Τσίπρας: Εκλογές μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Τσίπρας: Εκλογές μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Μάιος 27, 2019 - 00:01
0 σχόλια

Το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την ήττα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, δήλωσε ότι θα ζητήσει εκλογές. Με τη φράση «δεν πρόκειται να αποδράσω ούτε να το βάλω στα πόδια», ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα ζητήσει εκλογές από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

«Δύο δρόμοι ανοίγονται, ο δρόμος της οριστικής εξόδου από τα μννημόνια και ο δρόμος της επιστροφής στο σκοτάδι της λιτότητας των ολιγαρχών. Ζητήσαμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, ώστε να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τα μέτρα ελέφρυνσης, για να μην μπορούν να τα πάρουν πίσω.

Το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας. Δεν μου ταιριάζει να το αγνοήσω. Μένω πιστός στις αρχές της Αριστεράς και της δημοκρατικής παράδοσης. Η αφοσίωσή μας στον λαό είναι ηθική υποχρέωση. Είναι η ψυχή μας, είναι η ψυχή μου.

Την απάντηση θα την δώσει ο ελληνικός λαός, είπε ο Αλέξης Τσίπρας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.