Το tweet του Κωνσταντινόπουλου για Βαρουφάκη - Τσακαλώτο

Το tweet του Κωνσταντινόπουλου για Βαρουφάκη - Τσακαλώτο

Μάρτιος 27, 2015 - 20:23
6 σχόλια

Με ένα αιχμηρό «τιτίβισμα» στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠαΣοΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομίας κ. Γ. Βαρουφάκη και στον αναπληρωτή υπουργό Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων κ. Ε. Τσακαλώτο, συνδέοντας τις καταθέσεις στο εξωτερικό με τη σημερινή δήλωση για ρήξη με τους δανειστές.

Χαρακτηριστικά, το tweet του κ. Κωνσταντινόπουλου αναφέρει: «Κύριοι υπουργοί, τα χρήματα που έχετε στο εξωτερικό θα τα φέρετε πριν ή μετά τη ρήξη;».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη ρήξη με τους δανειστές, αν οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν αίσιο τέλος και η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις δεν «περάσει» από τη βάσανο των τεχνοκρατών.


6 Σχόλια

Αυτοί είναι οι νέοι πολιτικοί. Κάθονται στην τουαλέτα με το ipad και γράφουν ένα ...tweet. Κάποτε οι πολιτικοί γεμίζανε πλατείες, γήπεδα κτλ. Τώρα κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις μέσα σε 140 χαρακτήρες...

Αυτό το σκέφτηκες μόνος σου Οδυσσέα ή στο υπαγόρευσαν τα αφεντικά που υπηρετούσες σαν καλός υποτακτικός τόσα χρόνια? Αλλά μάλλον σου έλειψαν τα μνημονια που ψήφιζες χωρίς καν να τα διαβάσεις...

Tα πολιτικά νούμερα τύπου Οδυσσέα, μπορούν να μας πουν σε ποια παρέλαση της 25ης μαρτίου παρέστησαν οι: α) ΒΕΝΙ . β) ΑΝΤΟΝΥ ΣΑΜΑΡΑΚ!!!! Δεν τους είδα τους<<πατριώτες>>τυχαίο; δεν...................

οι συριζαιοι δεν ηταν που κατεστρεφαν τις παρελασεις??τωρα γλυφουν εκει που εφτυναν..

Οι συριζαίοι, αγαπητέ anonymous των 14:06, έβγαλαν τα κάγκελα απ τη βουλή και μετά την παρέλαση αναμείχθηκαν με τον κόσμο σε αντίθεση με τους προηγούμενους που έκλειναν το δρόμο σε απόσταση 200 μέτρων και χρειαζόταν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για να πλησιάσεις στην παρέλαση.

οι συριζαιοι δεν ηταν που εβριζαν τον προεδρο της δημοκρατιας??δεν ηταν που δεν αφησαν να γινουν οι παρελασεις??τα ξεχασαμε????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.