Τζιούμης: Αγέλες πεινασμένων ζώων βρίσκονται παντού (vid)

Τζιούμης: Αγέλες πεινασμένων ζώων βρίσκονται παντού (vid)

Ιούνιος 15, 2018 - 12:50
15 σχόλια

«Τραγική αποτυχία από τη διοίκηση του κ. Παυλή»

Ο επικεφαλής της  παράταξης  «Τρίπολη Αύριο»,  κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος, έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου σχετικά με το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης και δήλωσε  τα εξής:

    Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ στην ένταση που δημιουργήθηκε, για άλλη μια φορά, στο ΔΣ και που οδήγησε στην ολιγόλεπτη διακοπή του. Είναι καθήκον του προέδρου του ΔΣ, να φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του, τηρώντας κατά γράμμα τον κανονισμό λειτουργίας. Δυστυχώς αυτό δε γίνεται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις, που συνήθως καταλήγουν στην ολιγόλεπτη διακοπή του συμβουλίου από τον κ.  πρόεδρο, ενός  μέτρου το οποίο θα έπρεπε να εφαρμόζεται σαν εσχάτη λύση για την επιβολή της τάξης. Να αναφέρω εδώ ότι όσες διακοπές έχουν γίνει από τον τωρινό πρόεδρο, δεν έχουν γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια μαζί, στο ΔΣ  της Τρίπολης. Αυτό τουλάχιστον θα έπρεπε να τον έχει προβληματίσει.

    Εμείς δηλώνουμε ότι σαφώς σεβόμαστε τον πρόεδρο αλλά και όλα τα μέλη του ΔΣ, αλλά, από την άλλη, δεν πρόκειται να ανεχθούμε να μην εφαρμόζεται ο κανονισμός, πλήρως και ισότιμα για όλους. Δεν μπορεί δηλαδή να απαιτεί ο κ. πρόεδρος, εμείς να μιλήσουμε και να ρωτήσουμε σε δύο λεπτά και να επιτρέπει στον κ. δήμαρχο να μιλάει για πάνω από μισή ώρα.

    Τα θέματα που εμείς θέσαμε στο ΔΣ είναι τα εξής:

 ΚΑΝΔΗΛΑ-ΣΙΝΤΖΙ

    Πρόσφατα επισκεφθήκαμε την περιοχή Σίντζι, όπου βρίσκονται οι πηγές της Κανδήλας, μία περιοχή εξαιρετικού κάλλους, όπου βρίσκεται και το σπήλαιο Σίντζι, ένα  από τα ωραιότερα και βαθύτερα σπήλαια, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Ένα σπήλαιο όπου το επισκέπτονται για εξερεύνηση, πολύ συχνά σπηλαιολόγοι από όλη την Ευρώπη. Η κατάσταση που αντικρίσαμε ήταν πραγματικά τραγική, η είσοδος του σπηλαίου, ουσιαστικά έχει κλείσει από δέντρα τα οποία έχουν φυτρώσει και δεν έχουν κοπεί, μία τεχνική λίμνη που υπάρχει ακριβώς μπροστά από τις πηγές ουσιαστικά μοιάζει με λιβάδι από τα χορτάρια και ακριβώς δίπλα ένας χώρος αναψυχής. πολύ όμορφος ,που έχει φτιαχτεί  το 2004,έχει εγκαταληφθεί στην μοίρα του με σπασμένα κιόσκια, παγκάκια και τραπέζια διαλυμένα κ.λ.π. Ένα σημείο του Δήμου μας δηλαδή, το οποίο θα μπορούσε να είναι πόλος έλξης και αναψυχής για ξένους αλλά και για  ντόπιους  βουλιάζει στην αδιαφορία και την παρακμή.
    Όπως επανειλημμένα έχουμε αναδείξει, τέτοιες  εικόνες εγκατάλειψης και ντροπής, χωρίς καμία  φροντίδα από τη διοίκηση του κ. Παυλή, παρατηρούνται τόσο στην πόλη μας, όσο βέβαια και σε όλα τα χωριά του Δήμου μας. 

 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

    Σχετικά τώρα με την συζήτηση που έγινε για τα απορρίμματα και τα έργα που γίνονται στο Μεγαβούνι, ακούσαμε για άλλη μια φορά τον κ Παυλή να μιλά επιθετικά, με στόμφο, να αναφέρεται σε δημοτικούς συμβούλους λαγούς, πάτρονες, εκπρόσωπος κάποιων ανωνύμων συμφερόντων κ.λ.π. σε δημοσιογράφους πολιτικούς απατεώνες και άλλα τέτοια κωμικά. 
    Βέβαια, καταλαβαίνουμε πολύ καλά, την απέλπιδα προσπάθεια του δημάρχου, να καλύψει την πλήρη  αποτυχία του στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, με φωνασκίες λεονταρισμούς, ύβρεις και απειλές.

Εμείς δηλώνουμε ότι αφενός αυτά που «καταγγέλλει» ο δήμαρχος δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν και αφετέρου ότι αν δεν καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία ή ονόματα θα χαρακτηριστεί ως συκοφάντης. 

 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Για τα θέματα της ημερήσιας διατάξης  του συμβουλίου ο κ. Τζιούμης δήλωσε:

Για την πραγματοποίηση του επόμενου ΔΣ στην Νεστάνη  είμαστε σύμφωνοι, με την προϋπόθεση ότι δεν θα διεκδικηθεί από κανέναν δημοτικό σύμβουλο αποζημίωση, με βάση τον καινούριο νόμο που χορηγεί αποζημίωση όταν το ΔΣ γίνεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 10 χιλιομέτρων, από τη μόνιμη κατοικία. 
                                    

 ΑΔΕΣΠΟΤΑ

     Για τα αδέσποτα τονίσαμε ότι η κατάσταση, στην πόλη και στα χωριά μας, είναι δραματική. Αγέλες πεινασμένων ζώων βρίσκονται παντού και παρατηρούνται  συχνές επιθέσεις σε ανθρώπους, με αποτέλεσμα να έχει γίνει επικίνδυνη ακόμη και μία βόλτα από μικρά παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένους, μικρά κουτάβια βλέπουμε, ( άραγε τι γίνεται με τις στειρώσεις ) και τελευταία και «φόλες».Για το ενδιαίτημα, για  το οποίο έχουμε νοικιάσει το χώρο εδώ και δύο χρόνια και πληρώνουμε 1500 ευρώ το μήνα και μάλιστα  με διαδικασία κατεπείγοντος, (άλλο σκάνδαλο αυτό) δεν έχει γίνει ακόμη καμία εργασία κατασκευής του.

Τραγική αποτυχία και στο θέμα αυτό από τη διοίκηση του κ. Παυλή.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τζιούμης: Αγέλες πεινασμένων ζώων βρίσκονται παντού


15 Σχόλια

Γιατί δεν πλήρωσε ενάμισυ χρόνο ενοίκια σε πάρκινγκ τα οποία δεν δόθηκαν ποτέ για χρήση στους πολίτες !!!! για ελέγξτε και αυτό !!!

Ποιο Τσιαμούλο αντιγράφει ρε νούμερο; Ο Κώστας είναι ο μόνος που ψάχνει και φέρνει θέματα στο Δήμ. συμβούλιο. Ο Τσιαμούλος δεν ξέρει να μιλήσει, να πει μια κουβέντα, γραμμένα τα φέρνει πάντα

Η πλάκα ειναι οτι ο Δημήτρης και οι 2-3 κολλητοί που φωτογραφίζονται συνέχεια δίπλα του, νομίζουν οτι τα κάνουν όλα τέλεια και είναι οι καλύτεροι που έχουν περάσει απο την πόλη. Αλλα φυσικά "για όλα φταίνε οι άλλοι που δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους και τους βάζουν συνέχεια τρικλοποδιές"

17.07 ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΑΑΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.Π.Χ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ, ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ

ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ? ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΕ ΑΛΛΟ Δ.Σ., ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ?

Όντως, αν κρίνεις από την παρούσα δημοτική αρχή, αγέλες πεινασμένων (ζώων) βρίσκονται παντού, τριγύρω μας, ζουν ανάμεσά μας τα τελευταία 4 χρόνια. Ευτυχώς, έχουν αρχίσει να μετράνε μέρες και θα ξεβρωμίσουν γρήγορα. Όσο για σένα σχολιαστή 19:17, τί να σου πω παιδάκι μου; Μια συμβουλή θα σου δώσω: κόψε τη μαλ@κ#α γιατί σ' έχει βαρέσει στο δόξα πατρί και σε κάνει και φαντάζεσαι δημαρχιλίκια, πανικούς κι αντιγραφές. Α, μην το ξεχάσω. Πρόσεξε μην σκίσεις το καλσονάκι σου από την πολλή φόρα για νά'ρθετε..

ΚΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΚΩΣΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΜΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΑ Τ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ Ο ΦΑΝΗΣ Ο ΠΑΠΑΣ. ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

το να απομονώνει κάποιος ένα κομμάτι μιας συνέντευξης και να το προβάλλει δεν είναι δημοσιογραφία ,αλλά δημιουργία εντυπώσεων και παραπληροφόρηση,δηλαδή απ' όσα είπε ο Τζιούμης αυτό κατά τη γνώμη σας είναι το πιο σοβαρό ή το ότι δεν υπάρχει κατ' ουσίαν δημοτική αρχή;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.