Τσιαμούλος: Η μεγάλη μας πρόκληση είναι να φτιάξουμε έναν Δήμο - πρότυπο (pics,vid)

Τσιαμούλος: Η μεγάλη μας πρόκληση είναι να φτιάξουμε έναν Δήμο - πρότυπο (pics,vid)

Μάιος 27, 2019 - 01:59
1 σχόλια

Ο κ. Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα», σε δηλώσεις του την Κυριακή 26 Μαΐου είπε ότι πριν από πέντε χρόνια με τον συνδυασμό του ξεκίνησαν να αλλάξουν τα δεδομένα του Δήμου Τρίπολης. Το επόμενο χρονικό διάστημα η αλλαγή θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, υπογράμμισε.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που στάθηκαν στο πλευρό μας, αλλά και εκείνους που μας άκουσαν, και έκαναν άλλες επιλογές. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψηφίους του συνδυασμού μου, που πάλεψαν κόντρα σε ένα κατεστημένο, στους συνεργάτες μου και στην οικογένειά μου.»

Ακόμα, ο κ. Τσιαμούλος είπε ότι η παράταξή του βγαίνει κερδισμένη από τις εφετινές εκλογές, καθώς κέρδισε έδρες και ποσοστά σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

«Έχω επικοινωνήσει με τον κ. Σμυρνιώτη και τον κ. Τζιούμη, για να τους συγχαρώ. Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για να γίνει ο Δήμος μας πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύω ότι αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας.»


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ελα στην εξεδρα μαρς ,που ηθελες να γινεις και δημαρχος,στα γραφαμε εμεις ,αλλα εσυ υφακι χιλιων καρδιναλιων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.