Τσιαμούλος: Ποιος έκανε το deal για τη διαφήμιση των σπηλαίων του Κάψια; (vid)

Τσιαμούλος: Ποιος έκανε το deal για τη διαφήμιση των σπηλαίων του Κάψια; (vid)

Ιούλιος 25, 2017 - 12:17
12 σχόλια

Μια σειρά από θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία ανέδειξε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος στη «θυελλώδη» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, το απόγευμα της Τετάρτης (19/7/2017).

Ο κ. Τσιαμούλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ την Τρίτη 25 Ιουλίου, αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα που έχει προκύψει με τα σπήλαια του Κάψια, το οποίο ο ίδιος ανέδειξε στην συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης.

Το ζήτημα που είχε προκύψει, αφορά στο διαφημιστικό φυλλάδιο των Σπηλαίων στο οποίο αναφέρθηκε ο Νίκος Τσιαμούλος, ζητώντας μάλιστα να αποσυρθεί άμεσα. Με ερώτηση του στον Δήμαρχο και στο Δ.Σ. της ΚΕ.ΔΗ.Τ. αν γνωρίζουν την ύπαρξη φυλλαδίου διαφημιστικού των σπηλαίων ξεκίνησε την ερώτηση του ο Νικος Τσιαμούλος και πήρε απάντηση αρνητική. Αμέσως ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι «Μέσα στο φυλλάδιο υπάρχει δισέλιδη διαφήμιση εταιρείας που ούτε καν εδρεύει στον Νομό μας και διαφημίζει γυναικεία εσώρουχα με 2 ημίγυμνες γυναίκες εσώρουχα. Ζητώ άμεσα την απόσυρσή του, υπάρχει θέμα στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δεν νοείτε να τον παίρνουν αυτό το φυλλάδιο μαθητές Δημοτικού και όχι μόνο» είπε. Υπήρξε δέσμευση της Δημοτικής Αρχής να επιληφθεί άμεσα για το θέμα και να δει την πρόταση του Νίκου Τσιαμούλου για έκδοση νέου φυλλαδίου με χορηγούς επιχειρήσεις τοπικές της ευρύτερης περιοχής.»

Ποιος έκανε το deal με την εταιρία που διαφημίζεται στα σπήλαια του Κάψια;

Ποιος πήρε τα χρήματα αναρωτήθηκε ο κ. Τσιαμούλος προτείνοντας να εκδοθεί ένα νέο φυλλάδιο.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ;

Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κος Κακλαμάνος έχασε τον έλεγχο προκαλώντας με εριστικές φράσεις σε αιρετούς προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, αφαιρώντας τους και το λόγο. Το αποτέλεσμα ήταν το Δημοτικό μας Συμβούλιο να διακοπεί για πολλοστή φορά και να εκτεθούμε όλοι μας για άλλη μια φορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και όχι μόνο. Τέτοιες πρακτικές παλαιοκομματικού χαρακτήρα προκειμένου να καλύψουμε την ανεπάρκεια μας, ανήκουν σε άλλη εποχή και τις καταδικάζουμε. Λυπούμαστε πολύ για το χαμηλό επίπεδο του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου και ελπίζουμε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια περιστατικά που και μας προσβάλλουν και μας εκθέτουν.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ

Ο κ. Τσιαμούλος πρότεινε να αγοραστούν και να λειτουργήσουν εξωτερικοί απινιδωτές στην πόλη της Τρίπολης και ανέφερε «ότι ήδη στο δημαρχείο Αγρινίου τοποθετήθηκε εξωτερικός απινιδωτής. Είναι μικρό το κόστος, εύχρηστοι στη λειτουργία τους και εύκολοι στη χρήση τους, να τους τοποθετήσουμε σε 2-3 κεντρικά σημεία, χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα και ειδικών περιπτώσεων π.χ.(ΚΑ.ΠΗ-Δημοτικό Στάδιο κ.λ.π. Τόνισε να είναι αχρείαστει αλλά σώζουν ζωές».

ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ

Για το θέμα αυτό ζήτησε ενημέρωση από τον Δήμαρχο Τρίπολης, αφού εκκρεμεί ένα δικαστήριο που θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο και ο χρόνος πιέζει. Η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι βρέθηκε λύση και θα γίνονται ψεκασμοί με εισαγωγή ειδικών χημικών ουσιών από την Αμερική για τις οσμές των σαπισμένων σκουπιδιών στον Άγιο Βλάση. Ο κ. Τσιαμούλος είπε … «Αυτός είναι ο Αυτοδιοικητικός Πολιτισμός σας Κε Δήμαρχε, να συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε έναν παράνομο ΧΑΔΑ, που ψηφίσατε προσωρινά και να μιλάτε για πυρασφάλεια που δεν προβλέπεται από καμία νομοθεσία σε δασικές περιοχές. Είναι επικίνδυνο για φωτιά. Λύση είναι να κάνετε σωστή διαχείριση των απορριμμάτων. Θέλω να ξέρω το χρονοδιάγραμμα σας, μια φορά να πέσετε μέσα. Σας προτείνουμε να υλοποιήσετε την Τεχνική πρόταση της παράταξής μας για Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Απορριμμάτων στο Δήμο Τρίπολης που δεν στοίχισε ούτε ένα ευρώ στους συμπολίτες μας »

ΚΑΝΑΛΙΑ DIGEA

Για πολλοστή φορά, ο κ. Τσιαμούλος ανάδειξε ένα θέμα που απασχολεί πολύ έντονα χωριά του Δήμου Τρίπολης, τα οποία εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση στα κανάλια της Digea, ενώ στον ορίζοντα λύση δεν φαίνεται ξεκάθαρα να υπάρχει. Ανέφερε χαρακτηριστικά “ Δήμαρχε τα χωριά μας ερημώνουν μέρα με την ημέρα και η τηλεόραση είναι το μοναδικό μέσω τους για ενημέρωση και ψυχαγωγία. Παρακαλώ ως Διοίκηση του Δήμου να επιληφθείτε άμεσα “

ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Για την παρέμβαση που θα γίνει στο χώρο αυτό, ο κ. Τσιαμουλος πρότεινε … «Έχουμε δυο στρατόπεδα, να υπάρχει μια επικοινωνία με τους διοικητές, να αγοράσει ο δήμος στολές σαν την προεδρική φρουρά και να φυλάσσονται τα οστά σε 24ωρη βάση με φαντάρους για να το αναπτύξουμε τουριστικά το θέμα και να έχουμε την προστιθέμενη αξία που αναλογεί»

ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ

Δεν ψήφισε η παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» τα τέλη κοινοχρήστων χώρων για τη φετινή εμποροπανήγυρη της Τεγέας, με τον επικεφαλής της να λέει «είναι τα ίδια τέλη που μπήκαν και πέρυσι και για τα οποία υπήρξε απόρριψη από την Αποκεντρωμένη. Πως θα ψηφίσουμε το ίδιο;» Επίσης όσον αφορά την νέα οριοθέτηση του πανηγυριού ψήφισε η παράταξη παρών λέγοντας “ ότι υπάρχει ήδη εγκεκριμένη απόφαση οριοθέτησης από το 2015 και μιας η Διοίκηση λέει ότι είναι η οριοθέτηση είναι η ίδια δεν υπάρχει λόγος επαναφήφισής της. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι” ρώτησε χωρίς να πάρει καμία απάντηση.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Tσιαμούλος: Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. έχασε τον έλεγχο


12 Σχόλια

ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Χαίρομαι να βλέπω την αντιπολίτευση να φέρνει στο προσκήνιο θέματα μείζονος σημασίας για το Δήμο και τους δημότες. Όταν λύσουμε το πολύ σοβαρό πράγματι θέμα της κιλότας, προτείνω να επεκταθούμε προοδευτικά και στις γραβάτες.

ΕΣΩΘΗΜΕΝ

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΙΓΡΑΦΙΑ? ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΥΜΝΟ? ΕΛΕΟΣ.... ΑΠΛΩΣ ΜΑΛΟΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ!!

τι σε πειραξε νικολακη στη διαφημιση? εχει τπτ το γυμνο? η σε χαλαει το διαφημιζομενο καταστημα-εταιρεια και οχι το παλιο,ρε ποιου να ητανε το παλιο,με τα σκουπιδια τι να μας πεις που εδω σου βρωμαει εκει σου μυριζει και απο εσενα εχουμε φτασει στο σημειο που εχουμε φτασει,που σε νικολακη ,οι εκλογες ερχωντε,θα σε θυμομαστε ,εχει να πεσει φουμο ......................

ρε ασχετοι διαβασατε τι λεει? Διαβαστε πρωτα και μετα γραψτε οτι σας λενε αλλα μην ξεφτιλιζεστε

Ναι κ. Τσιαμούλο (ή μήπως να λέμε κ. Δήμαρχε, για να το συνηθίζετε;), έχετε δίκιο. Να απαγορευθεί δια παντός η κυκλοφορία του φυλλαδίου και τα εναπομείναντα να ριφθούν στο πυρ το εξώτερον. Επίσης, αυτός που έβαλε τη διαφήμιση των γυναικείων εσωρούχων να συλληφθεί και αφού τον περιλούσουν με πίσσα και πούπουλα να τον πετάξουν στα Τάρταρα, ώστε τα αθώα ματάκια των απονήρευτων μαθητών δημοτικού να μην ξαναδούν τέτοια αποτρόπαια θεάματα γυναικών με εσώρουχα (αλλά μέσα από τα τάμπλετ που έχουν ΟΛΑ τα παιδιά στα σπίτια τους να μπαίνουν αβέρτα όπου γουστάρουν στο YouTube)...Και μετά, ξυπνήσατε...

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΜΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ;

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΙ.ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΑΣΠΗ ΡΙΧΝΕΤΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.