προϋπολογισμό για τις εκδηλώσεις του Πάσχα στην Τρίπολη ανέφερε ότι είναι όπως πάντα υψηλός, διαπιστώνοντας παράλληλα ότι «το Πάσχα στην Τρίπολη έχει φθίνει».

Κλείνοντας, ο κ. Τζιούμης σχολίασε την απουσία του δημάρχου από το δημοτικό συμβούλιο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τζιούμης: Έχουμε σταματήσει να σχολιάζουμε τις φαντασιώσεις του κ. Παυλή


9 Σχόλια

πεστα ρε δημαρχε να τα ακουσουν ολοι,καντε εργα στον δημο καθημερινης αναγκης (λακουβες...)λυστε προβληματα σοβαρα (σκουπιδια....)και καντε φιεστες το πασχα με 200000ε,κανενας δεν θα ειχε προβλημα καταλαβετετο!!!!

Εσύ ψήφισες τον φαντασιόπληκτο για Δήμαρχο !!!! υπερψηφίζοντας Αγιο Βλάσση και διάφορα άλλα, γι' αυτό δεν δικαιούσε να μιλάς ...

Αυτά που αναφέρει ο Κωστάκης είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής του Κου Παυλή και της δικής του μιας και συνεργάστηκαν στις εκλογές του 2014.Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν του λέει κανείς σε αυτό το παιδί ότι ουσιαστικά κάνει αντιπολίτευση στον ευατόν του.Στο έλεος του Θεού η καθημερινότητα του Τριπολιτσιώτη και όχι μόνο με τις επιλογές Τζιούμη-Παυλή.Λυπάμαι και ντρέπομαι που γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια πόλη με ιστορία και κατάντησε έτσι.ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.

Νουμερο εισαι εσυ και ο φιλος σου .Αντε να διαβασεις τα πρακτικα ο Κ Τζιουμης και η παρεα του ψηφισαν να πανε τα σκουπιδια στον Αγιο Βλαση για να σωσουν τον Παυλη απο την δυσκολη θεση αφου ειχε τα σκουπιδια στους δρομους επτα μηνες.Για αυτο ασε τα νουμερα και τις βρισιες γιατι ειναι κατι που μαλλον σας χαρακτιρηζει σε αυτη την παραταξη.

εσυ δηλαδη εισαι προφανως 22,42 με αυτον που ειχε κανει σπουπιδοτοπο την αγια τριαδα (σμυρνιωτη) και κραζεις τζιουμη γιατι μαλλον θες να τα ξεχασουμε γρηγορα αυτα,αμ δεν ξεχνιωνται αυτα φιλαρακι

εσυ ρε φιλε 22,31 πεστους να σου πουν και κατι αλλο να γραψεις που γραφεις τα ιδια και στο καλημερα,ο τζιουμης πηγε με τον καινουργιο υποψηφιο και οχι με αυτον που πηγε να μας πεθανει με τα σκουπιδια στην αγια τριαδα,γιατι δεν λες και για την στυριξη τσιαμουλου στον γιανναρο ρε συ...!ο κοσμος βλεπει και καταλαβαινει τι γινετε και ποιος παει να "βγαλει"απο τον δημο

ο μονος οικονομικα ανεξαρτητος ειναι ο τζιουμης και ο μονος που αξιζει να δοκιμαστει

Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ (ΚΟΤΣΙΑΝΗ), ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΤΑΞΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΡΙΤΟΣ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.