Τσιώλης: Ζήτησα από τους παίκτες μας να κάνουν περήφανους τους ιδιοκτήτες της ομάδας

Τσιώλης: Ζήτησα από τους παίκτες μας να κάνουν περήφανους τους ιδιοκτήτες της ομάδας

Σεπτέμβριος 22, 2013 - 11:47
4 σχόλια

Μετά τη λήξη του νικηφόρου παιχνιδιού με την Καλλονή, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη στους εκπροσώπους Τύπου. Τα σημαντικότερα σημεία των όσων δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός έχουν ως εξής:

Για τον αγώνα με την Καλλονή: «Ήταν μια καθαρή και δίκαιη νίκη με γρήγορο, συνδυαστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ πριν από την αποβολή. Μετά έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα.

Ήταν μια σημαντική βαθμολογικά νίκη που μας φέρνει ξανά στις γνώριμες για τον Αστέρα πρώτες θέσεις. Η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση για τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι που έχουμε.

Για την Καλλονή: «Θα ήθελα να τονίσω πώς είναι σημαντικό να υπάρχουν ομάδες με υγεία όπως η Καλλονή που έχει καλή οργάνωση και ποιότητα παιχνιδιού. Να της ευχηθώ καλή συνέχεια και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα της»

Για τους ιδιοκτήτες της ομάδας: «Σήμερα για πρώτη φορά δεν είχαμε κάποιον από τους ιδιοκτήτες μαζί μας. Σήμερα ζήτησα από τους παίκτες μας, πριν μπούμε στο γήπεδο, να κάνουν περήφανα και χαρούμενα τους ιδιοκτήτες της ομάδας που μας έβλεπαν από μακριά μέσα από ένα συνδρομητικό κανάλι και οι οποίοι δουλεύουν για εμάς. Τους αφιερώνουμε τη νίκη αυτή.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την διάθεση και την απόδοση. Έχουμε ένα ματς Κυπέλλου σε τρεις ημέρες και ξέρουμε καλά ότι ο Αστέρας ενδιαφέρεται πολύ για το Κύπελλο, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια. Θα ετοιμάσουμε μία ομάδα για τον αγώνα του κυπέλλου και στη συνέχεια θα δούμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για το ρόστερ του Αστέρα: «Είπα από την αρχή της σαιζόν ότι έχουμε πιο πλούσιο ρόστερ. Μεγαλύτερο ρόστερ με μεγαλύτερη ποιότητα. Είδαμε σήμερα και τον Χουάνμα που είναι πολλά υποσχόμενο με την κίνηση και το πάθος του. Του λείπει το γκολ, αλλά νομίζω πώς είναι θέμα χρόνου να έρθει. Για τους άλλους δεν το συζητάμε, γιατί έχουμε Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Ουσέρο, Ναβάρο και άλλους πολλούς ποδοσφαιριστές με φοβερή ποιότητα…»

Για την επιλογή να αφήσει εκτός αποστολής το Ζαραδούκα: «Ένας προπονητής πρέπει να τα κοιτάζει αυτά. Πρέπει να βλέπει την κατάσταση των παικτών του. Όταν ένας παίκτης έχει κόπωση πρέπει να του δίνει ανάσες. Μπήκε ο Χρήστος Πιπίνης σήμερα και ήταν από τους καλύτερους παίκτες».

Για την παρουσία του κόσμου: «Αυτό που ήθελα να πω είναι για τον κόσμο. Περιμέναμε πολλούς περισσότερους να έρθουν κοντά μας. Αυτή η ομάδα προσπαθεί πολύ. Θέλουμε να κρατάμε την Τρίπολη ψηλά και για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

γιατί τόσο γλείψιμο ρε μανάρι;

γιατι απλα αν εχανε...χαιρεταγε....και εσενα αν σ κανανε δωρο τσαγκουαρ δεν θα εγλυφες??

Ναι Κώστα ναι....

μιχαλη τραβα ρε....