Τσιαμούλος προς Τζιούμη: Οι δικές σας μάσκες έπεσαν

Τσιαμούλος προς Τζιούμη: Οι δικές σας μάσκες έπεσαν

Δεκέμβριος 16, 2019 - 21:18
0 σχόλια

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη και στον επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκο Τσιαμούλο κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου με θέμα το Τεχνικό Πρόγραμμα. Ο κ. Τσιαμούλος μίλησε για διαδικασίες μη νόμιμες από τη δημοτική αρχή, και κατηγόρησε τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για υπέρμετρο εγωισμό, σχολιάζοντας τις προηγούμενες δηλώσεις του δημάρχου.

«Δεν θα χωρίσω τον λόγο μου σε πολιτικό ή μη. Η πολιτική ασκείται σε δύο δρόμους, του δημάρχου, της μικροπολιτικής, των συμφερόντων».

Ο κ. Τζιούμης εξανέστη και είπε «μην μου μιλάς εμένα για συμφέροντα». Η κυρία πρόεδρος του ΔΣ Συμβουλίου παρενέβη, και το θέμα έληξε εκεί.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιαμούλος μίλησε για «παραλήρημα» του κ΄Τζιούμη, λέγοντας ότι θα είναι η μοναδική δημοτική αρχή που δεν θα περάσει το δικό της Τεχνικό Πρόγραμμα. Δεν είναι δυο - τρεις αλλαγούλες, είπε απαντώντας στα όσα είπε ο δήμαρχος στην εισήγησή του. «Γιατί το 2011 ψηφίστηκε ομοφώνως το Τεχνικό Πρόγραμμα; Γιατί είχαμε άλλο νόμο. Να βρούμε ένα όνομα να σας το δώσουμε. Η δική μας παράταξη ήταν ξεκάθαρη και έκανε μια συνεργασία πριν από τη δεύτερη Κυριακή. Οι δικές σας μάσκες έπεσαν, αλά το πάντρεμα με τον κ. Κατσαφάνα το ήξεραν και τα λιθάρια». 

Έχετε ξεφύγει, κύριε δήμαρχε. Δείτε τις δηλώσεις σας. Τη γνώμη μου λέω. Και το 2014 είχατε ανεβεί και στην εξέδρα του κ. Παυλή. Αυτά μην το ξεχνάτε.

«Έχετε κάνει εσείς πολύ κακό για το τίποτα. Είναι τύχη αγαθή να ψηφίσετε το δικό μας Τεχνικό Πρόγραμμα, για να δώσει και στους προέδρους τη δυνατότητα να δουν ένα αποτέλεσμα. Μόνο 17 Δήμοι στην Ελλάδα δεν έχουν συνεργασία. Τσιμπήσατε ότι θα παίρνατε απόλυτη πλειοψηφία από την κυβέρνηση, αλλά ήρθαν τα πράγματα αλλιώς. Την πολιτική δεν την χαράσσει ο δήμαρχος, αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο»., ειπε ο κ. Τσιαμούλος.

Κάναμε κάτι που σας έχει εκνευρίσει πάρ πολύ. Θα το συνηθίσετε...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.