Τσίπρας: Να ζητήσει συγγνώμη ο Μητσοτάκης για το Μακεδονικό

Τσίπρας: Να ζητήσει συγγνώμη ο Μητσοτάκης για το Μακεδονικό

Ιούνιος 30, 2019 - 11:27
1 σχόλια

«Όσοι ήδη έχουν αρχίσει να ράβουν κοστούμια είναι γελασμένοι γιατί την τελική κρίση την έχει ο ελληνικός λαός που θα μιλήσει στις 7 Ιουλίου», είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον Βόλο και τόνισε ότι «η ελπίδα θα κερδίσει και πάλι την έπαρση και την αλαζονεία». Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Μακεδονικό υπό το φως της αποκάλυψης της επιστολής Καραμανλή. 

«Η αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν, έχουν επιβάλει σιωπητήριο στην προγραμματική συζήτηση και κρύβουν όσο περισσότερο μπορούν τα όσα έχουν σχεδιάσει και που αποτελούν συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά και αφορούν στην κοινωνική λεηλασία προς όφελος των λίγων και ισχυρών». Από τη Μαγνησία τους λέμε: όχι, τίποτε δεν είναι προδιαγεγραμμένο, εμείς ορίζουμε το μέλλον μας, δεν μας ορίζουν τη μοίρα οι επιθυμίες αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα».

Μια ιστορικής σημασίας εκλογική μάχη εξελίσσεται στα βουβά. Η αντιπολίτευση & τα ΜΜΕ που τη στηρίζουν, έχουν επιβάλει σιωπητήριο στην προγραμματική συζήτηση. Παραθέτουν μονάχα σλόγκαν, ανώδυνες ατάκες & κρύβουν τα όσα σχεδιάζουν.

«Δεν κυνηγάμε ανεμόμυλους. Λέμε κάτι πολύ απλό. Ότι η ανατροπή θα έρθει εφόσον ο καθένας και η καθεμία από μας, καταφέρει να πείσει άλλον έναν να έρθει στη κάλπη που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτό τον τόπο, που δεν θέλει να γυρίσουμε πίσω», σημείωσε ο πρωθυπουργός και διατύπωσε το σύνθημα: «Κανένας μόνος του στην κάλπη. Κανένας χωρίς να του εξηγήσουμε τι ακριβώς διακυβεύεται για τη ζωή μας την επόμενη μέρα».

Βάλλοντας κατά Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σαμαρά, ο Αλ. Τσίπρας είπε ότι η χώρα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού καθώς «ο ένας παρέδωσε 24 δισ έλλειμμα το 2009. Ο άλλος έφερε το ΔΝΤ. Ο επόμενος ήταν ένας διορισμένος τραπεζίτης. Και ο τελευταίος έφτασε την ανεργία το 28% και γέμισε λουκέτα όλη την αγορά».

Μπορούν αυτά να τα προσφέρουν οι άνθρωποι που μας χρεοκόπησαν; Που αποπειράθηκαν να μας διχάσουν χωρίζοντας μας σε προδότες κι εθνικόφρονες; Το 2015 ενώσαμε δυνάμεις με κάθε δημοκρατικό πολίτη. Χωρίς αυτή τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, η χώρα θα βρισκόταν ακόμα στα χέρια του ΔΝΤ.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εμένα προσπαθούν να με πείσουν κάποιοι λαθρομετανάστες να πάω μαζί τους στην κάλπη, αλλά δεν πρόκειται να ψηφίσω αυτούς που έδωσαν μακεδονική γλώσσα και εθνικότητα στους σλάβους, μαζί με κίνητρα διεκδίκησης εδαφών. Αντίο Αλέκση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.