Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη

Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη

Ιούλιος 02, 2019 - 12:42
4 σχόλια

«Δεν μας αξίζει να γυρίσουμε πίσω. Και δεν θα γυρίσουμε πίσω. Στις 7 Ιούλη ψηφίζουμε με τη λογική και με την καρδιά μας. Τώρα είναι η ώρα να πάμε πάλι μπροστά όλοι μαζί. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Και θα νικήσουμε», είπε ο Πρωθυπουργός από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας 1η Ιουλίου, όπου απηύθυνε ομιλία.

Η εκλογική ανατροπή είναι βέβαιη ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας πως ο ελληνικός λαός δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη. «Έχουμε μπροστά μας την πιο κρίσιμη εβδομάδα. Την τελική ευθεία. Δεν κυνηγάμε ανεμόμυλους. Η ανατροπή θα έρθει εφόσον ο καθένας και η καθεμία από μας φέρει στην κάλπη άλλον έναν άνθρωπο που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτό τον τόπο».

Κάποιοι βιάζονται, παρατήρησε ο πρωθυπουργός, «να προδικάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα πριν ο λαός πάει στη κάλπη. Γιατί αυτή η κάλπη βγάζει κυβέρνηση όχι ευρωβουλευτές. Και αυτή η κάλπη το πρωί της επόμενης Κυριακής, όπως και κάθε κάλπη, θα είναι άδεια. Και θα γεμίσει από τη δική σας βούληση, τη δική σας αποφασιστικότητα», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

Για να προσθέσει, «οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, έχουν επιβάλει σιωπητήριο στην προγραμματική συζήτηση. Παραθέτουν μονάχα όμορφα σλόγκαν και ανώδυνες ατάκες. Και κρύβουν τα όσα σχεδιάζουν για το μέλλον του τόπου».

Προσπαθούν δε, να πείσουν ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα. Όμως, «εμείς ορίζουμε το μέλλον μας. Δεν μας ορίζουν τη μοίρα οι επιθυμίες αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα».

Το σύνθημα σήμερα είναι, «κανένας μόνος του στην κάλπη», είπε ο πρωθυπουργός. «Κανένας χωρίς να του εξηγήσουμε ποιο το κρίσιμα δίλημμα που διακυβεύεται για τη ζωή μας την επόμενη μέρα».


4 Σχόλια

Δεν βλέπω Σκάι για λόγους αρχής. Τώρα ακούω τη συνέντευξη Τσίπρα. Σκέφτομαι ότι το κοινό του Σκάι έχει κάποιες απόψεις και δεν πρόκειται να τις αλλάξει ακούγοντας το τσογλανάκι, όπως εγώ δενζ αλλάω γνώμη με την πιο γελοία όλων των εποχών διαφήμιση του ΚΙΝΑΛ π.χ. με τα κονσερβοκούτια. Περιμένοντας την αρχή της συνέντευξης είδα στους τίτλους των ειδήσεων "Υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες προμηθεύονται καταστροφείς εγγράφων". Εμβληματικό για το τι θα ακολουθήσει αν νικήσει η δεξιά.

@20:53 Αυτό το αν στο τέλος δείχνει πως δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα. Εγώ δεν βλέπω ΕΡΤ και χάνω κόπα αμέρικα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.