Τσοχατζόπουλος: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το δημοσίευμα με τα 19 εκατ. ευρώ

Τσοχατζόπουλος: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το δημοσίευμα με τα 19 εκατ. ευρώ

Νοέμβριος 11, 2018 - 14:01
0 σχόλια

Στην αντεπίθεση περνά ο Ακης Τσοχατζόπουλος, μετά από δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» με τα περί κρυμμένου θησαυρού 19 εκατ. ευρώ.

Μετά τη διάψευση της αστυνομίας, ότι ουδέποτε έγινε επιχείρηση στο σπίτι στο Π. Ψυχικό όπου το δημοσίευμα ανέφερε ότι βρέθηκαν θαμμένα 19 εκατ. ευρώ, ο Ακης Τσοχατζόπουλος δηλώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και κάνει λόγο για προσπάθεια ολοσχερούς εξόντωσής του.

Επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τονίζει κατηγορηματικά: «Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»».

Αυτό που διαψεύδεται είναι το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο:

Το τεράστιο ποσό βρισκόταν σε ειδική κρύπτη και χρειάστηκε εξονυχιστικός έλεγχος για να βρεθεί, αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία». Η Αστυνομία λειτούργησε με μεθοδικότητα και υπομονή εργαζόμενη επί μήνες στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπήρχαν εδώ και καιρό πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο διώροφο στις αρχές της οδού Ζαλακώστα στο Παλαιό Ψυχικό είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό που ανήκε σε προβεβλημένο ισχυρό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.