Τσιαμούλος: Ο Δήμος Τρίπολης θάβει το πρόβλημα των απορριμάτων δαπανώντας χιλιάδες ευρώ

Τσιαμούλος: Ο Δήμος Τρίπολης θάβει το πρόβλημα των απορριμάτων δαπανώντας χιλιάδες ευρώ

Μάρτιος 17, 2018 - 11:58
3 σχόλια

Ο Νίκος Τσιαμούλος με post στα socal media ανέφερε τα εξής:

Πριν ακριβώς 2 χρόνια καταθέσαμε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (έναν χώρο θεσμικό) ενώπιον όλων των παραγωγικών δυνάμεων του Νομού Αρκαδίας, μια Τεχνική Πρόταση για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Τρίπολης με μηδενικό κόστος για τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης. Ακριβώς 2 χρόνια μετά η Δημοτική Αρχή ξεχνώντας τις 4 έτοιμες λύσεις που υποσχέθηκε προεκλογικά, δεν έχει κάνει τίποτα γα το μείζον αυτό πρόβλημα του Δήμου μας έχοντας δαπανήσει 100αδες χιλιάδες ευρώ για να “θάβει” το πρόβλημα ακολουθώντας την ίδια πρακτική των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών.(δηλ. Παράνομος Χ.Α.Δ.Α.). Ότι άλλο και να πούμε, τα λόγια περισσεύουν και όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα μας.

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Άσε μας ρε Τσαμούλο τράβα κάνε καμια πορεία για να κλείσουν οι τρύπες και να πνιγεί η πόλη πάλι στο σκουπίδι. Για σκουπίδια εσυ να μην μιλάς.

Άει προχώρα ρε νούμερο κι εσύ, μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα...Φτάνει και η δική σου η σειρά...Μετά το φούμο που θα φάει ο Παυλής στις εκλογές, είσαι ο επόμενος

Αφου πρωτα για να μαζεψεις ψηφους στην Φιλικων μας επνιξες στα σκουπιδια, τωρα δινεις παρασταση για το καλο της πολης και της Finos Film. Oskar ηθοποιίας Νικολακι !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.