Το τσίκνισαν στο κέντρο της Τρίπολης (pics,vid)

Το τσίκνισαν στο κέντρο της Τρίπολης (pics,vid)

Φεβρουάριος 28, 2019 - 14:13
0 σχόλια

Από το πρωί οι ψησταριές έχουν στηθεί στους δρόμους και τις γειτονιές της Τρίπολης και η «τσίκνα» που χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα προσελκύει τους περαστικούς. 

Από τον πεζόδρομο της οδού Δεληγιάννη, την πλατεία Πετρινού και τους γύρω δρόμους μέχρι την Αγία Βαρβάρα, την 28ης Οκτωβρίου το κέντρο της πόλης στην πλατεία Αγίου Βασίλη. Κάθε στενό και μια ψησταριά, κάθε γειτονιά με κόσμο, τραγούδια, καλό κρασί, μεζέδες και πολύ κέφι.

Τα διάφορα κιόσκια στους δρόμους κερνούν μεζέδες και κρασί τους περαστικούς με την διάθεση να χτυπά κόκκινο και το κέντρο της Τρίπολης να είναι σκεπασμένο από το πέπλο της τσίκνας με τους Τριπολίτες να μένουν πιστοί στις παραδόσεις και στα ήθη της μέρας αυτής.

Το Arcadia Portal βγήκε στους δρόμους και σας παρουσιάζει φωτογραφίες και βίντεο από γλέντι και ψησταριές στο κέντρο της πόλης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Το τσίκνισαν στο κέντρο της Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.