Τζιούμης: Δεν θα έρθουν άλλοι πρόσφυγες - μετανάστες στην Τρίπολη

Τζιούμης: Δεν θα έρθουν άλλοι πρόσφυγες - μετανάστες στην Τρίπολη

Νοέμβριος 20, 2019 - 20:49
2 σχόλια

Να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που υπάρχουν όσoν αφορά το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα», ρωτώντας τον δήμαρχο να πει στο Σώμα τι μέλλει γενέσθαι, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κώστας ανέφερε ότι δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά σύμφωνα με την προσωπική του άποψη και με όσα μπορεί να γνωρίζει έως τώρα, στην Τρίπολη δεν θα φιλοξενηθούν επιπλέον πρόσφυγες ή μετανάστες.

«Έχουμε πάρει μια απόφαση με το τι θέλουμε ως δημοτικό συμβούλιο, έχω μιλήσει με παράγοντες και οι υποθέσεις περι 11ου Συντάγματος Πεζικού έχουν καταριφθεί».

Να αναφέρουμε ότι σήμερα σε δηλώσεις του στο ArcadiaPortal.gr o περιφερειάρχης κ. Νίκας είπε ότι στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού θα στεγαστούν οι υπηρεσίες της περιφέρειας.

Σύμφωνα με τις σημερινές πληροφορίες που δόθηκαν και από το Υπουργείο, καμία ενημέρωση δεν υπάρχει για την Πελοπόννησο.

«Εγώ σήμερα επικοινώνησα με το υπουργείο, είπα ξανά τις θέσεις του δημοτικού συμβουλίου, περί ποσόστωσης μεταναστών και δημοτών και ενημέρωσα ότι ο δήμος δεν έχει πρόθεση να δεχτεί άλλους πρόσφυγες - μετανάστες», είπε, τέλος, ο κ. Τζιούμης.


2 Σχόλια

Ο τίτλος του άρθρου δεν συνάδει με το περιεχόμενο. Το ότι ο κύριος Τζιούμης, ενημέρωσε το υπουργείο, "ότι δεν προτίθεται να δεχτεί άλλους πρόσφυγες", δε σημαίνει αυτομάτως ότι δεν θα έρθουν, με απόφαση της κεντρικής διοίκησης...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.