Τσιαμούλος: Προεκλογική περιοδεία σε ΒΙΠΕ Τρίπολης, ΟΑΕΔ και Πυροσβεστική (pics)

Τσιαμούλος: Προεκλογική περιοδεία σε ΒΙΠΕ Τρίπολης, ΟΑΕΔ και Πυροσβεστική (pics)

Μάιος 10, 2019 - 11:49
5 σχόλια

Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στα πλαίσια της προεκλογικής μου περιοδείας και συνοδευόμενος από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης, επισκέφθηκα επιχειρήσεις που εδρεύουν στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) Τρίπολης.

Άκουσα και είδα τα προβλήματα που έχουν και τους ανέλυσα το σχέδιό μας που αφορά στην τοπική ανάπτυξη και μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις στον επιχειρηματικό «πνεύμονα» της πόλης μας.

Στην συνέχεια βρέθηκα στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Πυροσβεστικού σώματος. Εκεί μας υποδέχτηκαν θερμά, ο Διοικητής Περιφερειακής Διεύθυνσης και ο Διευθυντής Αρκαδίας και συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό σώμα αλλά και την ετοιμότητά τους ενόψει θερινής περιόδου. Με ευχαρίστησαν  για την βοήθεια που έχει  προσφέρει η παράταξη όσον αφόρα τη στέγαση του Πεζοπόρου Τμήματος Πελοποννήσου του Πυροσβεστικού σώματος στο σχολείο του χωριού Αγίου Βασιλείου, αλλά και για τη λύση πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν λόγω της μετεγκατάστασης.  Έδωσα  συγχαρητήρια στο Πυροσβεστικό σώμα για τον εθελοντικό χαρακτήρα που μας δείχνει κατά καιρούς και στους νέο-προσληφθέντες πυροσβέστες - που συνάντησα εκεί σήμερα και εκπαιδεύονταν- να είναι καλορίζικοι και σιδεροκέφαλοι.

Τέλος, επισκέφτηκα το τοπικό κατάστημα του ΟΑΕΔ, ενημερώθηκα για τις νέες θέσεις εργασίας που θα ανακηρυχτούν το επόμενο διάστημα και αφορούν κυρίως στη 2βάθμια αυτοδιοίκηση και λόγω του επαγγέλματός μου, ανταλλάξαμε απόψεις για την αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της ανεργίας σε τοπικό επίπεδο.

*Τις φωτογραφίες από την περιοδεία μου μπορείτε να τις βρείτε από την προσωπική μου σελίδα στο facebook.

 

Σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 θα επισκεφθώ το πρωί την Αστυνομία και την Εφορία και το απόγευμα τα χωριά της Τεγέας.

Δελτίο Τύπου


5 Σχόλια

Άνθρωποι αξιοπρεπείς και τίμιοι που αγωνίζονται για την εξέλιξη του τόπου τους. Τέτοιος ανθρώπους χρειαζόμαστε. Ο καλύτερος συνδυασμός από όλους τους υπόλοιπους.

Πάμε δυνατά για έναν καλύτερο Δήμο. Μπράβο σε όλους για τον τίμιο αγώνα και την συνεργασία σας, τις επιλογές όλων να πορευθείτε με Τσιαμούλο. Είστε η καλύτερη ομάδα.Όλοι ένας κι ένας

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις νέους ανθρώπους να γίνονται μια γροθιά ενώνοντας τις δυνάμεις τους προκειμένου να πάνε τον Δημο τους μπροστά. Καλή επιτυχία σε όλους. Την αξίζετε.

Ρε (20:36) (20:41) και Στέφανε πάρε ρεει και καμία ανάσα ρε μαύρε! Στο τέλος θα διχάσεις και τον εαυτό σου και δεν θα ξέρεις ποιος είσαι άσε που μας έπεισες ότι είσαι τρία διαφορετικά άτομα. Εγώ Πάντος τα άτομα τα βλέπω ελαφρώς για λύπηση. Φυσιογνωμίες κακομοιριάς. Και αποτυχίας.

Ναι είναι ευχάριστο πολύ να βλέπεις νέους ανθρώπους. Ο Νικόλας είναι παιδάκι μπροστά στους 75 χρόνους παππούδες. Μπράβο Νέες ιδέες και σκοταδισμός. Άσε μας ρε συ τσαμουλο με τους γέροντες που έχεις μαζέψει. Άντε να γίνουν και οι εκλογές γιατί μπορεί ορισμένοι από τους συμβούλους σου να μην βγάλουν χειμώνα λόγο ηλικίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.