Τσιαμούλος: Ας κάνει την επανάσταση του αυτονόητου η δημοτική αρχή Παυλή (vid)

Τσιαμούλος: Ας κάνει την επανάσταση του αυτονόητου η δημοτική αρχή Παυλή (vid)

Σεπτέμβριος 13, 2018 - 13:23
8 σχόλια

O επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος καυτηρίασε τη στάση της δημοτικής αρχής στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων στο Λεβίδι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιαμούλος, οι κάτοικοι του Λεβιδίου αναγκάστηκαν να συγκεντρώσουν χρήματα προκειμένου να αναθέσουν σε ιδιώτη την αποκομιδή των απορριμμάτων στο χωριό τους, ενόψει και του τριήμερου πανηγυριού,  μιας και η δημοτική αρχή φάνηκε ανεπαρκής για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Η καθαριότητα ανήκει στα δημοτικά τέλη που καταβάλουν οι κάτοικοι, έτσι είναι αδιανόητο οι κάτοικοι να πληρώνουν επιπλέον χρήματα για να γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ας κάνουμε την επανάσταση του αυτονοήτου να παρέχουμε στους πολίτες αυτά τα οποία πληρώνουν.

Ο κ. Τσιαμούλος στην αρχή της συνέντευξης αναφέρθηκε και στις χαλαζοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή του Δήμου Τρίπολης και που προκάλεσαν ανυπολόγιστες καταστροφές στην αγροτική παραγωγή.

Τόνισε ότι η καταστροφή είναι στο 100%, καλώντας τον ΕΛΓΑ να αποζημιώσει τους παραγωγούς που είδαν την φετινή σοδιά να καταστρέφεται λίγο πριν την συγκομιδή.

Ο Δήμος Τρίπολης πρέπει να παρέμβει, έτσι ώστε να ληφθούν μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες παραγωγούς.» 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τσιαμούλος: Ας κάνει την επανάσταση του αυτονόητου η δημοτική αρχή


8 Σχόλια

Η πολη μας χρειαζεται μια σαφη αντιλαθρομεταναστευτικη υποψηφιοτητα που να διαφοροποιειται απο τους παλιους κ γνωριμους τζιτζιφιογκους κ αρπακτικα του παρελθοντος.

Ελεος πια!!!Μας κοιροιδευεις;;;;Πηγες και εκανες αυτοψια και ειδες ζημιες στο 100%;;;;;;Βεβαια, μπας και παρεις τους αγροτες με το μερος σου....

Ό,τι και να πεις, όποια δημοσκόπηση κι αν πληρώσεις, όποια κολεγιά κι αν κάνεις με το φίλο σου τον ιδιοκτήτη του εμετικού λασποβοθροblog, πάτος θα βγεις στις εκλογές. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο πιο λίγο θα πικραθείς. Εγώ στη θέση σου πάντως, δεν θα κατέβαινα στις εκλογές. Θα κατουρηθούν που θα κατουρηθούν στα γέλια τα αδέσποτα με τη συντριβή του Παυλή, θέλεις κι εσύ να τα πεθάνεις εντελώς στα γέλια δηλαδή; Άστο που σου λέωωωωωωω! Κάτσε στ' αυγά σουουουουουου!

Ο πρώτος που βρέθηκε στα χωριά για τις ζημιές ήταν ο Τζιούμης και βγήκε και μίλησε. Μετά ξυπνήσατε όλοι και κάνετε δηλώσεις. Καλά ξυπνητούρια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.