Τζιούμης: Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη δημοτική αρχή Παυλή (vid)

Τζιούμης: Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη δημοτική αρχή Παυλή (vid)

Δεκέμβριος 19, 2016 - 14:24
15 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Τζιούμης τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου όπου και σχολίασε τα όσα έγιναν στην τελευταία συνεδρίαση του Σώματος.

Όπως είχε τοποθετηθεί και στη συνεδρίαση, ο κ. Τζιούμης χαρακτήρισε το φετινό τεχνικό πρόγραμμα ως το φτωχότερο που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια.

Ακούσαμε πολλά ''θα''

Η διοίκηση έχει ξεχάσει την έννοια των διαγωνισμών όσον αφορά στην εκτέλεση έργων, δεν δίστασε να πει, κάνοντας λόγο για πληθώρα απευθείας αναθέσεων οι οποίες σαφώς ζημιώνουν τους δημότες. Η τακτική αυτή του δήμου που ακολουθείται, είναι μίζερη και αντιαναπτυξιακή.

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας μίλησε και για το έργο που προτίθεται να κάνει η δημοτική αρχή στο Μεγαβούνι, αναφέροντας ότι η δημοτική αρχή δεν του εμπνέει καμία εμπιστοσύνη πλέον για τον τρόπο με τον οποίον σχεδιάζει να λύσει το πρόβλημα των απορριμμάτων, τη στιγμή που έχει δημιουργήσει μια χωματερή μέσα στο Μαίναλο.

Είμαστε στο μηδέν

Όσον αφορά στο αν ο ίδιος μπορεί να προτείνει χώρο, όπως τον εγκάλεσαν στον ΔΣ, είπε ότι ο ίδιος την πρότασή του για τη διαχείριση την έχει καταθέσει εδώ και χρόνια. Ως προς τον χώρο είπε ότι δεν είναι αρμόδιος να τον ορίσει, καθώς ο μόνος αρμόδιος ο οποίος έχει και εντολή να το κάνει είναι ο δήμαρχος από το 2015.

Ο Παυλής έχει ακολουθήσει έναν μοναχικό δρόμο για τη διαχείριση των απορριμμάτων και δεν θέλει ούτε καν να συζητήσει με την αντιπολίτευση
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τζιούμης: Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην δημοτική αρχή Παυλή


15 Σχόλια

Ούτε σε σ΄ενα έχουμε εμπιστοσύνη και γι αυτό δεν πρόκειται να σε ψηφίσουμε.

ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ????????? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ

Πάλι δεύτερος έρχεσαι βρε αγόρι μου, λες και περιμένεις τι θα πει ο Σμυρνιώτης για να βάλεις και εσύ τις σάλτσες σου. Αμάν πια σε βαρεθήκαμε

ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΕΚΑΝΕΣ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ......

Μου θυμίζει την αλεπού που δεν μπορούσε να φθάσει τα σταφύλια οπότε σκέφθηκε ότι μάλλον είναι ξινά, και τα σταφύλια της απάντησαν ότι είναι γλυκά ,αλλά δεν μπορεί να τα φθάσει γιατί δεν είναι .... γάτα! (Αίσωπος), αφιερωμένο εξαιρετικά!

16:08 χαχαχα, καλό..για πες μας τώρα....η κορυφή του Εβερεστ που δεν μπορεί κανείς κοινός θνητός να φτάσει είναι άραγε ο Παυλής ή ο Τζιούμης? Άσε μην απαντήσεις, και στα 2 γελάμε.....ΠΟΛΥ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.