Τσιαμούλος: Τι θα γίνει με τα 400.000 ευρώ που έχουν χαθεί;

Τσιαμούλος: Τι θα γίνει με τα 400.000 ευρώ που έχουν χαθεί;

Δεκέμβριος 02, 2016 - 21:15
3 σχόλια

Το θέμα των χώρων στάθμευσης έθεσε επίσης ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Τσιαμούλος κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. Όπως είπε, τα μισθωμένα από τον Δήμο πάρκινγκ είναι ανοικτά για το κοινό, αλλά οι ιδιοκτήτες τους παραμένουν απλήρωτοι και οι δικαστικές διαμάχες έχουν ξεκινήσει. Επίσης, να σημειώσουμε ότι κάποιοι εκ των ιδιοκτητών έχουν κλειστά τα πάρκινγκ και ζητούν τα χρήματά τους από τον Δήμο, καθώς τρέχουν τα μισθωτήρια.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιαμούλος:

«Έχω ζητήσει να μου πείτε γιατί δεν έχουμε εισπράξει τα ανταποδοτικά και έχουν φτάσει τα 400.000 ευρώ. Μην είστε σίγουρος ότι οι ιδιοκτήτες θα έρθουν στην συνάντηση που θα κάνετε για να συζητήσετε μαζί τους. Ένας εξ αυτών έχει πάει δικαστικά και ζητάει τα χρήματα που ο Δήμος τα χρωστάει και θα ακολουθήσουν και άλλοι».

Ο κ. Παυλής είπε ότι το ποσό δεν φτάνει τα 400.000 ευρώ, αλλά και αυτό να ήταν, οι πολίτες τα γλύτωσαν καθώς ο Δήμος παρείχε δωρεάν στάθμευση.

Έπειτα επικράτησαν λίγα λεπτά έντασης και έγινε διακοπή της συνεδρίασης. Στην συνέχεια όταν το σώμα επανήλθε ο κ. Παυλής ανέφερε: «Δεν χάθηκαν τα χρήματα, ωφελήθηκε το κοινωνικό σύνολο, οι πολίτες θέλουν να είναι όλα δωρεάν, αλλά θα προχωρήσει το έργο της ελεγχόμενης στάθμευσης».

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

επεσαν στην αγορα τα 400.000 για μισθωσεις παρκινγκ οπως λεει ο δικος σου παλιος φιλος

Ο Δήμος εισπράττει τέλη και υποχρεούται να παρέχει δωρεάν πάρκιν στους δημότες. Ο κόσμος έχει διαλυθεί οικονομικά και σεις κοιτάζετε πως να γεμίσετε τα ταμεία του Δήμου από τους μη έχοντες.

Δηλαδή Νικολάκη έπρεπε οι πολίτες να εχουν πληρώσει ακόμη 400.000 ευρώ σε αυτά τα δύο χρόνια ;Δεν ντρέπεσαι λίγο και θα ζητήσεις και. ψήφο μεθαύριο; Για κοπιασε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.