Τσιαμούλος: Έχουμε σχέδιο, έχουμε όραμα και θέλουμε να κάνουμε τον Δήμο Τρίπολης πρότυπο (pics,vid)

Τσιαμούλος: Έχουμε σχέδιο, έχουμε όραμα και θέλουμε να κάνουμε τον Δήμο Τρίπολης πρότυπο (pics,vid)

Απρίλιος 23, 2019 - 13:11
31 σχόλια

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» κ. Νίκος Τσιαμούλος για δεύτερη φορά διεκδικεί ως υποψήφιος δήμαρχος την ψήφο των δημοτών.

Για τη συνέντευξή μας, ξεκινήσαμε από την ιστορική πλατεία του Λεβιδίου, με τον κ. Τσιαμούλο αρχικά να μιλά για τη δημιουργία της παράταξής του το 2014 η οποία ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής, όπως είπε, υπογραμμίζοντας ότι παρ' όλα αυτά οι δημότες τον τίμησαν με την ψήφο τους και του επέτρεψαν να είναι στο δημοτικό συμβούλιο για να διεκδικεί πράγματα και να προτείνει έργα αλλά και φρέσκες ιδέες προς όφελος του Δήμου.

Δημιουργήσαμε την παράταξη το 2014 γιατί πιστεύαμε ότι μπορούμε να δώσουμε μία νέα πνοή ανάπτυξης στον τόπο μας

Ο κ. Τσιαμούλος επεσήμανε ότι σε αυτές τις εκλογές είναι έτοιμοι, έχουν δουλέψει πέντε χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο, έχουν σχέδιο και όραμα και είναι έτοιμοι ηγηθούν του δήμου, κάνοντας χρηστή διοίκηση και με πρακτικές εφαρμογές, έτσι ώστε η Τρίπολη και τα χωριά να βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

«Πρέπει ο δήμος να έχει σύμμαχο τον πολίτη, που αυτό πλέον έχει χαθεί. Πρέπει τώρα να δείξεις ότι έχεις όραμα για τον τόπο έτσι ώστε οι δημότες να εμπιστευτούν ξανά τη δημοτική αρχή, να πιστέψουν σε αυτήν, να γίνει η αλλαγή και να πάει ο δήμος μπροστά»

«Το Λεβίδι έχει αγροτικό και παραγωγικό τομέα και κτηνοτροφία, όπως και πολλά χωριά του δήμου, αλλά οι κάτοικοι που ζουν σε αυτά δεν νιώθουν ότι υπάρχει δημοτική αρχή», είπε σημειώνοντας ότι μπορούν να γίνουν πολλά ακόμα και χωρίς χρήματα για να αλλάξει αυτό.

Πρέπει να ενισχυθεί ο παραγωγικός τομέας, τα προϊόντα πρέπει να αποκτήσουν ένα brand και να γίνουν και εξαγωγές και όλα αυτά μπορούν να γίνουν με την κατάλληλη στρατηγική και αξιοποιώντας τις χρηματοδοτήσεις που υπάρχουν, προσθέτοντας ότι η παράταξή του έχει κάνει ήδη επαφές με τις Βρυξέλλες για αυτό τον σκοπό.

Επίσης πρέπει να αξιοποιηθούν τα πολιτιστικά μονοπάτια έτσι ώστε να έρθουν επισκέπτες αλλά και επενδυτές, τόνισε ο κ. Τσιαμούλος, επισημαίνοντας ότι πρέπει πλέον να δημιουργηθεί το μουσείο του αγώνα της επανάστασης.

Δεύτερος σταθμός της μικρής μας βόλτας με τον κ. Τσιαμούλο, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την πλατεία Προσφύγων Μικράς Ασίας «Γιώργος Καραγιάννης» (πρώην Φιλικών) όπου έχει μεγαλώσει ο ίδιος και προσφέρει από τη θέση του προέδρου της Παμπροσφυγικής Ένωσης Αρκαδίας.

 Ο κ. Τσιαμούλος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια όταν έπαιζε σε αυτή τη γειτονιά, όταν ακόμα εκεί υπήρχε μόνο χώμα, και τώρα εκεί βρίσκεται μια όμορφη πλατεία, η οποία δημιουργήθηκε με τη σημαντική στήριξη του κ. Γιώργου Καραγιάννη.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να συνεργαστεί ο ιδιωτικός τομέας με τον δημόσιο, πώς μπορείς να αξιοποιήσεις δυνάμεις του τόπου, όπως άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο και θέλουν να  προσφέρουν

Μπορούμε να διοικήσουμε καλύτερα αυτόν τον τόπο, γιατί αξίζει στην ιστορία και στους ανθρώπους του δήμου. Η παράταξή μας έχει ανθρώπους που τα έχουν καταφέρει και έχουν γίνει πρώτοι.

«Για την Τρίπολη και τους ανθρώπους πρέπει να αλλάξουμε τα δεδομένα και να φύγουμε από τη μετριότητα, την αδιαφάνεια και την κακοδιαχείριση και να κάνουμε τον δήμο της Τρίπολης πρώτο» 

Κλείνοντας, ο κ. Τσιαμούλος μίλησε για τις συνεργασίες στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών τονίζοντας ότι η παράταξή του είναι ανοιχτή σε όλους για το καλό του τόπου.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τσιαμούλος: Έχουμε σχέδιο, έχουμε όραμα για έναν Δήμο πρότυπο


31 Σχόλια

Τι είπε ωραία ρε νούμερα επαναλαμβάνει όσα λέει ο Τζιούμης από μέρες τώρα στις συνεντεύξεις του.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΙΥΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 2010.

Αν πάρω τον Κώστα θα έχει εκτροπή να βγει ο Παυλής ??Ή μονο για τις εκλογές ?

Χαζέ αυτά που λέει τα ίδια με το Τζιουμη μπες εδώ και π΄τα εκλογές 2014 και δες τα διλήμματα που έβαζε ο Τσιαμούλος και ότι άλλο ποιος τα κάνει τώρα ρε παπαγάλε της φάπας...Δες και τον Κουρο με τον Παυλη και τον Τζιουμη αγκαλιά και μετά μας λέει ότι δεν έκανε συμφωνία πως βγήκε ο Παυλής ??Με την Δευατ τι έγινε τι λέει η Τρίπολη ??

Περιμένω την ώρα να σχολιάζει ο Κώστας Σμυρνιωτη Τσιαμούλο και Βοσνο ...Καλά δεν κάνει τίποτα άλλο

Μπράβο στον Νικόλα που πήγε στην Πλατεία Φιλικών ..Ε κει οι άλλοι νομίζουν ότι είναι σύνορα και δεν έρχονται ..!!

Νικόλα είσαι δύναμη. Είμαστε μαζί σου για έναν καινούργιο Δήμο! Τα φιλιά μας από Λεβίδι

Καλά ρε παπαγάλε πήγε ο Τζιούμης στα χωριά για συνέντευξη και μετά πήγες και εσυ ; Κανε κάτι δικό σου ρε άνθρωπε

Νικόλα μπράβο. Άλλη μια υπέροχη συνέντευξη με αληθινά λόγια που πηγάζουν από την ειλικρίνεια και το μεράκι που σε διακατέχουν για τον τόπο που μεγάλωσες και αγαπάς. Γνωρίζω πολύ καλά τον αγώνα που κάνεις όλα αυτά τα χρόνια και που εξακολουθείς, για τη δημιουργία ενός Δήμου που θα έχει το μέλλον που του αξίζει. Φίλε η ώρα της δικαίωσης καταφθάνει. Είμαστε στο πλευρό σου.

Το ξέρουμε Κωστάκη ότι βράζεις μην το διαλαλείς κιόλας. Αγωνίσου ησύχως. Μην εκτίθεσαι άλλο. Όλο σπαζμοδικές κινήσεις είσαι.

Συνεχίζετε εκεί στο τσαμουλέικο να ευλογάτε τα γένια σας με τα σχόλια που γράφετε οι ίδιοι, μήπως και το 9% το κάνετε 10%. Το αποτέλεσμα όμως δεν θα αλλάξει, ο Τζιούμης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος, γι' αυτό αρχίστε να το χωνεύετε σιγά-σιγά. Όπως χωνεύει ο βόας το θήραμά του. Με το μαλακό, μην σας κάτσει και στο λαιμό και πάθετε τίποτα! Για άλλη μια φορά: ο Τσιαμουλος ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Τελεία και παύλα. Το καταλάβατε επιτέλους ή να κάνουμε και κακά;

Καμία δημοσκόπηση και κανένα σχόλιο δεν θα υποδείξει ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος. Καλά θα κάνετε να κρατάτε μικρό καλάθι μερικοί γιατί θα προσγειωθείτε απότομα.Φωνή λαού οργή Θεού.Την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος στις κάλπες. Μπουχτίσαμε με τους ίδιους και με τους ίδιους. Δοκιμαστήκατε και αποτύχατε παταγωδώς και σας κράζουν όλοι. Ποιος έφερε σε αυτά τα χάλια το Δήμο μας η μάνα μου? Θέλουμε έναν νέο άνθρωπο, δυναμικό και άφθαρτο που να νοιάζεται τον Δήμο μας. Έναν άνθρωπο με αγάπη και μεράκι για τον τοπο του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τσιαμούλο. Γι' αυτό και πολλοί τον στηρίζουν.

Κώστα μπορείς να μου πεις γιατί ασχολείσαι με τον Τσιαμούλο ; Είσαι πρώτος και είναι τέταρτος μην ασχολείσαι μαζί του

stefanos 20:27 Μάλλον ο όγκος αυτών που τον στηρίζουν πρέπει να μετριέται με ειδικές μονάδες μέτρησης Τσιαμούλου, γιατί όλες οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν, στην καλύτερη περίπτωση, τρίτο και καταϊδρωμένο. Αποδεχτείτε επιτέλους μερικοί, για να μην το κουράζουμε άλλο, ότι ο Τσιαμούλος δεν περνάει 2ο γύρο. Άρα, δημαρχία ΠΑΠΑΛΑ, άρα ΣΦΑΛΙΑΡΑ. Αρχίστε τώρα όπως και στις προηγούμενες εκλογές να παίρνετε τηλέφωνα να ψηφίσουν Σμυρνιώτη τη δεύτερη Κυριακή, γιατί αυτή η γραμμή θα δοθεί κι αφήστε τα δημαρχιλίκια, γιατί είναι (και θα είναι εις τους αιώνες) άπιαστο όνειρο..

Ο Τσιαμούλος δεν θυμήθηκε ξαφνικά το Λεβίδι και τα γύρω χωριά. Σε όλα τα διοικητικά συμβούλια έχει κάνει αγώνα γι' αυτά. Έχω παρακολουθήσει πολλά διοικητικά συμβούλια και ξέρω τι γίνεται.Δεν θυμάμαι πουθενά τον Κωστάκη σου να έχει λάβει δράση και να κάνει προτάσεις. Τώρα ξαφνικά τον πήρε ο πόνος;; Δεν έχω δει ιδιαίτερη δράση, αόριστα πράγματα. Τώρα ξαφνικά δια μαγείας θα αλλάζουν όλα με το μαγικό ραβδάκι;; Αν έχεις κάποιο ματζούνι να μου δώσεις τη συνταγή να το έχω στα υπόψιν.

Θυμήθηκε ο Κωστας τα χωρία ,τοπ δικό του το θυμήθηκε ??Ξαδεφός του είμαι ουτε καν ..!!

Έλα ρε Νικόλα άρχοντα! Θα πας καλά φίλε. Έχεις δυνατό και τίμιο συνδυασμό. Τον καλύτερο απ' όλους και με διαφορά. Δεν είναι τυχαίο που συνεργάζεσαι με τόσο αξιόλογους ανθρώπους. Το αξίζεις άλλωστε. Καλή επιτυχία.

Τα τελευταία νέα τα μάθατε; Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι από τις αμέτρητες φορές που έχουν γράψει θετικά σχόλια εδώ μέσα ο Τσιαμούλος και το γραφείο του, έχουν πιστέψει πλέον ότι είναι δημοτική αρχή και έχουν αρχίσει και μοιράζουν αντιδημαρχίες και γραφεία..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.