Τσιαμούλος: Ο κ. Παυλής ζει σε έναν φανταστικό κόσμο, όπως και οι αυλικοί του (vid)

Τσιαμούλος: Ο κ. Παυλής ζει σε έναν φανταστικό κόσμο, όπως και οι αυλικοί του (vid)

Δεκέμβριος 20, 2017 - 12:51
10 σχόλια

Για το Τεχνικό Πρόγραμμα και για τον Προϋπολογισμό του Δήμου Τρίπολης μίλησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου.

Πλασματικό χαρακτήρισε τον Προϋπολογισμό που έφερε η δημοτική αρχή προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Τσιαμούλος, αναφέροντας ότι η δημοτική αρχή δεν κυνήγησε καμία χρηματοδότηση νωρίτερα από τα χρήματα του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την ΚΥΑ.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, επισημαίνοντας ότι η δημοτική αρχή δεν έχει υλοποιήσει ούτε το 1% των έργων που είχε προαναγγείλει, χαρακτηρίζοντας τη δημοτική αρχή ως «διοίκηση διαχείρισης».
Μίλησε για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν καθώς και για τη Νύχτα Shock Price η οποία έγινε και ύστερα από πρωτοβουλίες της παράταξής του. 

Κάνοντας λόγο για μηδενισμό από πλευράς του δημάρχου, υπογράμμισε ότι «ο άνθρωπος ζει σε έναν φανταστικό κόσμο, όπως και οι αυλικοί του».
Ένα ακόμα θέμα το οποίο ανέπτυξε στη συνέντευξή του είχε να κάνει με τη σύνδεση στο Internet την οποία και δεν μπορούν να έχουν κάτοικοι σε χωριά πλησίον της Τρίπολης.

Πρέπει να έχουν όλα α χωριά πρόσβαση στο Διαδίκτυο, αυτή η πολιτική σκοπιμότητα και ο διαχωρισμός των κατοίκων να σταματήσει.

Η πόλη μας έχει μείνει χωρίς Κανονιστική με την τακτική του κ. Παυλή να κρατά παλαιοκομματικές πρακτικές και τα χτυπήματα στην πλάτη.  
Τέλος, ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε σε ένα θέμα της Οικονομικής Επιτροπής, της οποίας τα μέλη κλήθηκαν να ψηφίσουν την πληρωμή ενός δικηγόρου, για προσωπική υπόθεση του κ. Παυλή.

Για ένα προσωπικό θέμα που προσέβαλε και έβρισε έναν άνθρωπο, πέρασε από την Οικονομική το θέμα. Το ποσό θα πρέπει να το πληρώσει μόνος του και όχι από τους δημότες. Οι δημότες δεν πρέπει να πληρώνουν τη συμπεριφορά του. Σας κάνω

να αποσύρετε αυτό το θέμα και να πληρώσει μόνος του τις αμαρτίες του…

Τέλος, ο κ. Τσιαμούλος ευχήθηκε υγεία, πίστη και με αξιοπρέπεια ο καθένας να προσπαθεί για ένα καλύτερο αύριο.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τσιαμούλος: Ο κ. Παυλής ζει σε έναν φανταστικό κόσμο, όπως και οι αυλικοί του


10 Σχόλια

Οι ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟι ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟ.

Έχεις πολλά κοινά πάντως με τον Παυλή...1) Ζεις κι εσύ σ' έναν φανταστικό κόσμο, στον οποίο φαντάζεσαι δημαρχιλίκια και αξιώματα (με το νου πλουταίνει η κόρη), 2) Θα φας κι εσύ γερό σκαμπίλι στις εκλογές, όπως κι ο Παυλής. Δεν ξέρω μόνο ποιου από τους δύο η φάπα θα κάνει μεγαλύτερο κρότο. Α και κοίτα να κόψεις λίγο το φαϊ "δήμαρχε" (μη χ@σω), γιατί είσαι σαν γκαστρωμένος. Κοντεύεις να σκάσεις, ρε κατακαημένεεεε!

Ρε Νικόλα ξέρουμε οτι ειναι φιλαράκι σου ο Σφουγγοκωλαριος!! Τι να κάνουμε τωρα? Ολα σε ενοχλούν ομως γιατι εισαι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.... τόσο απλά!!!

Και εκείνος ο Παυλής δεν είχε διακόσια ευρώ να βάλει ένα δικηγόρο που κάθεται και ξεφτιλίζεται απο τον Τσιαμούλο για μια προσωπική του υπόθεση.

Νικόλα θα χρειαστεί πολύ κάρβουνο για να ξεκινήσει το τρένο σου με τα παραπάνω κιλά σου.

Αν το δικαιούτο καλα εκανε και έβαλε, δεν κατάλαβα? Πόση άλλοι έχουν βάλει για παρόμοιους λόγους? Αλλα αν δεν δικαιούτο τότε καταδικαστέο.

ΑΝΩΝΥΜΕ 21:17 ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΟΛΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.