Τσιαμούλος: Ο κ. Παυλής βλέπει φαντάσματα (vid)

Τσιαμούλος: Ο κ. Παυλής βλέπει φαντάσματα (vid)

Ιανουάριος 26, 2017 - 14:15
4 σχόλια

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου το μεσημέρι στα γραφεία της παράταξής του στην Τρίπολη, προκειμένου να αναφερθεί στα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Τρίπολης, και τα οποία συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Σώματος την περασμένη Τρίτη.

Η ακύρωση των αποφάσεων της Αποκεντρωμένης, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης, η ΚΕΔΗΤ και άλλα σημαντικά ζητήματα βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ∆ΙΟΙΚΗΣΗ

Ο κ. Τσιαµούλος, απευθυνόµενος προς τον ∆ήµαρχο είπε ότι «αν ήταν µια απόφαση να ακυρωθεί, από µία ένσταση ή από ένα λάθος, ίσως να είχατε δίκιο. Από τον Απρίλιο του 2015 σας είχε τονιστεί µετά από προσφυγή της παράταξης µας, για το τιµολόγιο της ∆ΕΥΑΤ ότι έπρεπε να κάνετε µία σοβαρή µελέτη και τώρα φταίει ο προϊστάµενος της αποκεντρωµένης ή αυτοί που κάνουν το διοικητικό συµβούλιο και δεν γράφουν καλά τις αποφάσεις. Ο Αντιπρόεδρος κ. Καρώνης είναι ο πλέον ακατάλληλος και ακόµα περιµένω βιογραφικό του. Από ‘κεί να ξεκινήσετε και µετά να πάτε στους υπαλλήλους.»

Ο κ. Παυλής βλέπει φαντάσματα

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚ∆ΗΛΩΣΕΙΣ

Ερώτηση προς τον Αντιδήµαρχο Πολιτισµού κ. Βρέντα έθεσε ο Νίκος Τσιαµούλος για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν φέτος στην Τρίπολη. Ξεκάθαρη απάντηση δεν έλαβε από τον αρµόδιο αντιδήµαρχο ούτε για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, ούτε στη νέα παρότρυνση της παράταξης µας να γίνει Λευκή Νύχτα στην πόλη. Τι έχετε προγραµµατίσει για τις απόκριες, κύριε Βρέντα;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕ∆ΗΤ

Μετά από ερώτηση του Ν. Τσιαµούλου, ο ∆ήµαρχος ανακοίνωσε ότι στο επόµενο συµβούλιο θα έρθει ο προϋπολογισµός της ΚΕ∆ΗΤ, ενώ στην ερώτηση για το πότε θα πληρωθούν οι εργαζόµενοι της ΚΕ∆ΗΤ, που είναι τέσσερις µήνες απλήρωτοι, απάντηση δεν πήρε…

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Ο επικεφαλής της παράταξης µας έθεσε άλλο ένα θέµα που αφορά καθυστερήσεις πληρωµών σε εργαζοµένους. Είπε: «Υπάρχουν προβλήµατα στην πληρωµή εργαζοµένων καθαρότητας σε όλους τους δήµους, µε την επέκταση της παράταση. Έχετε κάνει κάτι ως δήµος, διότι οι επίτροποι αρνούνται να υπογράψουν τα εντάλµατα; Εδώ εκφράζουµε την αγωνία µας διότι θα µείνουν απλήρωτοι για καιρό».

ΚΛΗΡΟ∆ΟΤΗΜΑ “ΠΑΠΑΣΠΥΡΙ∆ΑΚΗ” ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟ

Για το θέµα αυτό, ο κ. Τσιαµούλος, είπε: «Στον Παλαιόπυργο, οι κάτοικοι µου έθεσαν ένα ζήτηµα για ένα κληροδότηµα που υπάρχει από το παρελθόν ,Παπασπυρίδη, που είναι δωρεά στην τοπική κοινότητα. Εδώ και πέντε χρόνια έµεινε κενό µε αποτέλεσµα να µην εισπράττουν ενοίκια. Έχει γίνει ερείπιο, χρειάζεται ανακαίνιση για να εισπράττουµε πάλι έσοδα που θα πηγαίνουν στην τοπική κοινότητα. Να αξιοποιήσουµε αυτό το ακίνητο στη Γλυφάδα. ∆εν εισπράττουµε ενοίκια και για να το νοικιάσουµε χρειάζονται 7-8.000 ευρώ.»

ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ

Μετά τις διορθωτικές παρεµβάσεις του Νίκου Τσιαµούλου που σε προηγούµενο ∆.Σ. είχαν γίνει όπου δεν ψήφισε η παράταξή µας τον προυπολογισµό, εγκρίθηκε ο προϋπολογισµός για το Βοσυνώτειο Ίδρυµα, κάτι που παραδέχθηκε και ο Πρόεδρος του Βοσυνιωτείου κ. Σαµαρτζής. Τόνισε ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ιδιαίτερα, θα πρέπει να είναι προσεκτικές όταν ψηφίζουν και να µην πιάνονται από την ∆ιοίκηση του ∆ήµου αδιάβαστοι.
«Καλό είναι να πάρει περισσότερα χρήµατα, πάνω από 40.000 ευρώ. Ας το αυξήσουµε, µιας και γίνεται προσπάθεια να µειωθούν οι παλιές οφειλές» είπε ο κ. Τσιαµούλος.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Για το Κέντρο Κοινότητας, ο Νίκος Τσιαµούλος είπε ότι «εµείς ως ∆ήµος πάµε ως leader για τον Νοµό Αρκαδίας και ορθώς φέρατε αυτή την εµπεριστατωµένη πρόταση. Με αυτά τα κριτήρια που έχει η πρόσκληση, δεν έχουµε τύχη να εγκριθούµε. Ο ∆ήµαρχος έχει δίκιο ότι δεν φτάνει ούτε για αστείο το ποσό της Περιφέρειας. Μήπως να ενταχτούµε µέσα από µία νέα διαβούλευση που έχει πάρει η Περιφέρεια την έγκριση; ∆εν έχουµε τύχει µε βάση την πρόσκληση. Να βρούµε µια άλλη τοµή. ∆εν µπορεί κανένας σύµβουλος να το ψηφίσει αυτό, αλλά από την άλλη δεν έχουµε και καµιά τύχη». Τελικά, η πρόταση του επικεφαλής µας, έγινε αποδεκτή και το θέµα αποσύρθηκε.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Επίσης, ένα άλλο θέµα που έθεσε ο κ. Τσιαµούλος αφορούσε την πρόταση της παράταξης «Αλλάζουµε τα ∆εδοµένα» για να λειτουργήσει κοινωνικό φροντιστήριο στο ∆ήµο Τρίπολης. «Υπάρχουν παιδιά που οι γονείς τους δεν έχουν χρήµατα να τα στείλουν φροντιστήριο. Ο ∆ήµος τι κάνει; Να δώσουµε βάση σε τέτοιες δοµές, διότι η οικονοµική κατάσταση χειροτερεύει.» είπε και περιµένει απάντηση από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ν. Αρκαδίας-Λακωνίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τσιαμούλος: Ο κ. Παυλής βλέπει φαντάσματα


4 Σχόλια

Έτσι κι αλλιώς, το 2019 (...έφτασε!) και οι δύο θα βλέπουν ο ένας τον άλλο από τα σπίτια τους...Κοντός ψαλμός...

Για εκείνα τα τιμολόγια της ΚΕΔΗΤ και για τον έλεγχο που εγινε δεν μας έχετε ενημερώσει ακόμη. Μούγγα όλοισας εεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ακόμη και συ, λαλίστατε Νικολάκη, έχεις καταπιεί την γλώσσα σου γι'αυτό το θέμα!!!!!!!!!! Τι νομίζετε ότι το ξεχάσαμε;;;;; Δεν ξεχνώνται οι λαμ....γιές σας, όσο και να το θέλετε.

Ανάθεμα σε αυτούς που τον ψήφισαν και μας τον έβαλαν στον σβέρκο για τόσα χρόνια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.