Τσιαμούλος: Θα ενημερώσουμε τη Βουλή για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ (vid)

Τσιαμούλος: Θα ενημερώσουμε τη Βουλή για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ (vid)

Δεκέμβριος 14, 2018 - 13:19
1 σχόλια

Για άλλη μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, έθεσε πολύ κρίσιμα θέματα, αλλά δεν έλαβε απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή.

Σε ισχύ η δέσμευση για την ενημέρωση των κομμάτων σχετικά με την ΚΕΔΗΤ

Ο Νίκος Τσιαμούλος δήλωσε ξεκάθαρα ότι αυτό που η παράταξή μας δεσμεύτηκε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι θα στείλει στα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων, ενημέρωση για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ, θα πραγματοποιηθεί μέσα στις γιορτές. Η δέσμευσή μας ισχύει, είπε επί λέξει.

«Πληρώστε τους εργαζόμενους σε ΚΕΔΗΤ και Βοσυνιώτειο»

Με αφορμή τις γιορτές που έρχονται, ο Νίκος Τσιαμούλος παρακάλεσε τους Προέδρους ΚΕΔΗΤ και Βοσυνιωτείου, να πληρώσουν τους μήνες που οφείλουν στους εργαζομένους, οι οποίοι τόνισε πως αγωνίζονται χωρίς να πληρώνονται για να προσφέρουνε σωστές υπηρεσίες στα παιδιά μας.

Για το Βοσυνιώτειο ειδικά είπε: “ότι οι πληροφορίες λένε πως θα λάβει 65.000 ευρώ από την Περιφέρεια και πρόσθεσε ότι καλό είναι να μπει σε προτεραιότητα η αποπληρωμένη των εργαζομένων για κάνουν και αυτοί γιορτές».

«Δεν μπορούμε να ασκούμε πολιτική με ‘ψεύτικες’ εργασίες»

Ειδική αναφορά έκανε ο Ν. Τσιαμούλος για τα χρήματα που έχουν έρθει από τις πλημμύρες και για μικρά εργάκια που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή, υπογραμμίζοντας τι συνέβη στο χωριό Παλαιόπυργος.

«Στον Παλαιόπυργο κάνατε έργα 14.000,00 ευρώ διάβασα στη Διαύγεια. Αυτά που έγιναν εκεί δεν ξεπερνούν τα 3.000,00 ενώ υπάρχουν κτηνοτρόφοι που ακόμα δεν μπορούν να πάνε στα μαντριά τους. Τι συμβαίνει εκεί; Τι είδους πάρτι μπορεί να συμβαίνει όταν σε μία μικρή κοινότητα δαπανώνται 3.000,00 και χρεώνονται 14.000,00; Σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει σε μία μεγάλη κοινότητα, όπως η Νεστάνη. Παρακαλώ τους Προέδρους να μας ενημερώνετε τι πραγματικά γίνεται σε κάθε χωριό. Δεν μπορούμε να ασκούμε πολιτική με ψεύτικες εργασίες».

«Για να παραιτηθεί κάποιος πρέπει να καταλάβει το πρόβλημα και να έχει την πολιτική ευθιξία»

Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Νίκος Τσιαμούλος είχε ζητήσει την παραίτηση του Αντιδημάρχου Δ. Σταματόπουλου, κατηγορώντας τον για την αποτυχία στο θέμα των αδέσποτων. Μετά από μία τοποθέτηση του κ. Σταματόπουλου – στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο – ο Νίκος Τσιαμούλος είπε:

“Δεν θα έπαιρνα το λόγο κύριε Σταματόπουλε, αν ήμουν στη θέση σας. Για να παραιτηθεί κάποιος πρέπει να καταλάβει το πρόβλημα και να έχει την πολιτική ευθιξία να παραδεχθεί ότι κάτι δεν κάνει καλά. Ακολουθείτε την τακτική του Δημάρχου σας, σας φταίνε οι υπηρεσίες, ο φιλοζωικός, ο Τσιαμούλος, ο Πρόεδρος Τραμπ, όλοι εκτός από εσάς. Η αλήθεια είναι ότι φταίνε όλοι που αφήνουν ασύδοτους αντιδημάρχους σαν και εσάς που δεν κάνουν καλά το λειτούργημά τους και δεν έχουν καν την ευθιξία να παραιτηθούν.

Ανήκετε σε μία παράταξη  που σύντομα θα πάρετε την απάντηση σας στις εκλογές του Μαΐου, μιας και αναφέρατε ότι όλοι θα κριθούμε.

Τους δε Δημάρχους Ναυπλιέων, Καλαμάτας και Πάτρας που αναφέρατε, καλέστε τους και ρωτήστε τους, τι παροχές δίνουν στους πολίτες για τα αδέσποτα; Κάνουν διαφημιστικές καμπάνιες για υιοθεσίες, δίνουν τροφές, κ.α.

Σε αυτήν εδώ την αίθουσα, τον Μάρτιο του 2018 αποκαλύψαμε το ψέμα του κ. Παυλή για την δήθεν καθυστέρηση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, ενώ η καθυστέρηση ήταν δική σας πάνω από ενάμιση χρόνο όπως αποδείχθηκε.;

Μιλάτε εσείς για το ενδιαίτημα, που κάνατε διαγωνισμό, τον ακυρώσατε και χρεώνετε τους πολίτες 1.500,00 ευρώ το μήνα, σε άνθρωπο επιλογής σας;

Φαίνεται, καλώς ή κακώς, μετά και την παρέμβαση που κάναμε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, τα αδέσποτα εξαφανίστηκαν. Που πήγαν;

Τα χρήματα που έχετε δαπανήσει, είναι ακριβώς όπως έχετε κάνει και με τα απορρίμματα.

Είχατε τη λύση στο τσεπάκι, άλλαξε σακάκι ο κ. Δήμαρχος και μας έφερε τον Άγιο Βλάση. Κάνετε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

 

 

Εορταστικές ευχές

 

Ολόθερμες ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, ευτυχία, προκοπή και δημιουργική διάθεση!!!

Αυτές οι γιορτές ας χαρίσουν σε αυτούς, τη ζωή που τους αξίζει ώστε να “αλλάξουν τα δεδομένα”. Χρόνια Πολλά!

Δελτίο Τύπου

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη Τσιαμούλου 14/12/18


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.... ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.