Τσιαμούλος: Να αποσυρθούν όσοι εκλεγμένοι χρωστάνε (video)

Τσιαμούλος: Να αποσυρθούν όσοι εκλεγμένοι χρωστάνε (video)

Ιούνιος 03, 2015 - 20:39
16 σχόλια

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 2 Ιουνίου ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Τσιαμούλος στην τοποθέτησή του για το θέμα της ΚΕΔΗΤ αναφέρθηκε και σε άρθρο του Καλλικράτη σχετικά με τα χρωστούμενα των εκλεγμένων.

Συγκεκριμένα είπε ότι σύμφωνα με το άρθρο αυτό δεν μπορούν να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων εκείνοι που είναι, από οποιαδήποτε αιτία, οφειλέτες του δήμου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου του δήμου, καθώς και της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσής του (Δ.Ε.Υ.Α.) και των δημοτικών κοινωφελών επιχειρήσεών του.

Αν οφειλέτης του δήμου εκλεγεί δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος κ.ο.κ  θα πρέπει να αποσυρθεί.

Θα πρέπει εμείς, που καλούμε τους συμπολίτες μας να πληρώσουν τους φόρους, να είμαστε πρώτα απ’ όλα τυπικοί σε τέτοια θέματα

Ο κ. Τσιαμούλος ζήτησε από τον δήμαρχο να ελέγξει και αυτό το κομμάτι, καθώς πιστεύει ότι κάτι θα βρει.

«Έχετε δεσμευτεί, κύριε δήμαρχε, να κάνετε έλεγχο παντού, παντού, όπως στα ανταποδοτικά όλων των τελών.»

Video: 

ArcadiaPortal.gr "Να αποσυρθούν όσοι εκλεγμένοι χρωστάνε"


16 Σχόλια

Ισχύουν οι οφειλές προς στην ΔΕΥΑΤ, όπως έχει βγάλει κάποιο Blog? Αν ισχύουν, τότε πρέπει να παραιτηθεί το μισό Δημοτικό συμβούλιο.

Μπράβο βρε Νίκο , καλά τα λες , αλλά ποιος τους ελέγχει; Τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που τους ψήφισαν...Λυπάμαι για την πόλη , 9 μήνες , μηδέν και τίποτα άλλο, μόνο αναθέσεις και αναλήψεις.

Έχει δηλαδή και επιλογή? Αν δεν θέλει δηλαδή να αποσυρθεί, μπορεί να παραμείνει? Όχι βέβαια.....;)

Βρε ανώνυμε τι δουλειά έχει το πλάτωμα με την εφαρμογή του νόμου. Μπράβο Νίκο πεστά!!!!

Μαρία τι να παίζει με την ΚΕΔΗΤ και το Νικόλα?? Ο Νίκος είναι καθαρός και για αυτό δεν έχει εκπρόσωπο στην ΚΕΔΗΤ ξέρει τι έκαναν οι πρώην και οι νυν τωρα!!!

Για τις επιχορηγήσεις που έσπερνε ο ιδιωτικός χορευτικός σύλλογος που έχει οι οικογένεια του μουγκα ο ** και τα**που τον ακολουθούν

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ

ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ.ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΑΜΕ.

Βρε Νικό μου τι σου έκαναν τα ανθρωπάκια. Απλά χρωστάνε. Δεν εγινε και τίποτα. Για φαντάσου να ήταν γεμάτη η πόλη αδέσποτα, βρώμικες παιδικές χαρές και δρόμοι, οι πεζόδρομοι και οι πλατείες να είχαν γίνει Εθνικοί οδοί με οδηγούς τους ίδιους Δημοτικούς Συμβούλους και μάλιστα τον κυριοτερο, τα φανάρια να μην δουλεύουν και να ψάχνουν τα παραστατικά της ΚΕΔΗΤ; Για φαντάσου να συνέβαιναν ολα αυτά; Γι'αυτο σου λέω υπάρχουν και χειροτερα. ΟΥΠΣ,!!!!!!!!! Αυτά ζουμε

Κακός παίρνουν επιχορηγήσει τα χορευτικά εφόσον ειναι επιχειρήσεις απο ιδιώτες , αν ειναι έτσι να παίρνουν ολοι οι ιδιώτες επιχορήγηση , μόνο το Λύκειο Ελληνίδων πρέπει να πέρνει , δηλαδή πέρνει τις συνδρομές κάθε μήνα πέρνει και την επιχορήγηση ο νικολακης , και τα αλλα χωρευτικα έχουν λειτουργία κανά 5 χρονια οχι 20 έτη , για 20 έτη τον πληρώνεται τον νικολακη και του λέτε και ευχαριστώ πόσο βόδια τελικά

Και το ωραίο είναι ότι έχει παρέλθει (προ πολλού) το δίμηνο μέσα στο οποίο αν εξοφλούσαν τις οφειλές τους θα μπορούσαν να παραμείνουν στις θέσεις τους. Κάποιοι μάλιστα ίσως χρωστούσαν και πριν αναλάβουν το αξίωμά τους, οπότε μιλάμε για ΜΕΓΑ σκάνδαλο!! Αφού δεν έχουν λοιπόν (προφανώς) τη σοβαρότητα και την ευθιξία να κάνουν αυτό που πρέπει έστω και την ύστατη ώρα, ας τους παραιτήσει η αντιπολίτευση να ηρεμήσουμε επιτέλους!!!! Ευχόμαστε τουλάχιστον αυτοί που θα επιλεγούν από την παράταξή τους να τους αντικαταστήσουν να επιδείξουν έστω τη στοιχειώδη υπευθυνότητα και τον δέοντα σεβασμό στους θεσμούς και στο αξίωμα που θα αναλάβουν. Αυτό και μόνο θα είναι αρκετό......για αρχή έστω!

Δεν νομίζω κάποια από τα σχόλια να τα γράφουν «κάποια» φρεσκοπαντρεμένη τσιγαρού-φραπεδού που το ξύνει ολημερίς (δεν έχω εικόνα για τη νύχτα) ή κανένας καράφλας γλοιώδης σιχαμένος που σχετίζεται με ιδι-εταίρα (η ανορθογραφία χάριν του λογοπαιγνίου) του ***; Ε;

Πρέπει να παραιτηθούν εκείνοι που χρωστάνε και δεν είναι δικοί μας. Γιατί αν είναι δικοί μας, αλλάζει το πράγμα. Το χρέος δεν είναι κάτι που πρέπει να εξοφληθεί, είναι ένα καλό εργαλείο για να χτυπήσουμε τους αντιπάλους μας, είναι μια ευκαιρία για να μαζέψουμε πόντους στην αντιπαράθεση των παρατάξεων. ------------------------------------ Εμένα όμως δεν με ενδιαφέρουν αυτά, με ενδιαφέρει να πληρώσουν τα χρεωστούμενα εκείνοι που, όντας εκλεγμένοι, δηλαδή κρατάνε την κουτάλα, θεωρούν ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν όπως οι κοινοί θνητοί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.