Τσιαμούλος: Απαξιώθηκε ο πολιτισμός στην Τρίπολη (vid)

Τσιαμούλος: Απαξιώθηκε ο πολιτισμός στην Τρίπολη (vid)

Μάρτιος 01, 2017 - 20:19
3 σχόλια

Τη συνηθισμένη συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης παραχώρησε στα ΜΜΕ  ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα», Νίκος Τσιαμούλος.

Ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε στην τοποθέτηση τοπικού αστυνομικού στο Λεβίδι και υπογράμμισε για άλλη μία φορά ότι η παράταξή του υπερασπίστηκε την πρόταση να παρασχεθεί ένα αυτοκίνητο ώστε να γίνονται περισσότερες περιπολίες και στην περιοχή αυτή αλλά και στην Τεγέα.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στα Κέντρα Κοινότητας, για τα οποία επεσήμανε ότι υπάρχει ένα κενό για τα χρήματα και για το πώς οι δομές του Δήμου Τρίπολης θα μπορέσουν να καλύψουν ολόκληρη την Αρκαδία.

Ακόμη, ο κ. Τσιαμούλος ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει εισπράξει τίποτα από την ελεγχόμενη στάθμευση και ότι χρωστάει στους ιδιοκτήτες των οικοπέδων που τα νοίκιαζαν από τον Μάιο του 2015 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016 τα μισθώματα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα που έχει προκύψει με τη μίσθωση των οικοπέδων στον Άγιο Βλάση, η οποία αφενός έχει λήξει, και αφετέρου ο Δήμος Τρίπολης βάσει του συμφωνητικού καλείται να πληρώσει τριπλάσιο ενοίκιο. Ο κ. Τσιαμούλος ξεκαθάρισε ότι τα πρόστιμα και οι παραπάνω μισθώσεις που θα χρειαστεί να πληρώσουν οι δημότες για λάθη και αδράνειες δικές της δημοτικής αρχής θα πρέπει να αναλάβουν και να τα πληρώσουν οι ίδιοι. Τουλάχιστον η παράταξη του κ. Τσιαμούλου θα κινηθεί νομικά στο θέμα αυτό.

Ως προς την Κανονιστική, μίλησε για τη νέα απόρριψη της ένστασης που έκανε η Δημοτική Αρχή για το θέμα: «Υπάρχει ανομία και δεν υπάρχει πλέον Κανονιστική στην πόλη δύο χρόνια τώρα, ο δήμαρχος είπε ότι θα τους πάει όλους στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Όταν θες να καλύψεις την πολιτική ικανότητα και την ανεπάρκειά σου ρίχνεις την ευθύνη στους άλλους

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιαμούλος είπε ότι σε πολλές γειτονιές της πόλης καθημερινά οι κάτοικοι μετακινούν τους κάδους γιατί κανένας δεν τους θέλει μπροστά στο σπίτι του. Η παράταξη του κ. Τσιαμούλου πρότεινε να γίνει καταγραφή των κάδων ώστε να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

Πέρυσι, είπε ακόμα ο κ. Τσιαμούλος, ο κ. Βρέντας είχε ενοχληθεί που τον χαρακτήρισε ως μαθητευόμενο μάγο του Πολιτισμού, και τελικά, όπως επεσήμανε στη συνέντευξη, δεν μπόρεσε να μάθει τίποτα και έμεινε επανεξεταστέος.

Κατάφερε να απαξιώσει κάθε μορφής πολιτισμού και παράδοσης που υπήρχε στον τόπο μας

Η πόλη νέκρωσε τις ημέρες αυτές όταν την ίδια στιγμή όλοι οι όμοροι Δήμοι διοργάνωσαν εκδηλώσεις που άξιζαν να τις παρακολουθήσει ο κόσμος.

Στενοχωριέμαι πάρα πολύ που κατάντησαν έτσι την Τρίπολη, ένα κέντρο πολιτισμού να είναι η τελευταία πόλη στις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Αναφέρθηκε, τέλος, στην πρόταση που έκανε η παράταξή του να γίνεται ένα παιδικό καρναβάλι στην πόλη και ευελπιστεί να γίνει του χρόνου. 
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τσιαμούλος: Στην Τρίπολη έχει επέλθει κατάντια και στον πολιτισμό


3 Σχόλια

Καλα ΕΣΥ που ήσουν αυτές τις μέρες? κάπου άλλου ΜΑΛΟΝ. Σε ενοχλεί ομως που πολιτιστικά ειναι πολυ μπροστά η Τριπολη. Ποιος κανει Πάσχα, Χριστούγεννα σαν τις Τριπολης?? Η Καλαμάτα η Μεσσηνη η Νάουσα? ΚΑΠΟΙΟΣ άλλος Τσαμουλο? Αλλα δεν ξέρεις τι να πεις κάθε φορά και λες τις ίδιες μα@@@@@ σου!!!! Σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι ομως Νικολακη....

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.

Κατόπιν αυτής της πραγματείας για τον πολιτισμό φαντάστηκα έναν εκ γενετής τυφλό να περιγράφει τις λεπτές διαφορές των αποχρώσεων και τον Πολάκη να αναλύει την έννοια της ευγένειας και της ανθρώπινης συμπεριφοράς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.