Τσαβούσογλου: Οι Έλληνες γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός

Τσαβούσογλου: Οι Έλληνες γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός

Φεβρουάριος 26, 2017 - 18:06
5 σχόλια

Κακομαθημένο παιδί της ελληνικής κυβέρνησης χαρακτήρισε ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας τον Πάνο Καμμένο. «Δεν θα λάβουμε υπόψη τις απόψεις ενός ανθρώπου που ζει μέσα στα κόμπλεξ του» είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες ξέρουν καλά το τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός. Ας μην δοκιμάσουν την υπομονή μας».

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση συνεδρίου στην Αττάλεια, ρωτήθηκε από Τούρκους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του Έλληνα ΥΕΘΑ και εκείνος απάντησε ότι η Ελλάδα δεν θέλει να δει τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός.

Ειδικότερα, ο κ. Τσαβούσογλου είπε, μεταξύ άλλων, ότι με την Ελλάδα υπάρχει σε εξέλιξη ένας διάλογος και ο συγκεκριμένος υπουργός προσπαθεί να τον εμποδίσει. “Είναι το κακομαθημένο παιδί της ελληνικής κυβέρνησης” σημείωσε ο Τσαβούσογλου χαρακτηρίζοντας τον Πάνο Καμμένο κομπλεξικό. «Δεν θα λάβουμε υπόψη τις απόψεις ενός ανθρώπου που ζει μέσα στα κόμπλεξ του», πρόσθεσε και ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να τον θέσει υπό τον έλεγχό της.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί και υπογράμμισε με προκλητικό τρόπο: «Οι Έλληνες ξέρουν καλά το τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός, μη μας υποχρεώσει να το δείξουμε. Ας μην δοκιμάσουν την υπομονή μας».

Νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί. Θα αντιμετωπιστούν. Ας πατήσουν, αλλά μετά να δούμε αν θα φύγουν από εκεί».

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς χαρακτήρισε απαράδεκτες τις πρώτες δηλώσεις Τσαβούσογλου, που έκανε λόγο ότι αν η Τουρκία ήθελε να πατήσει τα Ίμια θα το είχε κάνει, και υπογραμμίζοντας: «Όταν κάποιος αδυνατεί να απαντήσει πολιτικά στα γεγονότα, πιθανόν, να μην τα κατανοεί. Ίσως να μην αντιλαμβάνεται τις τεχνικές, νομικές και πολιτικές πλευρές των ζητημάτων και γι' αυτό επιλέγει τις προσωπικές επιθέσεις. Επιθέσεις που δεν προάγουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και είναι ξένες στον πολιτικό πολιτισμό μας. Ο καθείς και το μέτρο του».

(ΠΗΓΗ: news247.gr)

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Μας τα πρήξατε αγαπητοί γείτονες με το τι μπορεί να κάνει ο στρατός σας, ξέρετε τι μπορεί να κάνει ο Ελληνικός στρατός έτσι και τον αφήσουν οι πολιτικάντηδες, έτσι ρωτάω....... ούτε ψύλλος στον κόρφο σας!

Πειτε στον ανιστορητο οτι θα μας κανουν αυτο που εκαναν και στο παρελθον....θα μας κλ@σουν τα @ρχιδι@.....μιλάνει τα δικά μας παιδιά....οι απόγονοι του αλέξανδρου...

Αφού ντύνεσαι καθημερινά αντιμνημονιακός με τη σιγουριά του μισθού από τα δανεικά που κοιτάς να μην γυρίσεις, γιατί να μην ντυθείς αποκριάτικα και τουρκοφάγος με την λούφα που έριξες στην αεροπορία με την τυχαία μετάταξη

Βλέπω ότι υπάρχει ένας 21.24 που είναι μνημονιακός, φαίνεται ότι εκτελεί σωστά την εντολή του τέως αρχηγού του εκ Μεσσηνίας προερχομένου .... στα τέσσερα, στα τέσσερα κύριε εμείς δεν θέλουμε μνημόνια τελεία και παύλα! πάρε τα μνημόνια σου τους ομοϊδεάτες σου και πηγαίνετε στην Γερμανία σας κ.λ.π.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.