Τσιαμούλος: Να ενημερωθούν οι Σύλλογοι ότι δικαιούνται απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη

Τσιαμούλος: Να ενημερωθούν οι Σύλλογοι ότι δικαιούνται απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη

Ιανουάριος 16, 2018 - 21:12
2 σχόλια

Για την απαλλαγή των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού έκανε λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018.

Ακόμη, όπως είπε ο κ. Τσιαμούλος, υπάρχει ένας νόμος που απαλλάσσει πολιτιστικούς συλλόγους και αθλητικά σωματεία από δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, λέγοντας ότι πρέπει να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι, ώστε να έχουν όφελος.

Ο κ. Τσιαμούλος, επίσης, πρότεινε την ένταξη της Φιλαρμονικής στο Πνευματικό Κέντρο, μιας και ο Δήμος Τρίπολης εντάσσει στο ΕΣΠΑ εργασίες βελτίωσης του Πνευματικού Κέντρου που περιλαμβάνουν και την ηχομόνωση.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Να τα πληρώσεις απο την τσέπη σου τα δημοτικά τέλη που θα γλιτώσουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι και τα αθλητικά σωματεία , γιατι κάποιος πρέπει να τα πληρώσει οι δημότες δεν έχουν άλλες αντοχές. Εμπρός νικολακη εδώ σε θέλω , στους πολιτιστικούς συλλόγους εντάσεις και τους χωρευτικους αν ναι σταματήστε να παίρνετε συνδρομές αλλα τι λέω μια ζωή μάγκες με ξένες τσέπες .

Μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρώ αυτόν τον νόμο; Υπάρχει κάποιο ΦΕΚ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.