Τσιαμούλος για Λευκή Νύχτα: Ας πάρουν πρωτοβούλια για τη διοργάνωσή της (vid)

Τσιαμούλος για Λευκή Νύχτα: Ας πάρουν πρωτοβούλια για τη διοργάνωσή της (vid)

Αύγουστος 03, 2016 - 12:20
27 σχόλια

Τα τεκταινόμενα της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχολίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 3 Αυγούστου στην Τρίπολη.

Αρχικά, ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε τις αποζημιώσεις των πληγέντων της 25 Ιουνίου οι οποίες ακόμα δεν έχουν δοθεί, τονίζοντας ότι τώρα που πάει ο ΕΛΓΑ να κάνει τις εκτιμήσεις είναι αργά. Ανέφερε για ακόμα μία φορά ότι οι αποζημιώσεις μπορούν να δοθούν από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς ο Δήμος Τρίπολης είναι σε έκτακτη ανάγκη.

Τα επόμενα θέματα τα οποία έθιξε είχαν να κάνουν με το σιντριβάνι του Λεβιδίου και με την Οικονομική Επιτροπή, με τη ΔΕΥΑΤ, με το βιογραφικό του αντιπροέδρου κ. Καρώνη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τζιπ των 25.000 ευρώ. 

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, αναφέροντας ότι είναι ένα αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου της Τρίπολης, στο οποίο, δυστυχώς, η δημοτική αρχή κωφεύει. Αναφέρθηκε στην πρόταση της παράταξής του να γίνει αυτή η διοργάνωση και στις συναντήσεις που είχαν ως παράταξη με στόχο να διοργανωθεί η Λευκή Νύχτα. Όπως ανέφερε, η δημοτική αρχή ψεύδεται για την ημερομηνία τέλεσης την οποία είχε προτείνει, βρίσκοντας αφορμές τις διάφορες εκδηλώσεις παραγωγικού χαρακτήρα του Δήμου, όπως αυτή της «Γιορτής Κρασιού».

Παράλληλα, κάλεσε τη δημοτική αρχή να κοιτάξει σοβαρά το ενδεχόμενο διοργάνωσης μιας τέτοιας δράσης, αναφέροντας: «Ας την κάνει όποτε θέλει, και με όποιο όνομα θέλει, ακόμα ας την πει ‘’μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά’’, αλλά ας πάρει πρωτοβουλία και ας την διοργανώσει».

Τέλος ο κ. Τσιαμούλος απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα απορρίμματα και για το ποια η άποψή τους για τα όσα συμβαίνουν. Ο επικεφαλής της παράταξης μίλησε για την αποκατάσταση του Πλατώματος η οποία γίνεται στις 9 Αυγούστου αλλά και για τον Άγιο Βλάση, αναφέροντας ότι υπάρχει κίνδυνος να πνιγεί η Τρίπολη στα απορρίμματα.
«Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και από τα τοπικά σχέδια διαχείρισης έτσι όπως το χειρίζονται είναι στο αέρα. Η Τρίπολη θα ξαναζήσει στιγμές ‘’καλλωπιστικές’’ με τόνους απορριμμάτων στους δρόμους».
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τσιαμούλος: Λευκή Νύχτα απορρίμματα και ΔΕΥΑΤ


27 Σχόλια

Αδιαμφισβητητα αντιμετωπιζουμε μια κατασταση η οποια μονον θλιψη και φοβο προκαλει.Θλιψη και φοβο για εσας Κ.Τσαμουλο που επιτελους εκτειθεστε. Ποια ειναι τα βιωματα σας, μαθατε ποτε να αξιολογητε τον ευατο σας; Στο κατω κατω τι εχετε προσφερει ΕΣΕΙΣ στην τοπικη κοινωνια; Ξερετε οτι η χαμηλη αυτοεκτιμηση ειναι κακος συμβουλος εχει θολωσει την σκεψη σας και δεν σας επιτρεπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να πολεματε με την αληθεια.Που βασιζονται οι αποψεις σας; πως διαμορφωσατε τις αξιες σας (αληθεια εχετε;) την συμπεριφορα σας, τις προσδοκιες σας και τελος τον χαρακτηρα σας.

Αν οντως ειχατε αξιες θα προσδοκουσατε εν ετη 2016 να προσφερετε χειρα βοηθειας κ οχι να χανετε τον "πολυτιμο χρονο" σας αγκαλια με μια καρεκλα με το να προσπαθειτε να εξαλειψετε ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ,ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ που καθρεφτιζεται στο προσωπο του Κ.Καρωνη.Μαθετε λοιπον να συνυπαρχετε και επιτελους αποδεχθειτε την ηττα σας κ ασχοληθειτε με το τι πραγματικα σημαινει να υπηρετεις το καθηκον σου.Θα σας εκανε καλο στον ψυχισμος σας να αλλαζατε τις αντιληψεις σας περι μορφωσης.

Για ποια λευκή νύχτα μιλάει ο Τσαμουλος? Αυτη που με τις ενεργειές του καπέλωσε έναν ολόκληρο εμπορικό κόσμο με την ανευθυνότητα του? Ένα παιδι που όσο το αφήνεις μπροστά στο φακό τόσο ξεγυμνώνεται το προσωπείο που κρύβει πίσω του, ένα επικίνδυνο και ανώριμο άτομο που θα κανει τα πάντα, θα ρίξει όση λάσπει χρειαστεί σε όποιον του σταθεί εμπόδιο στο να προσπαθήσει να ανεβεί το σκαλί του Δημαρχου!! Οι δημότες Τσαμουλο γνωρίζουν και ξέρουν!! Ποτέ δεν θα γίνεις αυτό που νομίζεις, γιατί απλώς......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ - ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΠΑΤΗ;;;;;

Αφού βοήθησες νά αλλάξουν επαρχία.........τώρα θά αλλάξεις καί σκοπό στίς Ανανεώσινες πηγές ενέργειας .πού ακόμη εισαι εναντίον κοίτα τί ψηφισες γιά τήν διαχείρηση τών σκουπιδιών. Κουμάντο μόνο στό σπίτι σου ..Αν ΠΕΙΡΆΞΟΥΝ ΤΆ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ?????

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ..... ΑΜΟΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ.Α ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΣ ΣΥΝΟΝΝΟΜΑΤΟΥΣ ANONYMOUS ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

Όλες οι ψωνάρες είναι επικίνδυνες, και ετούτη εδώ είναι και εντελώς ανίκανη...τρομάρα της!

Ξενόφερτες ανοησίες που οι βλαχοι στην Ψωροκώσταινα τις ανακάλυψαν με 20 χρόνια καθυστέρηση ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΜΟΣ

ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΑΒΟΜΑΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕ ΛΕΣ.

Σας ενοχλεί η παρουσία του Τσιαμούλου λ@@@@@α.Θα συνηθίσετε να σας ενοχλεί η αλήθεια που λέει και η καθαρή φωνή που σας ξαφνιάζει προς το παρόν στην αντιπολίτευση που λεγατε ότι θα έπαιρνε 1-2% στις εκλογές.Μάθετε λοιπόν ότι είναι 2ος στις δημοσκοπήσεις προσωρινά και αυτό σας τρομάζει.Θα ξεβρακωθείτε όλοι στις επόμενες.....

Πονάει η αλήθεια φιλαράκια του παρελθόντος.Συνηθίστε τον Τσιαμούλο σιγά-σιγά..... και ρίχτε όση λάσπη θέλετε.Εμείς θα χτίσουμε με αυτή μια καινούρια πόλη χωρίς λ@@@@@@α σαν και εσας αλλάζοντας τα δεδομένα της μιζας και του κλεψίματος.

Ρε Anonymos (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 04/08/2016 - 20:40.προσεξτε με τον Τσιαμουλάκο μην σκίσετε κανενα ΚΑΛΤΣΟΝ!!!

20:40 και τι είναι ρε ο Νικολάκης για να τον συνηθισουμε σιγα σιγα, μουρονέλαιο? Καλά, όσο για το άλλο ότι είναι....2ος στις...δημοσκοπήσεις (τις ποιές??? Στον ύπνο σας τις είδατε?) ....εδώ τα λόγια είναι πράγματι περιττά!

Αφού ο Τσιαμουλος πέφτει πάντα μέσα στις δημοσκοπήσεις (το 2014 έλεγε οτι θα ηταν Δημαρχος) να μας πει τουλάχιστον αφού τωρα ειναι 2ος, ποιος ειναι ο 1ος, 3ος, 4ος, 5ος, 6ος, 7ος....να μάθουμε και εμείς!! Αγωνία έχουμε Νικολακή??? Κακό ειναι και αυτο??

@17:51Πρώτος σε γραφικότητα και ψώνισμα εννοείς?Μπορεί, αν και το παιχνίδι μεταξύ τους θα παιζόταν στον πόντο, έχουν αι οι 2 φοβερά.....προσόντα βλέπεις!

@17:51 Σοβαρευτείτε επιτέλους μερικοί γιατί με αυτές τις μ@λ@κίες που λέτε έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και νομίζει ότι είναι κάποιος. Όσο για σένα δεν σου είχαν πει να την κόψεις σε μικρή ηλικία γιατί θα σε γυρίσει σε μαλάκυνση; Δεν τους άκουσες...

Ο.... Ναι ο νέος vip ειναι. Τσαμουλακος!!! Χα χα χα χα χα...πολλά τα γέλια!!!

ΤΣΙΑΜΟΥΛΑΚΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑΚΙΜΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ VIP ΣΚΟΡΠΙΔΑΚΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.