Τυρός: Το νέο κέντρο εναλλακτικού τουρισμού της χώρας

Τυρός: Το νέο κέντρο εναλλακτικού τουρισμού της χώρας

Μάιος 22, 2019 - 18:22
1 σχόλια

Το άμεσο και μεγάλο ενδιαφέρον των κεντρικών ΜΜΕ της χώρας συγκέντρωσε η είδηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης μέσω της οποίας θεσμοθετείται το πρώτο καταδυτικό πάρκο της Ελλάδας στον Τυρό. Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά από τη στιγμή που αναρτήθηκε το Δελτίου Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος που ανακοίνωνε ότι ευοδώθηκαν οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής και η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου προεικονίζοντας ότι η περιοχή του Τυρού θα βρεθεί στο επίκεντρο την επόμενη περίοδο. 

Πιο συγκεκριμένα, τη σκυτάλη της είδησης πήρε η Lifo αναδημοσιευοντας την ειδηση απο το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ ακολούθησαν μεταξύ αλλων η Ναυτεμπορική καθώς και οι ιστοσελίδες μεγάλης αναγνωσιμότητας The capital, newsbeast κ.λπ. 

Τέλος, ενδεικτικό είναι οτι η έντυπη έκδοσης της εφημερίδας Έθνος φιλοξενεί σήμερα ολοσέλιδο αφιέρωμα (σελ 29) στο καταδυτικό πάρκο του Τυρού (δείτε το συνημμένο). 

Μετά από αυτή την εξέλιξη φαίνεται πως ο δήμος της Νότιας Κυνουρίας δεν είναι απλώς ένα κομμάτι του χάρτη του εναλλακτικού τουρισμού της χώρας αλλά το επίκεντρό του! 

 

Links

Lifo

Ναυτεμπορική

Newsbeast.gr

The TOC

Capital.gr

Arcadia Portal

Aftodioikisi.gr

Ypaithros.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και μην ξεχνάμε πως από τον Τυρό περνάει και το Parnon Trail το οποίο ολοκληρώνεται εντός του 2019 και αποτελεί σηματοδοτημένη πεζοπορική διαδρομή μήκους 220 χιλιομέτρων, το οποίο ενώνει τον Τυρό με το Παράλιο Άστρος, το Λεωνίδιο, τα ορεινά χωριά και τα πανέμορφα μοναστήρια του Πάρνωνα. Οπότε στον Τυρό επικεντρώνονται πολλά είδη εναλλακτικού τουρισμού. Ι.Λ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.