Τσιαμούλος: Να γίνουμε όλοι η αλλαγή που θέλουμε στο Δήμο μας

Τσιαμούλος: Να γίνουμε όλοι η αλλαγή που θέλουμε στο Δήμο μας

Απρίλιος 18, 2014 - 10:10
8 σχόλια

Τις προτάσεις του για την πολιτιστική αξιοποίηση και ανάπτυξη του Δήμου, παρουσίασε ο Νικόλας Τσιαμούλος σε ειδική εκδήλωση, την Τετάρτη 16/4/2014, στο Δημαρχείο Τεγέας. Η επιτυχία της εκδήλωσης επιβεβαίωσε ότι οι πολίτες θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα και στον τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα γινόταν η ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς τους τόπου μας.

«Σε αυτή την περίοδο των μεγάλων προκλήσεων», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, «η ελπίδα δεν βρίσκεται στα λόγια της θεωρίας, αλλά στο αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς και της συλλογικής προσπάθειας. Αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας, είναι να σκεφτούμε και να πράξουμε έξω από τα συνηθισμένα και τα αναμενόμενα». Μιλώντας για την ανάγκη συμμετοχής όλων μας ώστε να κερδίσει ο Δήμος το στοίχημα της επόμενης μέρας, ο Νίκος Τσιαμούλος ανέφερε: «Αν πράγματι θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα τότε είναι ευθύνη μας να γίνουμε εμείς η αλλαγή που θέλουμε στο Δήμο μας. Είναι η στιγμή να βάλουμε τον πήχη ψηλότερα γιατί πολύ απλά αξίζουμε καλύτερα».

Στην εκδήλωση της Τεγέας παρουσιάστηκαν οι δράσεις της παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα" για τον πολιτισμό και την ενεργοποίηση των πολιτιστικών αξιών του τόπου μας που μένουν αδρανείς και δεν αξιοποιούνται. Αξίες δρώσες, εφόδια για το παρόν και το μέλλον που, μέσα από σωστό σχεδιασμό, μπορούν να οδηγήσουν στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του συνόλου του δήμου μας.

 


8 Σχόλια

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ

<p>Νίκο μου άλλαξε πρωτα χαρακτήρα εσύ *** και μετά αλλάζεις και τα δεδομένα...</p>

Μπα! Νίκο! Εκτός από τις ιδέες της Γιαννούλη κλέβεις και τον Μαχάτμα Γκάντι;;

Μπλα μπλα και μπλα μπλα μπράβο Νίκο

Νικόλα στα Σαλονα σφαζουν αρνιά. Εισαι εκεί στο 3% αδελφέ. Μην ζορίζεται αγόρι μου.

Νικολάκη έμαθα πως στον πρώην Δήμου Φαλανθου θα ξεπερασεις το 3%. Έχεις δυο δυνατά στελέχη με περίπου 5 ΨΗΦΟΥΣ έκαστος. ΚΑLO KOURAGIO φίλε!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 3 Ή 5%. ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ, ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....

3% ΜΠΟΡΕΙ 5% ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΞΕΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 3% ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑΐΖΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΡΕ ΠΡΩΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!