Τσέκαρε Μάλτσι ο Παράσχος για τον Αστέρα

Τσέκαρε Μάλτσι ο Παράσχος για τον Αστέρα

Μάρτιος 29, 2019 - 11:10
0 σχόλια

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της εφετινής Γ΄Εθνικής που αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις φαίνεται πως βρίσκεται στα ραντάρ του Αστέρα Τρίπολης με τον Γιώργο Παράσχο να τσεκάρει την περίπτωση του.

Ο λόγος λοιπόν για τον 25χρονό φορ του Ηλυσιακού Φλόσαρντ Μάλτσι ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα παρακολουθείται από τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας.

Ο Αλβανός επιθετικός μετράει 14 γκολ σε 20 αγώνες στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας με τον Ηλυσιακό κάνοντας αρκετούς να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους όπως και ο Αστέρας Τρίπολης.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Φλόσαρντ Μάλτσι τις προηγούμενες μέρες είχε βρεθεί στην Τρίπολη και είχε πάρει μέρος σε μια σειρά προπονήσεων του Αστέρα με τον Γιώργο Παράσχο να μένει ικανοποιημένος.

Ο Φλόσαρντ Μάλτσι έχει τσεκαριστεί και από δύο ακόμα ομάδες της Super League ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης φαίνεται να έχει το πάνω χέρι για την απόκτηση του το προσεχές καλοκαίρι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.