Τσιαμούλος: Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αλλάξει τα δεδομένα (pics,vid)

Τσιαμούλος: Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αλλάξει τα δεδομένα (pics,vid)

Μάιος 23, 2019 - 23:57
17 σχόλια

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Μαΐου το βράδυ ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος μπροστά από το εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Ο κ. Τσιαμούλος, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρθηκε στις αδυναμίες της τωρινής δημοτικής αρχής, κάνοντας λόγο για μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας,αλλά και στην κακοδιαχείριση, και τόνισε: «Είναι πρωτοφανής η αδιαφάνεια και η κακοδιαχείριση, παρά τις εισηγήσεις και τις προτάσεις μας για πέντε χρόνια, δεν εφαρμόστηκε ούτε ένα μέτρο διαφάνειας και λογοδοσίας. Η  δημοτική αρχή το μόνο που κατάφερε, ήταν να γίνει καθεστώς. Μετέτρεψε την εμπιστοσύνη που της έδωσαν οι δημότες σε καθεστωτική συμπεριφορά. Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τις καταστροφικές πολιτικές. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα δεδομένα».

Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και συναυλία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Προεκλογική ομιλία Νίκου Τσιαμούλου 23/5


17 Σχόλια

05:49 Πρωί-πρωί έπιασες δουλίτσα βλέπω Νίκο. Κι ο Χίτλερ με το Μουσολίνι είχαν γεννηθεί ηγέτες, επίσης. Θες να μας πεις κάτι μ' αυτό; By the way, εντελώς ξεκούδουνη η συναυλία μετά την ομιλία. Συναυλία κάνεις συνήθως για να γιορτάσεις τη νίκη σου. Συναυλία π.χ. θα κάνει ο Τζιούμης την Κυριακή 2 Ιουνίου που θα βγει δήμαρχος. Ξεκαβάλα τώρα και σοβαρέψου επιτέλους. Και η γελοιότητα έχει κάποια όρια..

Νικόλα τον ισοπέδωσες τον Τζιούμη σε κόσμο χθές .Δεν είχε ούτε τους δικούς του

Και αυτος κ ο Παυλης εβαλαν ενα κοριτσακι να τους δωσει λουλουδια; Ποσο ξεφτιλα και ποσο 1970 εποχες;;

Απο ότι φαίνεται Ο Τσιαμούλος σιγά σιγά τόσα χρόνια με την προσπάθεια που κάνει έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου αυτό σίγουρα θα αποτυπωθεί και στις κάλπες και για αυτό έστειλε χθές το μήνυμα σε Τζιουμη και έρχεται η σειρά του Γιάννη σήμερα

3 και ο κουκουνουπας Νικολακη!! Αμα βγαλεις ειδικα και τους υποψηφιους χειροκροτητες, τοτε αστα βραστα

Τί να σου πω τώρα, πολύς ο κόσμος. Βούλιαξε η κεντρική πλατεία από τη λαοθάλασσα. Αυτός κι ο Σαμαράς έβλεπαν λαοθάλασσες. Βγάλε την πιτσιρικαρία που ήταν μπροστά, βγάλε τους υποψήφιους, βγάλε τους περίεργους, υπολόγισε και τους καθήμενους που έβλεπαν κινηματογράφο, να πώς βγαίνει η λαοθάλασσα. Εκτός κι αν θέλετε να μας πείτε ότι π.χ. σε έναν τυχαίο χώρο, οι καθήμενοι καταλαμβάνουν περισσότερο όγκο από τους όρθιους στον ίδιο χώρο. Και μετά ξυπνήσατε από τον ύπνο το βαθύ..Και διαπιστώσατε ότι τελικά τερματίσατε τριτοτέταρτοι και καταϊδρωμένοι. Και κλάαααααμα η κυρία..

Εεε ρε γέλια που Ρίχνω. Γεννημένος ηγέτης ρε μπουμπη είσαι. Ποιο ξεηγγλοτος από σένα δεν παίζει. Δεν έχεις φωτο τις προκοπής μπουμπη. Βέβαια τα τρολ σου σε βλέπουν κουκλί. Ααα ρε μπουμπη γελάμε τα έχεις δώσει όλα για όλα.

Από τα σχόλια καταλαβαίνεις ότι κάτι παίζει με τον Τσιαμούλο δεν γίνεται να ασχολείται ο Κώστας χωρίς λόγω.

Ναι Κώστα απο το ΠΑΡΙΣΙ. Σνομπάρεις τον κόσμο τι έχει ο φτωχός κόσμος ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.