Τσίπρας προς δημάρχους και περιφερειάρχες: Στηρίξτε την κυβέρνηση για το προσφυγικό

Τσίπρας προς δημάρχους και περιφερειάρχες: Στηρίξτε την κυβέρνηση για το προσφυγικό

Νοέμβριος 20, 2019 - 10:17
1 σχόλια

Μήνυμα προς όλους ότι πρέπει να υλοποιηθεί το σχέδιο της κυβέρνησης για το προσφυγικό,  επειδή άλλη λύση από την αποσυμφόρηση των νησιών, δεν υπάρχει, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, είπε ότι το κόμμα του θα στηρίξει τον κυβερνητικό σχεδιασμό για το προσφυγικό, καλώντας να τον στηρίξουν και οι περιφερειάρχες και δήμαρχοι.

«Είναι ένα δύσκολο θέμα. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να κάνω κριτική στην κυβέρνηση κυρίως για όσα έλεγε προεκλογικά. Παραπλάνησε προεκλογικά η ΝΔ λέγοντας ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά παρά τα όσα έχει κάνει, έχοντας αίσθημα ευθύνης, θέλω να πω και σε περιφερειάρχες και δημάρχους, ότι η κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή, πρέπει να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός αυτός και να αποσυμφορηθούν τα νησιά μας. Θα στηρίξουμε αυτή την πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Έτσι γλεντάνε οι λαθρομετανάστες στα ξενοδοχεία που πληρώνει ο ελληνικός λαός https://www.periergo.com/43892/γιουσεφ/

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.