Τζιούμης: Έγινε το πρώτο βήμα για το μέλλον του τόπου μας (pics,vid)

Τζιούμης: Έγινε το πρώτο βήμα για το μέλλον του τόπου μας (pics,vid)

Μάιος 27, 2019 - 01:07
4 σχόλια

Σε δηλώσεις προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης:

«Η απόφασή σας, η ψήφος σας, σεβαστή και αδιαμφισβήτητη. Σας ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς. Πορευτήκαμε με γνώμονα την αλήθεια, με στόχο το καλό του τόπου μας, χωρίς ακρότητες και εξαλοσύνες. Σεβόμαστε απόλυτα τους συμπολίτες που επέλεξαν διαφορετική από τη δική μας παράταξη.Θεωρώντας ότι σήμερα έγινε το πρώτο βήμα για το μέλλον του τόπου μας, ζητούμε την εμπιστοσύνη τους για το δεύτερο και οριστικό βήμα. Μας ενώνει όλους η αγάπη για τον τόπο μας. Θα συνομιλήσω με όλους τους συνυποψηφίους μου, θα μιλήσουμε καθαρά και κυρίως μας ενδιαφέρει να μας ακολουθήσουν οι πολίτες».

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Συνδημότισσες και συνδημότες.

Η απόφασή σας,η ψήφος σας-σεβαστή και αδιαμφισβήτητη -δείχνει με τον πιο καθαρό και επίσημο τρόπο την αποδοχή του προγράμματός μας,την έγκριση της πρότασής μας για την «Τρίπολη του αύριο».Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδίας.Πορευθήκαμε με γνώμονα την αλήθεια,με στόχο το καλό και μόνον του τόπου μας,χωρίς ακρότητες και εξαλλοσύνες.

Σεβόμαστε απόλυτα τους συμπολίτες που επέλεξαν διαφορετική από την δίκη μας παράταξη,ξέρουμε ότι νοιάζονται εξίσου με μας για το μέλλον του Δήμου μας.Θεωρώντας ότι σήμερα έγινε το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ για την θεμελίωση αυτού του μέλλοντος
τους ΚΑΛΟΥΜΕ κοντά μας,ζητούμε την εμπιστοσύνη τους για το δεύτερο και οριστικό βήμα.

Μας ενώνει ΟΛΟΥΣ η αγωνία και η αγάπη για τον Δήμο Τρίπολης.

Κώστας Τζιούμης

Video: 

ArcadiaPortal.gr - Δηλώσεις Κώστα Τζιούμη 27/05/2019


4 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.